میوه را جایگزین شیرینی و شکلات کنیم

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه در ایام نوروز میوه را جایگزین شیرینی و شکلات کنیم، گفت: مصرف روزانه ۲ تا ۴ واحد از گروه میوه‌ها توصیه می‌شود.

کد خبر : ۵۳۳۲۰
بازدید : ۱۶۸۰
دکتر زهرا عبداللهی در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام نورزو، افزود: میهمانان باید توجه کنند که نیازی نیست در تمام دید و بازدید‌ها از شیرینی و شکلات استفاده کنند و به جای مصرف شیرینی و شکلات در دید و بازدید‌های نوروزی بهتر است از میوه استفاده شود، میوه‌ها علاوه بر ویتامین‌ها و املاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازم هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش آن‌ها در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر ازجمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها شناخته شده است.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد میوه هم موجب اضافه وزن و چاقی می‌شود، گفت: روزانه ۲ تا ۴ واحد از گروه میوه‌ها می‌توان استفاده کرد و هر واحد میوه معادل یک عدد میوه با اندازه متوسط است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه توضیح داد: اگر مردم در طول روز چند دید و بازدید در پیش دارند، هر بار، از یکی از انواع شیرینی، شکلات، آجیل و یا میوه استفاده کنند که با اضافه دریافت انرژی، دچار اضافه وزن و چاقی نشوند.

عبداللهی با بیان اینکه برای صرف چای، به جای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده شود، تاکید کرد: مصرف مواد قندی و شیرین مثل شربت ها، شکلات، آب نبات، پولکی، گز و سوهان را محدود کنید.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید