مصرف زیاد فست فودها و شیوع کبد چرب
دکتر میترا علی نژاد خرم روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از دیگر علل بروز سوءهاضمه، استرسهای روزانه و مصرف غذاهای آماده پرادویه است.
کد خبر :
۵۴۸۱۸
بازدید :
۱۷۴۰
دبیر بازآموزی اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران یکی از شایعترین مشکلات گوارشی در بین ایرانیها را سوءهاضمه و کبد چرب دانست و گفت: مصرف بیش از حد غذاهای آماده (فست فودها) عامل اصلی شیوع این بیماریها و افزایش شمار مبتلایان است.
دکتر میترا علی نژاد خرم روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از دیگر علل بروز سوءهاضمه، استرسهای روزانه و مصرف غذاهای آماده پرادویه است.
وی توضیح داد: میکروب هلیکوباکتر پیلوری موجود در غذاهای آماده و غیربهداشتی، مهمترین علت بروز سوءهاضمه به شمار میرود به طوری که معده ۳۰ تا ۵۰ درصد افرادی که دچار سوءهاضمه هستند، به این عفونت آلوده است.
به گفته دبیر بازآموزی همایش پزشکی آکادمیک ایران، سطح پائین بهداشت در کشورهای جهان سوم میتواند از علل شیوع زیاد این میکروب در این جوامع باشد.
فوق تخصص گوارش و کبد همچنین درخصوص بیماری کبد چرب گفت: چاقی و افزایش فشارخون در اثر مصرف رژیم غذایی نامناسب و فعالیت کم بدنی باعث شده است که چاقی شکمی در ایران از شیوع بالایی برخوردار باشد که در نتیجه منجر به بروز کبد چرب میشود.
علی نژاد خرم اظهار کرد: بیش از ۹۵ درصد مبتلایان به سوءهاضمه با درمانهای دارویی، درمان میشوند.
اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران از امروز تا ۳۱ فروردین ماه در بیمارستان فرهیختگان درحال برگزاری است.
۰