خانوادههای سلطنتی جهان
عروسیهای بزرگ در بریتانیا که دریچهای از زندگی سلطنتی به روی مردم عادی باز میکنند، رخدادی اخیر و مدرن هستند. قبل از جنگ جهانی اول، اعضای خانواده سلطنتی بهطور خصوصی در قصرها یا کلیساهای سلطنتی ازدواج میکردند.
فرادید | عروسیهای بزرگ در بریتانیا که دریچهای از زندگی سلطنتی به روی مردم عادی باز میکنند، رخدادی اخیر و مدرن هستند. قبل از جنگ جهانی اول، اعضای خانواده سلطنتی بهطور خصوصی در قصرها یا کلیساهای سلطنتی ازدواج میکردند.
در دنیای مدرن ازدواجهای سلطنتی شور و هیجان مردم عادی را شعلهور میکند، مخصوصاً امروزه که در تلویزیون پخش میشوند. چند هفته قبل از این رویدادها هیجان افزایش مییابد و افرادی که مسئول تدارکات مراسم هستند بهصورت محرمانه و بدون افشای جزئیات کار خود را ادامه میدهند. اما این جشنهای بزرگ و پرزرقوبرق بههیچوجه مختص خاندان سلطنتی بریتانیا نیست. مراسمهای بزرگ و لباسهای گرانقیمت همواره بخشی از زندگی خانوادههای سلطنتی در سراسر دنیا بوده است.
این تصاویر تاریخی نگاهی اجمالی به افراد سلطنتی در سراسر دنیا میاندازد که آنها را در لباسهای نظامی، عروسی و یا سنتی به تصویر میکشد.
شاهزاده خانم مغولی در لباس دربار سلطنتی
ملکه الیزابت دوم در جلسه پارلمان کانادا در انتاریو به همراه شاهزاده فیلیپ. ملکه بریتانیا رئیس دولت کانادا نیز میباشد. این ساختار دولتی از زمانی که این منطقه تحت سلطه بریتانیا بود باقیمانده است. ملکه در طول حکومت خود، بیش از هر کشور دیگری به کانادا سفرکرده است.
شاهزاده تایلندی با ست کامل جواهرات
عناوین مرتبط: تصاویر/ مردی که سلطنت را برای رسیدن به معشوق رها کرد
"یانگ چی چینگ" شاهزاده "لیولین" در استان گانسوی چین روبرو دفتر کارش نشسته است. او کلاهی از جنس پوست روباه و لباسی پشمی با لبههای خز به تن دارد.
دو شاهزاده مغول به همراه فرزندان در حیاط منزلشان در پکن، چین.
پادشاه "تیمباو" و ملکه "سوپایالات" آخرین پادشاهان برمه (میانمار کنونی). آنها پس از هفت سال حکمرانی کنترل منطقه را به استثمارگران بریتانیا باختند و به روستای کوچکی در هند تبعید شدند.
شاهزاده مغولی جوان با کلاهی تزیینشده که جایگاه سلطنتی او را نمایش میدهد.
ملکه سابق ایران "فرح پهلوی" در لباس و آرایش رسمی در کاخ گلستان.
امپراتور "هایله سلاسی" و همسرش "منن اسفا" در اتیوپی. هایله سلاسی با نام "تافاری ماکونن" به دنیا آمد و صعودش به تخت سلطنتی در آفریقا سبب شد بسیاری از مردم جامائیکا او را همانند "مسیح موعود" بدانند. این اعتقادات آغاز آیین "راس تافاری" بود.
شاهزاده "چون" نایبالسلطنه چین به همراه فرزندانش در استان "لیائونینگ". او "هسوان تونگ" را در آغوش گرفته که به دوازدهمین امپراتور از دودمان چینگ و آخرین امپراتور چین تبدیل شد. پس از او در چین نظام سلطنتی به جمهوری تبدیل شد.
شاهزاده "الیزابت بیبسکو" دختر نخستوزیر بریتانیا و نویسندهای توانا بود. او با یک شاهزاده رومانیایی به نام "آنتوئین بیبسکو" ازدواج کرد و اکثر روزهای عمرش را در پاریس سپری کرد.
شاهزاده "هوء" در لباس سلطنتی در "آنام" که یکی از مستعمرههای فرانسه در ویتنام کنونی بود. هوء پایتخت سلطنتی ویتنام در قرنهای نوزده و بیستم بود که در آن زمان امپراتورهای "نگوین" بر آن حکومت میکردند. امروزه این منطقه در میراث جهانی یونسکو ثبت و حفاظت شده است.
این تصویر غیررسمی از شاهزاده تونگا در اوایل دهه 1990 در جزیره "نیووی" گرفته شد. خانواده سلطنتی تونگا ادامه نسل سه سلسله باستانی هستند که هنوز هم اداره امور کشور را در دست دارند.
"شاه ادوارد هشتم" که در آن زمان شاهزاده ویلز بود، در کنار خلبانهای نظامی متفقین جنگ جهانی اول که حداقل پنج فروند از هواپیماهای دشمن را سرنگون کرده بودند.
شاهزاده چین در لباس سنتی
"هانگ کای هوی" حاکم پادشاهی "مولی" با فرقه بودیسم "گلوگپا". سلطنت او در سالهای 1950 توسط دولت کمونیست چین سرنگون شد. امروزه این منطقه "شهرستان خودمختار میلی تبتی" نام دارد.
"گریس کلی" در سال 1929 در محله "ایست فالز" در شمال غربی فیلادلفیا به دنیا آمد. او که از حرفه بازیگری خسته شده بود، با شاهزاده موناکو "رینیه سوم" ازدواج کرد. پسازاینکه به یکی از اعضای خانواده سلطنتی تبدیل شد، تا زمان مرگش در سال 1982 در فرانسه زندگی کرد.
"توفا آهو توپو چهارم" در سال 1968 بهعنوان پادشاه تونگا تاجگذاری کرد. او به اندام بسیار بزرگش شهرت داشت و تا سال 2006 بر مجموعهای متشکل از 150 جزیره در مثلث پلینزی حکومت کرد. پسرش "جورج توپو پنجم" جای او را گرفت.
ملکه "نیوروپو" به همراه دو فرزندش در استان "یوننان" در چین.
"سالوت توپو سوم" نخستین ملکه تونگا و مادر " توفا آهو توپو چهارم". او تا زمان مرگ در سال 1965 بر مجمعالجزایر پلینزی حکومت میکرد.
بیشتر بخوانید: "سلطنتی" که با اسید سوزانده شد!
ملکه سابقه "لداخ" در کنار دختر و سگش در هند . لداخ سرزمینی باستانی در نزدیکی تبت بود. ورود خارجیها به این منطقه دشوار بود؛ تا حدی به دلیل زمینهای خشن و صعبالعبور منطقه و اینکه تا دهه 1970 ورود خارجیان بدون اجازه دولت ممنوع بود.
"یوگین وانگشوک" اولین پادشاه "بوتان" بود. این عکس در اوایل دهه 1900 گرفتهشده و او را در لباسهای سلطنتی و نشان انگلیس نشان میدهد. پس از مذاکره با انگلیسیها بر سر کنترل "دوارز"، مسیرهای منتهی به هند شرقی، و فعالیت بهعنوان واسطه دیپلماتیک میان بریتانیا و تبت، در سال 1907 به پادشاهی انتخاب شد و نظام سلطنتی برپا کرد. پس از او چهار پادشاه دیگر نیز بر بوتان سلطنت کردند.
تصویری از ملکه جزیره "نوکو هیوا" که در اوایل دهه 1900 از وی گرفتهشده است. این جزیره بزرگترین در جزایر "مارکیز" است.
ترجمه: وبسایت فرادید