صیغهیابی تلگرامی

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از انهدام شبکه کلاهبرداری حسابهای بانکی در استان خبر داد.
کد خبر :
۵۸۹۳۳
بازدید :
۱۱۲۲

وی در ادامه با بیان اینکه شاکی با عضویت در یک ربات صیغه یابی در شبکه اجتماعی تلگرام اطلاعات حساب بانکی خود را وارد و مبلغی در جهت ثبت نام پرداخت کرده است افزود: شاکی بعد از مدتی متوجه برداشت مبلغ ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال از حساب خود شده است.
وی با تاکید براینکه با بررسیهای فنی و پلیس مشخص شد ۴ نفر متخصص هکر با تشکیل اکیپ حرفهای و ایجاد "ربات صیغه یابی فیک" در شبکه اجتماعی تلگرام اقدام به سرقت اطلاعات حساب بانکی افراد میکردند تصریح کرد: با تلاشهای شبانه روزی پلیس هر ۴ متهم مورد نظر پرونده در شهرستان تبریز شناسایی و با اخذ نیابتهای قضایی دستگیر شدند.
رئیس پلیس آذربایجان غربی با بیان اینکه متهمان تا قبل از دستگیری موفق به برداشت وجه از ۳۵ کارت بانکی شده بودند و از برداشت وجوه مابقی حسابها پیشگیری شد اظهار کرد: در جریان رسیدگی به پرونده مشخص شد متهمان از طریق ایجاد این ربات جعلی اطلاعات حدود ۳۰۰ فقره کارت بانکی را درسراسر کشور به سرقت برده و از حسابهای انان اخذ موجودی کرده بودند.
سردار اصلانی ضمن هشدار به شهروندان بیان کرد: به هیچ وجه به نرم افزارهایی با عنوان همسریابی و صیغه یابی که در فضای مجازی انتشار یافته اعتماد نکنید، زیرا این صفحات کلاهبرداری بوده و منجر به سرقت از حساب بانکی شما میشود.
۰