افشای جزئیاتی از زندگی تروریست پاریس

افشای جزئیاتی از زندگی تروریست پاریس

یکی از دوستان صلاح عبدسلام در مورد او می‌گوید: «من هیچ نوع علائم تنفر را در او مشاهده نکرده‌ام.» پاریس چند روز پیش شاهد حملات تروریستی بی‌سابقه‌ای بود و نام صلاح عبدسلام به عنوان هشتمین مظنون این حملات مطرح شده است.

کد خبر : ۶۲۵۷
بازدید : ۹۰۸۱
او (تروریست پاریس) عاشق موتورسواری بود!

فرادید | یکی از دوستان صلاح عبدسلام در مورد او می‌گوید: «من هیچ نوع علائم تنفر را در او مشاهده نکرده‌ام.» پاریس چند روز پیش شاهد حملات تروریستی بی‌سابقه‌ای بود و نام صلاح عبدسلام به عنوان هشتمین مظنون این حملات مطرح شده است.

به گزارش فرادید به نقل از ایندیپندنت، «عبدل بن علال» در شهر مولان‌بِک در نزدیکی شهر بروکسل بزرگ شد؛ همان جایی که صلاح عبدسلام، هشتمین مظنون حملات شامگاه جمعه پاریس، در آن ساکن بود.

عبدل بن علال در مصاحبه با ایندیپندنت گفته است که «هیچ گاه باور نمی‌کرد که او [صلاح] دست به چنین کاری بزند.» عبدل بن علال، 27 ساله، می‌گوید: «او کسی بود که زیاد درس می‌خواند و آدم تحصیل‌کرده‌ای بود. ما هم‌مدرسه‌ای بودیم و با هم فوتبال بازی می‌کردیم.»

آقای علال می‌گوید که شنیده بود دوستش از طریق تلفن با عبدالحمید اباعود، مغز متفکر حملات پاریس، در ارتباط بوده است. توصیف او از اباعود نیز فاصله زیادی با واقعیت دارد. اباعود همان شخصی است که اجساد کشته شدگان را به خودرو می‌بست و در خیابانی در سوریه می‌کشاند. نام او از اوایل سال 2013 میلادی در داعش مطرح شد و از آن روز، به درجات بالاتری در گروه تروریستی داعش نائل شد.

او (تروریست پاریس) عاشق موتورسواری بود!
پلیس بلژیک در جستجوی مظنونین حملات شامگاه جمعه‌ی پاریس

عبدل بن علال می‌گوید: «از 20 سالگی او را می‌شناختم. او عاشق موتورسواری بود و ما با هم چندین باری هم سوار موتور شده بودیم. او مغازه دار بود و نیازی نداشت. او نیاز مادی نداشت و جرمی هم مرتکب نشده بود. صاحب کسب و کار خودش را داشت.»

آقای علال می‌گوید که حدود یک ماه پیش از حملات پاریس صلاح را دیده است و تغییر خاصی در او دیده نمی‌شود: «ما کمی گپ زدیم و در مورد مدرسه و ورزش حرف زدیم. من هیچ نوع علائم تنفر را در او ندیدم. البته می‌دانستم که او پیگیر اتفاقات سوریه و فلسطین است. برادر صلاح یک کافه کوچک و محلی داشت؛ زمانی که ما به آنجا می‌رفتیم، اشتیاق او از حرف زدن در مورد مسائل سوریه و فلسطین را می‌دیدم. این در حالی بود که دوستان دیگرمان مشغول بازی کردن بودند.»

وقتی که آقای علال و دوستان دیگر صلاح عکس او را در رسانه‌ها دیدند، شوکه شدند. او می‌گوید که مولان‌بک، حدود 100 هزار نفر جمعیت دارد و شبیه روستا می‌ماند.

علال می‌گوید: «اینجا همه همدیگر را می‌شناسند و به همدیگر کمک می‌کنند. رسانه‌ها می‌گویند که مولان‌بک مهد جهادی گری است، اما طرز فکر اکثر مردم اینجا اصلا به آن شکل نیست.»

علال می‌گوید که یکی از خویشاوندانش در یک موسسه خیریه ویژه‌ی افراد بی‌خانمان در مولان‌بک به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کرد که کسی با او صبحت کرده و او را مجاب کرده که به سوریه برود. آقای عبدل بن علال می‌گوید: «او حتی یک ذره هم تحت تاثیر قرار نگرفت و از فعالیت داوطلبانه‌اش دست کشید. ما زیر بال احمق‌هایی که به دنبال جوانان یا افراد منزوی هستند، قرار نخواهیم گرفت. آن افراد در حقیقت نخاله‌های جامعه هستند، آن‌ها سبک‌مغز هستند.»

عبدل بن علال در آخر اضافه کرد: «شنیده‌ام که مردم می‌گویند تمام مردم اینجا [مولان‌بک] رادیکال هستند. این اشتباه است، این طرز فکر ناامید کننده و ناراحت‌کننده است.»

منبع: Independent
ترجمه: وبسایت فرادید
مترجم: سبحان شکری



۰
نظرات بینندگان
  • سالار ارسالی در

    انفجار بعدي هم يكي ديگه خواهد گفت :
    باورم نميشه عبدل بن علال اينكارو كرده باشه . . . .

تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید