فرمول غذایی برای مقابله با بیماری قلبی
اگر به بیماری قلبی مبتلا هستید، دنبال کردن یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان یکی از بهترین تغییراتی است که میتوانید در زندگی خود ایجاد کنید.
کد خبر :
۶۴۹۱۳
بازدید :
۱۱۱۹
اگر به بیماری قلبی مبتلا هستید، مصرف سبزیهای برگدار، مانند کیل، کاهو، جعفری و اسفناج یکی از بهترین اقداماتی است که میتوانید مد نظر قرار دهید.
پژوهشی که در یک نشریه معتبر منتشر شد، نشان داد که یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را به میزان ۴۰ درصد کاهش میدهد.
حتی اگر یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان را دنبال میکنید، باید توجه داشته باشید که برخی مواد غذایی بهتر از بقیه هستند، از این رو، باید توجه ویژهای به مصرف آنها داشته باشید. در ادامه با برخی از بهترین مواد غذایی برای مقابله با بیماری قلبی بیشتر آشنا میشویم.
حتی اگر یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان را دنبال میکنید، باید توجه داشته باشید که برخی مواد غذایی بهتر از بقیه هستند، از این رو، باید توجه ویژهای به مصرف آنها داشته باشید. در ادامه با برخی از بهترین مواد غذایی برای مقابله با بیماری قلبی بیشتر آشنا میشویم.
چغندر
پژوهشی که در نشریه پزشکی Nitric Oxide منتشر شد، نشان داد که مصرف هرچه بیشتر نیتراتها که در چغندر به وفور یافت میشود برای درمان پرفشاری خون مفید است. نیتراتهای طبیعی در بدن انسان به اکسید نیتریک تبدیل میشوند که این ترکیب به بهبود فشار خون کمک میکند.
بلوبری
بلوبری در میان مواد غذایی با بالاترین تراکم فلاونوئیدهایی به نام پروآنتوسیانیدینها قرار دارد. پروآنتوسیانیدینها عامل رنگ آبی بلوبری هستند و به عنوان آنتی اکسیدانی قوی نیز عمل کرده و رادیکالهای آزاد مرتبط با بیماری قلبی را از بین میبرند.
بلوبری
بلوبری در میان مواد غذایی با بالاترین تراکم فلاونوئیدهایی به نام پروآنتوسیانیدینها قرار دارد. پروآنتوسیانیدینها عامل رنگ آبی بلوبری هستند و به عنوان آنتی اکسیدانی قوی نیز عمل کرده و رادیکالهای آزاد مرتبط با بیماری قلبی را از بین میبرند.
دانههای چیا
تنها یک اونس (۲۸ گرم) از دانههای چیا حاوی ۴,۹۱۵ میلی گرم از اسیدهای چرب امگا-۳ است که این مواد مغذی به بهبود سلامت قلب و کاهش التهاب کمک میکنند، از این رو، گزینه غذایی خوبی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی هستند.
دارچین
مطالعهای که در نشریه Annals of Family Medicine منتشر شد، نشان داد که مصرف روزانه ۱۲۰ میلی گرم دارچین به کاهش سطوح کلسترول و تری گلیسیرید در بدن انسان کمک میکند، از این رو، یک ماده غذایی مفید برای تقویت سلامت قلب است.
دانههای کتان
دانههای کتان سرشار از فیبر هستند که به کاهش سطوح کلسترول کمک میکند. همچنین، یک اونس (۲۸ گرم) از دانههای کتان حاوی ۶,۳۸۸ میلی گرم اسیدهای چرب امگا-۳ است که این مواد مغذی به تقویت سلامت قلب با کاهش التهاب در رگهای خونی کمک کرده و از تشکیل پلاک در آنها پیشگیری میکنند.
سبزیهای برگدار
اگر به بیماری قلبی مبتلا هستید، مصرف سبزیهای برگدار، مانند کیل، کاهو، جعفری و اسفناج یکی از بهترین اقداماتی است که میتوانید مد نظر قرار دهید. پژوهشی که در نشریه Atherosclerosis منتشر شد، نشان داد که برخی سبزیها نسبت به بقیه عملکرد بهتری در پیشگیری از بیماری قلبی دارند.
سبزیهای سرشار از لوتئین، مانند سبزیهای برگدار، به طور ویژه در کاهش خطر بیماری قلبی و درمان این شرایط مفید هستند.
انار
انار از محتوای آنتی اکسیدانی جالب توجهی سود میبرد. این آنتی اکسیدانها به محافظت از دیواره شریانها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد و کاهش احتمال تشکیل پلاک در شریانها کمک میکنند. مصرف انار میتواند آثار پیشگیرانه و بهبود دهنده ارائه کند.
تربچه
پژوهشی که در نشریه Journal of Food Science منتشر شد، نشان داد که بسیاری از انواع تربچهها و جوانههای تربچه سرشار از مواد مغذی، به ویژه آنتوسیانین ها، هستند. آنتوسیانینها گروهی از مواد مغذی گیاهی هستند که از خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی برخوردار بوده و همچنین به تنظیم کلسترول و آرامش رگهای خونی کمک میکنند.
میکرو گرین کلم قرمز
پژوهشی که در نشریه Journal of Agriculture and Food Chemistry منتشر شد نشان داد که میکروگرینهای کلم قرمز ممکن است خطر بیماری قلبی عروقی را کاهش دهند. پژوهشگران دریافتند که میکروگرینهای کلم قرمز میزان لیپیدها و ترکیبات التهابی به نام سیتوکینها که با بیماری قلبی پیوند خورده اند را کاهش میدهند.
رزماری
پژوهشی که در نشریه Journal of Medicinal Food منتشر شد، نشان داد که افزودن گیاه دارویی رزماری به رژیم غذایی میتواند به درمان بیماری قلبی کمک کند. پژوهشگران دریافتند ترکیباتی که به طور طبیعی در رزماری وجود دارند از آثار ضد التهابی چشمگیری برخوردار هستند که عاملی کلیدی برای مقابله با بیماری قلبی است.
جو دوسر
جو دوسر میتواند به کاهش نشانگرهای بیماری قلبی، از جمله کاهش کلسترول، کمک کند. مطالعهای که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، نشان داد که مصرف غلات کامل میتواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. آنها دریافتند افرادی که غلات کامل را به میزان کم مصرف میکنند، احتمال بیشتری دارد مرگ ناشی از بیماری قلبی را تجربه کنند.
انگورهای بنفش
انگورهای قرمز و بنفش سرشار از ترکیبی به نام رزوراترول هستند که یک ضد التهاب قوی محسوب میشود و این میوهها را به انتخابی عالی برای بیماری قلبی تبدیل میکند. رزوراترول به گشاد شدن رگهای خونی کمک میکند که میتواند جریان راحتتر خون در رگها را به همراه داشته باشد. همچنین، این ترکیب به آرامش دیواره رگهای خونی کمک میکند که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
کینوا
کینوا دانهای با فواید سلامت جالب توجه است. این محصول به کاهش خطر بیماری قلبی کمک میکند. کینوا سرشار از منیزیم است که برای حفظ سلامت قلب عنصری کلیدی محسوب میشود.
گوجه فرنگی
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی میتواند به کاهش کلسترول کلی، کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کند. همچنین، لیکوپن از بروز توده در خون پیشگیری میکند که یک عامل خطر آفرین برای آترواسکلروز (سخت شدن دیواره رگ ها) محسوب میشود.
گردو
مطالعهای که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، نشان داد که یک رژیم غذایی سالم میتواند خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را به نصف کاهش دهد. همچنین، دانشمندان دریافتند که مصرف کم مغزها و دانههای خوراکی یک عامل خطر آفرین غذایی برای مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی بوده است. گردو یکی از بهترین مغزهای خوراکی است که محتوای اسیدهای چرب امگا-۳ آن میتواند به کاهش التهاب در بدن، از جمله شریان ها، کمک کند.
انار
انار از محتوای آنتی اکسیدانی جالب توجهی سود میبرد. این آنتی اکسیدانها به محافظت از دیواره شریانها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد و کاهش احتمال تشکیل پلاک در شریانها کمک میکنند. مصرف انار میتواند آثار پیشگیرانه و بهبود دهنده ارائه کند.
تربچه
پژوهشی که در نشریه Journal of Food Science منتشر شد، نشان داد که بسیاری از انواع تربچهها و جوانههای تربچه سرشار از مواد مغذی، به ویژه آنتوسیانین ها، هستند. آنتوسیانینها گروهی از مواد مغذی گیاهی هستند که از خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی برخوردار بوده و همچنین به تنظیم کلسترول و آرامش رگهای خونی کمک میکنند.
میکرو گرین کلم قرمز
پژوهشی که در نشریه Journal of Agriculture and Food Chemistry منتشر شد نشان داد که میکروگرینهای کلم قرمز ممکن است خطر بیماری قلبی عروقی را کاهش دهند. پژوهشگران دریافتند که میکروگرینهای کلم قرمز میزان لیپیدها و ترکیبات التهابی به نام سیتوکینها که با بیماری قلبی پیوند خورده اند را کاهش میدهند.
رزماری
پژوهشی که در نشریه Journal of Medicinal Food منتشر شد، نشان داد که افزودن گیاه دارویی رزماری به رژیم غذایی میتواند به درمان بیماری قلبی کمک کند. پژوهشگران دریافتند ترکیباتی که به طور طبیعی در رزماری وجود دارند از آثار ضد التهابی چشمگیری برخوردار هستند که عاملی کلیدی برای مقابله با بیماری قلبی است.
جو دوسر
جو دوسر میتواند به کاهش نشانگرهای بیماری قلبی، از جمله کاهش کلسترول، کمک کند. مطالعهای که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، نشان داد که مصرف غلات کامل میتواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. آنها دریافتند افرادی که غلات کامل را به میزان کم مصرف میکنند، احتمال بیشتری دارد مرگ ناشی از بیماری قلبی را تجربه کنند.
انگورهای بنفش
انگورهای قرمز و بنفش سرشار از ترکیبی به نام رزوراترول هستند که یک ضد التهاب قوی محسوب میشود و این میوهها را به انتخابی عالی برای بیماری قلبی تبدیل میکند. رزوراترول به گشاد شدن رگهای خونی کمک میکند که میتواند جریان راحتتر خون در رگها را به همراه داشته باشد. همچنین، این ترکیب به آرامش دیواره رگهای خونی کمک میکند که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
کینوا
کینوا دانهای با فواید سلامت جالب توجه است. این محصول به کاهش خطر بیماری قلبی کمک میکند. کینوا سرشار از منیزیم است که برای حفظ سلامت قلب عنصری کلیدی محسوب میشود.
گوجه فرنگی
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی میتواند به کاهش کلسترول کلی، کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کند. همچنین، لیکوپن از بروز توده در خون پیشگیری میکند که یک عامل خطر آفرین برای آترواسکلروز (سخت شدن دیواره رگ ها) محسوب میشود.
گردو
مطالعهای که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، نشان داد که یک رژیم غذایی سالم میتواند خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را به نصف کاهش دهد. همچنین، دانشمندان دریافتند که مصرف کم مغزها و دانههای خوراکی یک عامل خطر آفرین غذایی برای مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی بوده است. گردو یکی از بهترین مغزهای خوراکی است که محتوای اسیدهای چرب امگا-۳ آن میتواند به کاهش التهاب در بدن، از جمله شریان ها، کمک کند.
۰