(+۱۳) مرد درختی میخواهد دستهایش را قطع کنند
او از بیماری نادر «اپیدرمودیسپلیژا وروسفورمیس» که گفته میشود فقط ۲۰۰ نفر در دنیا به آن مبتلا هستند، رنج میبرد.
کد خبر :
۷۱۰۰۶
بازدید :
۳۲۱۵۳
*توجه گزارش حاوی تصاویری است که ممکن است تماشای آن برای همه مناسب یا قابل تحمل نباشد
فرادید | مرد درختی اهل بنگلادش عاجزانه از پزشکان درخواست کرد برای کم کردن دردهای تحملناپذیرش، دستهای او را که پوشیده از غددی شبیه پوست درخت است، قطع کنند.
ابول باجاندارِ ۲۸ ساله از سال ۲۰۱۶ تاکنون ۲۵ عمل جراحی برای خارج کردن این غدد از دستها و پاهایش انجام داده است.
او پیش از این راننده ریکشا در بنگلادش بود و وقتی پزشکان غدد ۵ کیلوگرمی را از بدنش جدا کردند، بسیار خوشحال بود. اما این پدر که صاحب یک فرزند است، به دلیل وخیمتر شدن وضعیتش در ماه ژانویه دوباره به بیمارستان منتقل شد؛ زیرا غددی با طول چند سانتیمتر دوباره بر بدن او ظاهر شده بودند.
او از بیماری نادر «اپیدرمودیسپلیژا وروسفورمیس» که گفته میشود فقط ۲۰۰ نفر در دنیا به آن مبتلا هستند، رنج میبرد.
باجاندار به خبرگزاری فرانسپرس گفت: «دیگر توان تحمل این درد را ندارم. شبها قادر به خوابیدن نیستم. از دکترها خواهش کردم که دستهایم را قطع کنند تا حداقل قدری آرام شوم.»
مادر او، امینه بیبی، نیز به این خبرگزاری گفت: «حداقل از درد رهایی پیدا میکند. این وضعیت بسیار جنهمی است.»
پزشکان در سال ۲۰۱۷ گمان میکردند که بیماری باجاندار درمان شده است. در آن زمان باجاندار گفت: «امیدوارم این نفرین بار دیگر بازنگردد.»
او در آن زمان تازه صاحب فرزند شده بود و دوست داشت هرچه سریعتر او را در آغوش بگیرد.
او قبل از دچار شدن به بیماری با همسرش حلیمه خاتون آشنا شده بود، آنها علیرغم مخالفتهای والدین حلیمه خاتون - به خاطر بیماری باجاندار - با هم ازدواج کردند.
باجاندار میگوید، ابتدا گمان میکرده که این غدهها بیضرر هستند؛ اما وقتی تمام دست و پایش را فراگرفتند، مجبور شد از کارش دست بکشد.
یک متخصص جراحی پلاستیک، سامانتا لا سن، از بیمارستان کالج پزشکی داکا، گفت: «قرار است که یک هیئت پزشکی درباره وضعیت باجاندار تصمیمگیری کنند. باجاندار نظر شخصی خود را گفته است؛ اما ما میخواهیم کاری که برای او بهتر است را انجام دهیم.»
بر اساس آمارهای مرکز اطلاعات بیماریهای نادر و ژنتیکی که شاخهای از اداره سلامت و خدمات بشری آمریکاست، بیش از ۲۰۰ مورد از این بیماری تا کنون در تاریخ گزارش شده است.
یک مورد مشابه دیگر نیز در سال ۲۰۱۷ در داکا گزارش شد که دختری جوان بود. پزشکان او را جراحی کردند و اعلام کردند که بیماری او کاملا خوب شده است. اما پدر این دختر بعدها اعلام کرد که بیماری بازگشته و آنها درمان را متوقف کرده و به روستای محل اقامتشان بازگشتهاند.
منبع: دیلیمیل
مترجم فرادید: عاطفه رضواننیا
۰