کلاهبرداری با پیامک‌های جعلی بانک

برخى نرم‌افزارهایى که قابلیت ساخت پیام با شماره‌هاى ساختگى و دست‌کارى‌شده را دارند، بنابراین در مواجهه با دریافت پیام‌هاى موصوف قانع نشوند و قبل از بررسى حساب بانکى خود، کالا یا خدماتى را واگذار نکنند.

کد خبر : ۷۳۴۲۹
بازدید : ۱۱۷۹۹
اعضای باندی که با ارسال پیامک‌های جعلی بانکی از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند، دستگیر شدند. کارشناسان پلیس فتای استان خراسان رضوی از حدود سه ماه قبل در پی شکایت یکی از شهروندان مبنى‌بر کلاهبردارى از او به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان، رسیدگى به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
شاکى در اظهارات اولیه خود با اشاره به اینکه مدیریت یک مسافرخانه را برعهده دارد، به کارشناسان پلیس فتا گفت: چند روز قبل براى تبدیل دلارهایى که از زائران عراقى دریافت کرده بودم، ارز خود را به یکى از دلالان کنار خیابان فروختم و بعد از آن پیامک واریز به حساب را دریافت کردم.
سپس با خیالى راحت به خانه رفتم، اما فرداى آن روز پس از بررسى حساب بانکى در کمال تعجب متوجه شدم حسابم خالى است و خریدار ارز هیچ پولی برایم واریز نکرده. کارشناسان پلیس فتا با انجام تحقیقات فنى و پلیسى متوجه شدند پیامک واریز وجه با همدستى یکی از کارکنان متخلف بانک در استانى دیگر ارسال شده است، به‌همین‌دلیل هماهنگى لازم براى دستگیرى متهم انجام شد و با دستگیرى او رازگشایی از این پرونده به مراحل نهایى خود رسید.
سرهنگ جواد جهانشیرى، رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوى دراین‌باره گفت: در رابطه با این پرونده چند متهم توسط کارشناسان پلیس فتا شناسایى و دستگیر شدند و متهم اصلی که سابقه شرارت نیز دارد و با نام مستعار «کله‌اسبى» شناخته می‌شد، پس از سه ماه کار عملیاتى در محل اختفاى خود شناسایى و پس از دستگیری برای اجراى قانون تحویل مقام قضائى شد.
این مقام انتظامى خاطرنشان کرد: شهروندان به منظور اطمینان از صحت و امنیت در مبادلات ارزی، مجراى قانونى و صرافى‌ها را مرجع خود قرار دهند و با توجه به وجود برخى نرم‌افزارهایى که قابلیت ساخت پیام با شماره‌هاى ساختگى و دست‌کارى‌شده را دارند، بنابراین در مواجهه با دریافت پیام‌هاى موصوف قانع نشوند و قبل از بررسى حساب بانکى خود، کالا یا خدماتى را واگذار نکنند.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید