رستوران‌های شمال تهران چه به خورد مردم می‌دهند؟

کد خبر : ۱۴۴۲۷
بازدید : ۲۰۴۵
رئیس گشت مشترک تعزیرات حکومتی تهران پس از حضور گشت مشترک در رستوران های کن از ادامه تخلفات بهداشتی در رستوران ها ادامه داد و گفت: مرگ خاموش در حومه تهران ادامه دارد.

به گزارش خبرآنلاین، گشت تعزیرات حکومتی با همراهی کارشناسان بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و بازرسان اتاق اصناف به محله کن رفت تا ضمن بررسی وضعیت رستوران های این منطقه به تخلفات آن رسیدگی کند.

با ورود گشت تعزیرات حکومتی تقریبا تمام رستوران های این منطقه بسته شد که این اقدام احتمال متخلف بودن این واحدها را بالا می برد.

بازرسان و کارشناسان به یک رستوران معروف رفتند تا وصعیت این رستوران را بررسی کنند که کارشناس بهداشت پس از بررسی این واحد گفت: وضعیت انجماد این واحد استاندارد نبود، روی کالا باید برچسبی باشد تا زمان و نحوه انجماد مشخص شود.

او گفت: غذاها نیز نباید پس از پخت به صورت فریز شده نگهداری شود و همچنین تمامی مواد استفاده شده باید دارای تاریخ تولید، انقضا و نشان کارخانه تولیدی داشته باشد و بهداشت محیط نیز در این واحد رعایت نشده است که تمامی کالاهای فاسد و غیربهداشتی در محل معدوم می شود.

کارشناس سازمان دامپزشکی نیز در مورد وضعیت این واحد گفت: برای باز کردن یخ مرغ و گوشت باید آن را در دمای محیط قرار داد تا به تدریج یخ باز شود بنابراین قراردادن در آب داغ اقدام صحیحی نیست چرا که در صورت وجود میکروب در بخشی از مواد یخ زده، میکروب ها در آب داغ رشد می کنند.

بازرس اتاق اصناف نیز پس از انجام بازرسی از گرانفروشی این واحد خبر داد و گفت: کالاها دارای نرخ مصوب از سوی اتحادیه هستند و نوشیدنی ها و کالاهایی که دارای قیمت مصرف کننده هستند نیز باید به قیمت مصوب به فروش برسد.

شهرآبادی رییس گشت مشترک تعزیرات حکومتی در مورد این واحد گفت: این واحد به 110 میلیون ریال جریمه نقدی می شود اما این جریمه چاره کار نیست و باید به فکر راه حل باشیم.

او با هشدار به متخلفان گفت:از متخلفان در رستوران ها می خواهیم که کمی فکر کنند، بالاترین قاضی وجدان ما است و بازی با جان مردم تنها یک تخلف نیست.

در ادامه گشت تعزیرات تهران به رستوران بزرگی رسید که اگرچه در آن قفل زده شده بود اما مشتری ها داخل نشسته بودند و کارگران واحد اعلام می کردند که صاحب رستوران در را قفل کرده و رفته و به مشتریان نیز اجازه خروج نمی دادند!

این اتفاق در حای رخ داد که هیچ رستورانی در حومه کن باز نبود و همه کرکره ها را پایین کشیده بودند.

شهرآبادی با مشاهده این وضعیت گفت: این واحدها اگر تخلف نداشتند قطعا در واجد را نمی بستند اما بالاخره متخلفان به دام قانون می افتند.

پس از مدتی صاحب این باغچه آمد اما کلید دست کارگرها بود که با آمدن صاحب رستوران قفل در باز شد و با ورود تعزیرات به این رستوران، مشتری ها تازه متوجه موضوع شدند و اظهار بی اطلاعی می کردند!

گفتگوی مسئولان گشت مشترک با مشتریان این رستوران نشان می داد که آنها آگاهی از فعالیت تعزیرات حکومتی و تخلفات بهداشتی رستوران ها ندارند.

این واحد دارای بیش از 200 کیلو مواد غذایی و گوشت فاسد و غیربهداشتی بود که در محل معدوم شد و برای صاحب آنجا پرونده تخلف گرانفروشی،بهداشتی و تقلب تشکیل و این متخلف بیش از 60 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

شهرآبادی گفت: متاسفانه با وضع اسفباری مواجهیم و با اینکه در رسانه ها از جمله رسانه ملی بارها به این موضوع هشدار داده ایم همچنان این وضع ادامه دارد.

رئیس گشت های مشترک تعزیرات استان تهران با بیان اینکه در زمینه جرائم تخلفات بهداشتی که سلامت مردم را هدف قرار داده است، خلاء قانونی داریم، گفت : ‌تجربه بازرسی ها و جرائم رستوران های متخلف نشان داده است که این جرائم بازدارنده نیست و قانون باید در این باره تجدید نظر شود.

او گفت: به نظر می رسد ما در بهداشت رستورانهای حومه تهران شاهد مرگ خاموش هستیم چرا که این وضعیت به شدت سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و جرائم فعلی که قانون برای متخلفان قرار داده است ، کافی نیست و رستوران داران متخلف با هدف سودهای سرشار سلامت مردم را نیز زیر پا می گذارند.

وضعیت رستوران ها در دربند
گشت مشترک تعزیرات حکومتی پس از حضور در رستوران های شهری و برون شهری جاده هراز، فرحزاد و لواسان به رستورانهای دربند در شمال تهران رفت.

15 گشت مشترک تعزیرات حکومتی در ایام نوروز با حضور بازرسان و کارشناسان دستگاهای نظارتی از واحدهای ارائه کننده خدمات سرکشی و به تخلفات رسیدگی می کنند که یکی از این گشت ها امروز به صورت سرزده به سراغ رستوران‌های منطقه دربند رفت.

گشت مشترک تعزیرات حکومتی در ایام نوروز به جاده هراز منطقه آبعلی، فرحزاد و فشم رفته بود به شمال شهر تهران یعنی منطقه دربند رفت تا از رستوران‌های این منطقه توسط کارشناسان مختلف بازرسی کند.

یکی از کارشناسان دامپزشکی در این گشت و پس از بررسی‌های لازم گفت: بخشی از مواد غذایی این واحدها فاسد بوده و گوشت های موجود در این واحد‌ها نیز فاکتور خرید نداشت و مشخص نبود که کشتار آن به صورت بهداشتی و استاندارد بوده یا خیر.

او گفت: این مواد فاسد معدوم شده و پرونده تخلف نیز به رییس شعبه 41 تعزیرات حکومتی که در گشت حاضر است ارجاع می‌شود

شهر آبادی رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران در مورد مغازه هایی که بسته بودند نیز گفت: فرار از قانون امکان پذیر نیست و توصیه ما به اصلاح تخلف است و مطمئن باشید تعزیرات حکومتی در تمام ایام سال با همکاری دستگاه های نظارتی گشت مشترک برگزار می شود و همچنین دستگاه های نظارتی نیز به صورت جداگانه بازرسی دارند.

در یکی از مغازه‌های و واحدهای صنفی گوشت‌های آلوده‌ای وجود داشت که کالای غیر قابل مصرف این واحد معدوم و برابر قانون متخلف به پرداخت 45 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
کارشناس دامپزشکی در این خصوص گفت: گوشت باید در ظرف استیل نگهداری شود و نگهداری آن به شکل دیگر تخلف محسوب می‌شود.

او گفت: تمامی گوشت های موجود در مغازهها و واحدهای صنفی باید دارای فاکتور خرید معتبر باشند تا زمان و درستی کشتار مشخص شود.

تعزیراتی‌ها در حین بررسی‌های خود دریافتند در یکی از واحدهای صنفی مقداری دیزی به صورت فریز شده وجود دارد. که این عمل تخلف محسوب می‌شود.

جعفری کارشناس بهداشت محیط در این خصوص گفت: متاسفانه دیزی این واحد نیز به صورت فریز شده کشف شد که باید معدوم شود.

در حین بررسی از واحدهای متخلف مشخص شد در یکی از این رستوران‌ها چرخ گوشت و همچنین ظروف مخصوص نگهداری گوشت شسته نشده و مجدد مورد استفاده قرار می گیرد.

جعفری کارشناس بهداشت گفت: تمامی کالاهایی که استفاده می شود باید پس از استفاده شسته شود به خصوص گوشت ماده ای است که اگر در شرایط نامناسب نگهداری شود به سرعت فاسد می شود اما مشاهده می کنیم که این واحد چرخ گوشت را تمیز نکرده و مواد باقی مانده در آن فاسد شده است.

شهرآبادی رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی تهران اعلام این مطلب که این واحد متخلف 60 میلیون ریال جریمه نقدی شد، گفت: در رستوران های حومه شهر تهران وضعیت اسفبار است و شرمنده مردم هستیم چرا که امکانات ما نیز محدود است.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید