کلاهبرداریهای سادهای که هنوز قربانی میگیرد
با وجود اینکه کلاهبرداران و مجرمان از نظر استفاده از روش های جدید و خلاقانه همیشه از قانون و مردم جلوتر هستند اما همچنان برخی از روش های قدیمی و ساده کلاهبرداری همچنان قربانیانی از بین افراد بی اطلاع و بیدقت می گیرد. در ادامه به تعدادی از کلاهبرداریهای ساده ای اشاره شده که همچنان کاربرد دارد.
فرادید| قربانی شدن در کلاهبرداری اصلا حس خوبی نیست به خصوص اینکه این کلاهبرداری از روشی صورت بگیرد که هیچوقت با آن آشنا نبودید و همه چیز به نظر درست میآمد.
به گزارش فرادید، با وجود اینکه کلاهبرداران و مجرمان از نظر استفاده از روش های جدید و خلاقانه همیشه از قانون و مردم جلوتر هستند اما همچنان برخی از روش های قدیمی و ساده کلاهبرداری همچنان قربانیانی از بین افراد بی اطلاع و بیدقت می گیرد. در ادامه به تعدادی از کلاهبرداریهای ساده ای اشاره شده که همچنان کاربرد دارد.
1-دستگاه شما ویروسی شده است !
یکی از روشهای مورد علاقه کلاهبرداران دیجیتالی که در سایه فضای مجازی در کمین هستند، استفاده از ترفند آنتی ویروس جعلی هست. این فروشندگان و در واقع کلاهبرداران سایبری وعده حفاظت از اطلاعات شما میدهند اما در واقع چیزی به شما نمیفروشند و در بهترین حالت سیستم شما را آلوده به باج افزار میکنند.
روش آنها استفاده از پنجرههای مختلف در هنگام بازدید از سیاتها و پیام هشدار در مورد آلوده شدن به ویروس است. این کلاهبرداران دیجیتالی سعی میکنند شما را متقاعد کنند که رایانه شما آلوده به ویروس های مختلف است در حالی که نرم افزارهای واقعی هیچوقت از این روش مشتری جذب نمیکنند. بهترین کار خرید آنتیویروس از سایت های معتربر است.
2-بچه شما توی دردسر افتاده است !
کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی با والدین به خصوص پدربزرگ و مادربزرگ قدمتی به اندازه خود تلفن دارد. تصور کنید که مادربزرگ شما تماسی از یک "نوه نگران" دریافت کرده که در یک مکان دورافتاده گیر کرده و نیاز به پول دارد.
این طرحی است که توسط کلاهبرداران طراحی و تلاش میکنند با ظرافت یک هنرپیشه آموزش دیده، در مورد مصیبت و فوریت فرد گیر افتاده داستان بسازند. آنها از ذات پدربزرگها و مادربزرگها در مورد محافظت از نوههای خود سواستفاده میکنند و بعد از دریافت پول ناپدید میشوند در حالی که نوه هیچ اطلاعی در این رابطه ندارد.
اول از همه اجازه ندهید داستان پردازی اشخاص والدین را تحت تاثیر قرار دهد و به آنها بیاموزدید که اول از هویت تماس گیرنده مطمئن شوند.
3-کلاهبرداری از طریق خیریه
بارها افراد زیادی قربانی نیت خیر خود برای کمک به خیریههای مختلف شدهاند. معمولا افرادی در خیابان با در دست دادن چند فیش و یک فرم از افراد برای کمک به یک خیریه تقاضای پول میکنند. این شبه نیکوکاران اغلب ادعا میکنند که نماینده سازمانهای خیریه هستند که گاها نام آنها مبهم است. همیشه سعی کنید که در رابطه با کمک به خیریهها محتاط و از ثبت شده بودن و قانونی بودن آنها مطمئن شوید.
4-وای فای رایگان
وای فای رایگان در مکانهای عمومی چیزی است که بسیاری از افراد در دورانی که اتصال همیشگی به اینترنت جزئی از زندگی روزمره شده، همواره با آن سروکار دارند. با این همه این امکانات ممکن است به قیمت از دست دادن اطلاعات بانکی و شخصی شما با هدف باجگیری و سواستفاده تمام شود. برای جلوگیری از قربانی شدن در این نوع از کلاهبرداری، از استفاده از وای فای های رایگان خودداری کنید و یا در صورت استفاده، کارهایی مانند عملیات بانکی را انجام ندهید.
5-برنده شدن در بخت آزمایی
ایمیل یا تماس تلفنی در مورد برنده شدن در یک قرعه کشی و یا سفر رایگان دریافت می کنید. بعد از اینکه همه چیز به ظاهر درست بود، کلاهبرداران از شما برای مسائلی مانند مالیات و یا هزینههای اداری پول میخواهند.
جای تعجب نیست که بعد از دریافت پول، دیگر خبری از آنها نمیشود زیرا انها به دنبال قربانی بعدی رفتهاند. همیشه به یاد داشته باشید که در هیچ قرعه کشی بدون اینکه شما بلیط آن را خریده باشید، برنده نیستید و اینکه نباید برای برنده شدن مبلغی بپردازید. مهمتر از همه اینکه آنقدر خوش شانس نیستید که در میان هزاران نفر شما برنده ویژه باشید!