(ویدئو) نجات اسبها در اروگوئه؛ لطفا آنها را نخورید
بیش از دهها هزار اسب ورزشی، مسابقهای و کاری پس از مجروح شدن، پیر شدن یا از دست دادن سرپرست و مالک خود به غذا تبدیل میشوند در بسیاری از کشورهای جهان روی بشقابها قرار میگیرند.
برخی از گلهداران اروگوئه اسبها را در حراجی میخرند، آنها را چاق میکنند تا برای ذبح بفروشند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازمان غیردولتی "سنتوریوس پریمیتیوو" در ۳ سال گذشته برخی از این اسبهای محکوم به مرگ را خریده و سرپرستی آنها را به برخی از مزرعهداران واگذار کرده است.
اروگوئه در سالهای اخیر شاهد افزایش صادرات گوشت اسب بوده است. گروهی از مردم و سازمانها، تلاشهایی را برای نجات جان این حیوانات انجام دادهاند. با این حال گوشت اسب در این کشور غذای اصلی محسوب نمیشود. براساس گزارش دادههای سایت "رصدخانه پیچیدگی اقتصادی" (OEC)، اروگوئه در سال ۲۰۲۰ به هفتمین صادر کننده بزرگ گوشت اسب تبدیل شد. براساس این گزارش بلژیک، روسیه، فرانسه، ژاپن نیز از برترین واردگان این محصول بودند.
بیش از دهها هزار اسب ورزشی، مسابقهای و کاری پس از مجروح شدن، پیر شدن یا از دست دادن سرپرست و مالک خود به غذا تبدیل میشوند در بسیاری از کشورهای جهان روی بشقابها قرار میگیرند. اسبهای اروگوئه برای مسابقه، درساژ و مزرعه پرورش پیدا میکنند نه برای گوشت. اکثر این اسبها از سوی گلهدارانی پرورش مییابد که ترجیح میدهند به جای خودرو، سوار بر اسب از چمنزارها بگذرند.
درِساژ یا خَرامِش رشتهای در ورزش سوارکاری است که در آن، سوار اسب خود را به اجرای مجموعه حرکات دقیق و هماهنگ، همراه با ترتیب و زمانبندی مشخصی وامیدارد تا میزان هماهنگی خود با اسب و آزمودگی حیوان را نشان دهد. با این حال سازمان غیردولتی "سنتوریوس پریمیتیوو" اسبهایی را که برای کشتار در نظر گفته شدهاند را میخرد و انها را به کشتارگاه به مزارع میفرستد.
صاحبان داوطلب برای سرپرستی از اسبها نیزاز این روند خوشحال به نظر میرسند: