(تصاویر) این منطقه در چین بیش از هر جای دیگری در جهان دوقلو دارد
شوانگ بائو تای معادل دوقلو در زبان چینی است.
شوانگ بائو تای (双胞胎) واژه ای چینی به معنای «دوقلو» است. سان دِ وایلد و بندیکت کورزان برای فصل دوم پروژه خود در مورد افسانه دوقلوها در چین به موجیانگ در استان یونان، چین رفته اند، منطقه ای که نرخ دوقلو بودن در آن بسیار بالاست و هر ساله یک فستیوال برای دوقلوها در آن برگزار می شود. اولین فصل از پروژه این دو «سرزمین ایبیجی» نام داشت. آفریقای غربی و به طور ویژه منطقه یوربالاند، ۱۰ برابر بیشتر از هر منطقه دیگری در جهان دوقلو دارد. ایبجی که در زبان یوروبا به معنای «تولد زوج» و «دو جدا ناپذیر» است نماد هارمونی نهایی بین دو شخص است.
بر اساس افسانه های محلی، دو تن از دوقلوهایی که در این روستا به دنیا آمده بودند به این دو چاه جادویی بدل شده اند. این چاه ها مکان پرطرفداری در میان زوجینی است که تازه ازدواج کرده و گفته می شود آب آن امکان باروری و به طور خاص دوقلوزایی را افزایش می دهد. بسیاری از زوجین به امید اینکه دوقلو داشته باشند برای نوشیدن آب این چاه به روستای هکسی می آیند، به ویژه در روزگاری که قانون تک فرزندی در چین به شکلی سختگیرانه اعمال می شد.
موجیانگ در ۱۵ سال اخیر محل برگزاری فستیوال بین المللی دوقلوها بوده که هزاران دوقلو و بازدید کننده را از سراسر جهان به این منطقه می کشانده است. این فستیوال ابعاد متعددی از نقش دوقلویی در یونان و چین را نشان می داده است: جشن خورشید هانی، نرخ بالا و غیرمعمول دوقلوزایی، چهره های سرشناس مکتب تائوئیسم و سیاست های اخیر دولت چین که به تقویت باورها و ادیان قدیمی کمک کرده است. به همین دلیل است که در سال های اخیر، هزاران بازدید کننده به خیابان های موجیانگ که پر از مغازه است می آیند در حالی که مردم هانی با افتخار لباس های سنتی شان را می پوشند و ترانه می خوانند.
تحت رهبری شی جین پینگ، دولت چین تغییرات در سیاست های داخلی که روی جایگاه فرهنگی دین در جامعه متمرکز بوده را تسریع بخشیده است. دولت قصد دارد مردم چین به باورها و ادیان باستانی این کشور مانند تائوئیسم، بوداییسم و مراسمات مذهبی جمعی بازگردند. در سراسر جهان دیدگاه خاصی نسبت به دوقلوها وجود دارد اما بسیاری از افسانه ها و داستان ها در مورد دوقلوها کمرنگ شده یا به طور کلی به فراموشی سپرده شده است.
منبع: روزیاتو