نقد سریال Moon Knight ؛ شوالیه ماه

نقد سریال Moon Knight ؛ شوالیه ماه

تاریخی که سریال Moon Knight شما را همسفر خودش می‌کند، درباره خدایانی است که مردمان مصر آن‌ها را می‌پرستیدند، خدایانی که شاید اصلا وجود واقعی نداشتند ولی مردمان مصر آن‌ها را با جان و دل پرستش می‌کردند. سریال مون نایت از دید من علاوه بر این که یک اثر علمی تخیلی جذاب است، می‌توان آن را جز اثرهای تاریخی و روانشناختی هم دسته‌بندی کرد چون واقعا این موضوعات درون سریال است و شما با آن دخیل هستید.

کد خبر : ۲۰۴۸۳۹
بازدید : ۱۶۴

تا آنجایی که شنیده‌ام، می‌دانم که این اختلال به عنوان یک بیماری شناخته می‌شود، بیماری که می‌تواند فراتر از تصور خطرناک باشد. برخی آن را دو شخصیتی و عده‌ای هم نام این بیماری را دو قطبی می‌دانند. بیماری که فرد دچار به آن درون خودش با دو فرد مجزا درحال دست و پنجه نرم کردن است.

شاید توضیحات اولیه‌ای که خواندید برای‌تان کمی گنگ باشد ولی اصل موضوع این است که این‌بار می‌خواهیم به سراغ سریالی برای نقد و بررسی برویم که دامن به موضوع اختلال شخصیتی می‌زند. برای خودم که یه حس نو و متفاوت می‌باشد، چون فرا از این که یک سریال روانشناختی جذاب را تماشا می‌کنید به درون یک دنیای ابرقهرمانی جدید از سینمای مارول خواهید شد که تا به حال آن را تماشا نکرده بودید. دنیایی که بیش اندازه خلاقانه و متفاوت می‌باشد به این علت که به دل تاریخ خواهد رفت، تاریخی که هنوزم که هنوزه پر از چیزهایی است که ما از آن بی‌خبر هستیم.

تاریخی که سریال Moon Knight شما را همسفر خودش می‌کند، درباره خدایانی است که مردمان مصر آن‌ها را می‌پرستیدند، خدایانی که شاید اصلا وجود واقعی نداشتند ولی مردمان مصر آن‌ها را با جان و دل پرستش می‌کردند. سریال مون نایت از دید من علاوه بر این که یک اثر علمی تخیلی جذاب است، می‌توان آن را جز اثرهای تاریخی و روانشناختی هم دسته‌بندی کرد چون واقعا این موضوعات درون سریال است و شما با آن دخیل هستید. سریال شوالیه ماه یک اثر ابرقهرمانی جدید از سینمای مارول می‌باشد که اصلا دخلی به دنیای اونجرز ندارد، حداقل تا به این لحظه، در ادامه همراه مجله بازار باشید تا یک بررسی کلی راجب سریال Moon Knight داشته باشیم.

22_11zon (2)

Moon Knight دروازه‌ی ورود به زندگی خدایان مصر!

داستان روایتی از زندگی فردی به نام مارک اسپکتور است که احساس می‌کند دچار یک اختلال دو شخصیتی شده است، اما خبر از این ندارد که ماجرا این طور نیست. قضیه به این شکل است که آن شخصیت دومی که مارک تصورش را دارد که بیماری می‌باشد، فردی به نام استوین است که دارای یک قدرت ماورایی می‌باشد.

استوین یکی از خدایان مصر باستان می‌باشد که به درون مارک نفوذ کرده است. اولین خدایی که استوین با آن در تقابل است، خدای کانشو می‌باشد که توسط خدایان دیگر تبعید شده و شبیه به لک‌لک است، دیگر خدایی که استوین با آن دست و پنجه نرم می‌کند، آموت نام‌ دارد که سری از تمساح و بدنی که نیمی از آن شیر و اسب آبی دارد تشکیل شده است.

داستان سریال مون نایت روایتی کاملا جذاب و تاریخی است که بسیار دلنشین روایت می‌شود. زمانی که شما با داستان سفر خودتان را به مصر  باستان و اهرام ثلاثه شروع می‌کنید تازه خواهید فهمید که قرار است چه روایت شیرینی را تماشا کنید. چیزی که خیلی برای من در سریال جذاب است، فضای داستانی عجیب و روانشناختی سریال می‌باشد که به خدای باستان مصر گره خورده است.

درکل باید بگم داستان سریال Moon Knight چیزی فراتر از دنیای ابرقهرمانان مارول است که پیش‌تر تماشا کرده‌اید، چون روایتی کاملا نو و جذاب دارد و علت آن هم کارگردانی مصری می‌باشد که خوب به فضا و تاریخ خدایان باستان خودشان آگاه است.

در فضای مصر که باقی بمانیم، باید یک اشاره ویژه به موسیقی عربی سریال داشته باشم که در سکانس‌های حساس سریال آن را می‌شنوید. موزیکی که می‌تواند به اعماق وجود بیننده نفوذ کند و به خوبی یک درک زیبا از حال و هوای مکان و اتفاق سریال به مخاطب ارائه دهد. باز هم باید اشاره به این داشته باشم که موسیقی سریال مون نایت هم متفاوت از مابقی اثرهای استودیوی مارول است.

دیگر عاملی که صدا و موزیک در آن دخیل می‌باشد، صدا گذاری‌های به‌شدت درست و سینگ در سریال است که باعث درک بالا از اتفاق‌های درونی مون نایت می‌شود. این صدا گذاری‌ به درستی و کاملا صحیح انجام شده است، درواقع یکی از علل‌هایی که باعث جذاب‌تر شدن اثر‌های اکشن خواهد شد، صدا گذاری صحیح است.

21_11zon (2)

مون نایت اثری متفاوت در مارول

پیش نیاز یک اثر موفق، یک کارگردانی درست و صحیح می‌باشد که سریال مون نایت کمال بهره را از آن می‌برد. بدون شک باید یک اثر درست کارگردانی شود تا دیگر بخش‌های آن به چشم آید. سریال Moon Knight از یک کارگردانی درست درحال بهره بردن است. از بخش کارگردانی سریال که جدا شویم، باید از هنر بی‌نظیر تدوین‌گران سریال هم کمال تشکر را داشته باشیم‌‌.

تدوین سریال مون نایت از نظر تصویری یک درک خوب به مخاطب ارائه می‌دهد، بیننده با تماشای سکانس به سکانس سریال متوجه از اتفاقی که قرار است رخ بدهد می‌شود، همین دلیل باعث خواهد شد تا مخاطب برای خودش یک پیش‌بینی و داستان سرایی داشته باشد که این یعنی اوج درگیری بیننده با سریال.

دوست دارم راجب این بند از مقاله، ساعت‌ها بنویسیم یا بحث کنم، بندی که به هنر بازیگری اسکار ایساک می‌پردازد. شما در سریال Moon Knight شاهد بازیگری به شدت فوق‌العاده از او هستید. صحنه به صحنه‌ی بازی اسکار می‌تواند برای خودش یک کلاس بازیگری باشد. اسکار در سریال مون نایت به خوبی، زیبایی، کار درستی و… درحال بازی کردن دو نقش کاملا متفاوت است، دو نقشی که یک طرف آن شخصیتی ساده و آرام قرار دارد و در طرف دیگر، انسانی خشن و تندخو، قرار گرفتن بین دو کاراکتری که با یک تضاد رفتاری بزرگ دسته و پنجه نرم می‌کند کار هرکسی نیست. می‌توانم به جرئت بگم که اسکار ایساک بهترین خودش در نقش مارک و استوین است.

وقتی می‌گویم که ‌دیدن بازی اسکار ایساک یک کلاس بازیگری است اینجا مشخص خواهد شد. اسکار کاراکتر مارک را که یک شخصیت ضعیف و آرام دارد را به خوبی شبیه انسان‌های این سبکی بازی می‌کند ولی کاراکتر استوین که یک شخصیت قدرتمند و بی‌پروا است را همانند یک فردی با رویه استکباری بازی می‌کند. اسکار حتی در بخش‌های بدنی و بیانی هم این دو کاراکتر را مجزا بازی می‌کند. در مجموع درباره بازیگری سریال مون نایت باید بگم که بهترین‌ گزینه‌های برای بهترین نقش‌ها انتخاب شده‌اند و اصلا ضعف زیادی در بخش بازیگری و علل‌خصوص شخصیت‌ پردازی وجود ندارد چون‌ همگی در جای درستی قرار گرفته‌اند.

در پایان باید بگم که سریال شوالیه ماه با این که محصولی از استودیوی مارول می‌باشد، اما فراتر از ساخته‌های ابرقهرمانی گذشته عمل کرده است. این اثر ۶ قسمتی به خوبی به شما حس هیجان را القا می‌کند و علاوه بر این حس یک درگیری ذهنی زیبا درون شما ایجاد خواهد کرد که شما قسمت به قسمت درگیر آن می‌شوید و دوست دارید سریال را در یک روز تمام کنید. در مجموع اگر علاقه‌مند به سینمای قهرمانان هستید، سریال مون نایت یکی از بهترین گزینه‌ها برای تماشا است، علت آن هم داستانی جذاب و متنوع می‌باشد، این متنوعی را من برای این می‌گویم‌، چون یک درگیری میان تاریخ گذشته و آینده شکل گرفته است. و در آخر اگر بخواهم این اثر را برای تماشا پیشنهاد بدهم، بله توصیه می‌کنم آن را تماشا کنید‌.

منبع: مجله بازار

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید