تصاویر؛ عکس های شخصی، زندگی خصوصی و بیوگرافی فرج الله گل سفیدی

فرجالله گلسفیدی، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون ایران، با بیش از پنج دهه فعالیت هنری، یکی از چهرههای محبوب و شناختهشده در عرصه هنرهای نمایشی کشور است. در ادامه، نگاهی به زندگی شخصی و حرفهای او خواهیم داشت.
فرادید| فرجالله گلسفیدی در سال ۱۳۳۷ در روستای گل سفید از توابع شهرستان لنگرود در استان گیلان به دنیا آمد. او دارای یک خواهر بزرگتر و سه برادر کوچکتر است. در سن ۷.۵ سالگی، مادرش پس از زایمان آخرین فرزند خانواده به دلیل خونریزی درگذشت. پس از این اتفاق، پدرش او را به پسرعموی مادریاش سپرد و به تهران فرستاد. اما تنها ۶ ماه از او نگهداری کردند و در نهایت در سن ۹ سالگی در تهران تنها شد.
پس از مدتی، یکی از همسایههای آشنای خانوادهاش به نام اکبر طالبلو که خیاط بود، به او پناه داد. سپس یک هنرمند بزرگ و انساندوست سرپرستی او را بر عهده گرفت و به مدت ۷ سال از او نگهداری کرد. او در خانه مادر این هنرمند زندگی کرد و با محبت و حمایت آنها، دوران کودکی و نوجوانیاش را سپری کرد.
ورود به دنیای هنر
در سن ۱۴ یا ۱۵ سالگی، با تشویق و حمایت سرپرست هنرمند خود، به سمت تئاتر رفت و کمکم روی صحنه تئاتر قرار گرفت. اولین تجربه تصویری او در سال ۱۳۵۸ در فیلمی در شیراز بود. سپس در سال ۱۳۶۲ بهصورت حرفهای با فیلم تلویزیونی «سیگنال ایکس» در تهران کارش را ادامه داد. اولین سریال او «ماجراهای آقای مشک عنبری» در سال ۱۳۷۰ از شبکه یک پخش شد که با این مجموعه بهشدت مورد توجه قرار گرفت.
زندگی شخصی
در سال ۱۳۵۳ و در سن ۱۶ سالگی، ازدواج کرد. ثمره این ازدواج چهار فرزند به نامهای فرشاد (تصویربردار)، مجید، طوبا و فرزان است. همسرش زنی صبور و مذهبی بود که در تربیت فرزندان نقش مهمی ایفا کرد. متأسفانه همسرش در سال ۱۳۹۹ دار فانی را وداع گفت.
فعالیتهای هنری
فرجالله گلسفیدی در طول سالهای فعالیتش در فیلمها و سریالهای متعددی ایفای نقش کرده است. از جمله آثار برجسته او میتوان به فیلمهای «به وقت طلاق» (۱۳۹۷)، «ثبت با سند برابر است» (۱۳۹۵)، «آکازیون» (۱۳۹۲)، «یاور» (۱۳۹۱)، «پس کوچههای شمرون» (۱۳۹۱)، «زن مرد زندگی» (۱۳۹۱)، «خاطره گمشده» (۱۳۹۰)، «بدون اجازه» (۱۳۸۹)، «دیو و دلبر» (۱۳۸۹)، «جاده دوستی» (۱۳۸۸)، «دنیا» (۱۳۸۰)، «شهر زنان» (۱۳۷۷)، «فرار بزرگ» (۱۳۷۶)، «۷ گذرگاه» (۱۳۷۴)، «مأموریت آقای شادی» (۱۳۷۱)، «سیرک بزرگ» (۱۳۷۰) و «دو همسفر» (۱۳۷۰) اشاره کرد. همچنین در سریالهای «سیگنال ایکس» (۱۳۶۲)، «مشک عنبری» (۱۳۷۰)، «وکلای جوان» (۱۳۷۴–۱۳۷۵)، «هزاران چشم» (۱۳۸۲)، «در چشم باد» (۱۳۸۲–۱۳۸۷)، «عملیات ۱۲۵» (۱۳۸۷)، «کیمیا» (۱۳۹۲)، «ستایش ۲» (۱۳۹۳)، «هشت بهشت» (۱۳۹۳)، «آقا و خانم سنگی» (۱۳۹۳)، «رخصت» (۱۳۹۳)، «در حاشیه» (۱۳۹۴)، «برادر» (۱۳۹۵)، «خط ویژه عشق» (۱۳۹۷)، «بچه مهندس» (۱۳۹۷)، «وارش» (۱۳۹۸)، «کامیون» (۱۳۹۹)، «دادستان» (۱۳۹۹)، «ایران نود و یک» (۱۴۰۰)، «فرشتگان بی بال» (۱۴۰۰)، «حکم رشد» (۱۴۰۱)، «آزادی مشروط» (۱۴۰۱) و «جایزه ۶» (۱۴۰۲) حضور داشته است.
دیدگاهها و ارزشها
فرجالله گلسفیدی معتقد است که کار نباید سفارشی باشد و اگر هر کارگردانی بازی و شخصیت او را دوست دارد، میتواند در فیلم او بازی کند.