سریال بامداد خمار؛ داستان، زمان پخش و بازیگران

البته کارگردانی سریال «بامداد خمار» چندین بار تغییر کرد تا اینکه در نهایت نرگس آبیار مسئولیت این کار را بر عهده گرفت. محمد داوودی نویسنده و پلتفرم شیدا تهیهکننده این مجموعه هستند.
فرادید| نرگس آبیار، کارگردانی که سابقه موفقی در پرداختن به داستانهای اجتماعی و عاشقانه دارد، این بار با اقتباس از رمان عامهپسند «بامداد خمار» که در میان آثار مشابه ایرانی از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده است، قصد دارد یک بار دیگر در برابر قضاوت بینندگان و منتقدان قرار بگیرد.
به گزارش فرادید، البته کارگردانی سریال «بامداد خمار» چندین بار تغییر کرد تا اینکه در نهایت نرگس آبیار مسئولیت این کار را بر عهده گرفت. محمد داوودی نویسنده و پلتفرم شیدا تهیهکننده این مجموعه هستند. تریلر این سریال در آذر ۱۴۰۳ منتشر شد و فیلمبرداری آن در لوکیشنهای تاریخی قزوین در حال انجام است.
داستان سریال «بامداد خمار»
قصه سریال «بامداد خمار
داستان سریال «بامداد خمار» حول محور دختری به نام محبوبه میگردد. محبوبه که متعلق به یک خانواده اصیل و بافرهنگ است، ناگهان دلباخته رحیم، شاگرد یک نجار میشود. این عشق چنان وجود محبوبه را تسخیر میکند که تمام خواستگارانش را رد کرده و خانوادهاش را برای رضایت به ازدواج با رحیم تحت فشار میگذارد. در نهایت، خانواده با این وصلت موافقت میکنند اما محبوبه را به طور کامل طرد میکنند.
اما دیری نمیپاید که ....
تاریخ پخش و جزئیات سریال «بامداد خمار»
سریال «بامداد خمار» قرار است در سه فصل هشت قسمتی منتشر شود و هنوز تاریخ دقیقی برای پخش سریال و زمان انتشار قسمت اول آن اعلام نشده است.
بازیگران سریال «بامداد خمار»
سریال «بامداد خمار» یکی از پر ستارهترین آثار نمایش خانگی است. که در ادامه به مرور بیوگرافی چند تن از آنها میپردازیم:
ترلان پروانه
ترلان پروانه، متولد ۱۳۷۷ در شیراز، بازیگر ایرانی است که از کودکی وارد عرصه بازیگری شد. او برای بازی در فیلم «آهوی پیشونی سفید» در سال ۱۳۹۱، موفق به دریافت پروانه زرین بهترین بازیگر دختر از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان شد.
نوید پورفرج
نوید پورفرج، متولد ۱۳۶۷ در کرمانشاه، بازیگر ایرانی است که فعالیت خود را در سال ۱۳۹۱ با سریال تلویزیونی «دیوار» آغاز کرد. او که دانشآموخته کلاسهای بازیگری امین تارخ و هومن سیدی است، با نقشآفرینی در فیلم «مغزهای کوچک زنگزده» به کارگردانی سیدی مورد توجه قرار گرفت.
پورفرج برای بازی در فیلم «گوزنهای اتوبان» در سال ۱۴۰۳، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را کسب کرد و پیش از آن نیز برای فیلمهای «مغزهای کوچک زنگزده»، «مغز استخوان» و «زالاوا» نامزد دریافت سیمرغ بلورین شده بود. او همچنین در فیلم «مغز استخوان» نقش اصلی را ایفا کرده است.
گلاب آدینه
گلاب آدینه (زادهٔ ۱۳۳۲)، بازیگر ایرانی و فرزند نویسنده حسینقلی مستعان است که فعالیت هنری خود را در دهه ۱۳۵۰ آغاز کرد. او برای بازی در فیلم «روسریآبی» در سال ۱۳۷۳، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد و همچنین برای نقشآفرینی در فیلمهای «زرد قناری»، «مهمان مامان»، «وقتی همه خواب بودند» و «من دیهگو مارادونا هستم» نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شده است. آدینه که فارغالتحصیل رشته اقتصاد سیاسی است، فعالیت تئاتری خود را در سال ۱۳۵۴ آغاز کرد و در نمایشهای متعددی به ایفای نقش و کارگردانی پرداخت و همچنین در تلویزیون در سریال «افسانه سلطان و شبان» بازی و مجموعه «خواستگاران» را کارگردانی کرد. او در زمینه آموزش بازیگری نیز فعال بوده و چند نمایشنامه از بهرام بیضایی را به روی صحنه برده است.
رضا کیانیان
رضا کیانیان، متولد ۱۳۳۰ در تهران، بازیگر پرسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون و همچنین نویسنده ایرانی است. او که فعالیت هنری خود را با تئاتر در سال ۱۳۴۵ آغاز کرد و در سال ۱۳۵۵ از دانشکده هنرهای زیبا فارغالتحصیل شد، در سال ۱۳۶۸ با فیلم «تمام وسوسههای زمین» وارد سینما شد و با فیلم «کیمیا» به شهرت رسید. کیانیان برای بازی در فیلم «آژانس شیشهای» جایزه بهترین بازیگر نقش دوم جشنواره فیلم فجر و برای فیلم «خانهای روی آب» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را کسب کرده است.
از نقشهای برجسته تلویزیونی او میتوان به جمشید در سریال «شلیک نهایی» و عبدالله بن زبیر در «مختارنامه» اشاره کرد. او همچنین در سریالهای «کیف انگلیسی» و «وکلای جوان» و مجموعههای نمایش خانگی «قلب یخی»، «شاهگوش» و «شهرزاد» به ایفای نقش پرداخته و علاوه بر بازیگری، در عرصه تئاتر نیز فعال بوده و مؤسسهای فرهنگی هنری را نیز بنیان نهاده است.
علی مصفا
علی مصفا، متولد ۱۳۴۵ در تهران، بازیگر و فیلمساز ایرانی و فرزند مظاهر مصفا و امیربانو کریمی است. او که فارغالتحصیل رشته عمران از دانشگاه تهران است، دو فیلم بلند «سیمای زنی در دوردست» و «پله آخر» را با حضور همسرش لیلا حاتمی کارگردانی کرده و برای بازی در فیلم «جهان با من برقص» موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم فجر شده است. مصفا در سال ۱۳۷۷ با لیلا حاتمی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک پسر و یک دختر است. او همچنین به زبان فرانسوی تسلط دارد.