تصاویر؛ معرفی فیلم‌های جدید سینما در نیمه دوم اردیبهشت

تصاویر؛ معرفی فیلم‌های جدید سینما در نیمه دوم اردیبهشت

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 فیلم‌های جدیدی در سینماهای کشور به نمایش درآمدند. در این مطلب مروری بر این فیلم‌ها خواهیم داشت.

کد خبر : ۲۴۰۶۰۹
بازدید : ۱۶

فرادید| 7 اثر جدید سینمایی در سینماها اکران شدند. با مطالعه‌ی این مطلب، با خلاصه‌ای از داستان، عوامل اصلی و ژانر هر یک از این آثار آشنا شوید.

1. خانه ارواح

خانه+ارواح+3

به گزارش فرادید؛ فیلم «خانه ارواح»، که در ابتدا با نام «مجوز خروج» در سال ۱۳۹۹ به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده و تهیه‌کنندگی امیرشهاب رضویان ساخته شده بود، پس از پنج سال توقیف، از هفدهم اردیبهشت ماه در سینماهای کشور به نمایش درآمده است. کیارش اسدی‌زاده، کارگردان این اثر که فیلم‌های «دفتر یادداشت» و «هفت» را نیز در کارنامه‌ی خود دارد، در «خانه ارواح» به سراغ ژانر کمدی-وحشت رفته و داستان فیلم در دهه‌ی ۱۳۳۰ خورشیدی روایت می‌شود. سروش صحت، پژمان جمشیدی، نازنین بیاتی، ستاره پسیانی و رضا کیانیان از جمله بازیگران این فیلم هستند.

2. صددام

تصاویر؛ جدیدترین فیلمهای اکران شده در سینماهای کشور

فیلم «صددام»، به کارگردانی پدرام پورامیری که نخستین تجربه‌ی مستقل او در این مقام محسوب می‌شود، از هفدهم اردیبهشت ماه در سینماهای ایران اکران شده است. در این اثر کمدی، رضا عطاران نقش اصلی را ایفا می‌کند؛ شخصیتی که به دلیل شباهت ظاهری‌اش به صدام حسین، به عنوان بدل او در داستان حضور دارد و در موقعیت‌های گوناگونی قرار می‌گیرد. علاوه بر عطاران، پریناز ایزدیار، آزاده صمدی و عباس جمشیدی‌فر نیز در این فیلم نقش‌آفرینی کرده‌اند که حضور ایزدیار در یک نقش کمدی از نکات قابل توجه آن است. داستان فیلم، زندگی این بدل صدام و چگونگی تغییر مسیر زندگی‌اش در پی تجربیات مختلف را روایت می‌کند.

3. زیبا صدایم کن

همه+چیز+درباره+فیلم+زیبا+صدایم+کن.

فیلم «زیبا صدایم کن»، اقتباسی از رمانی با همین نام اثر فرهاد حسن‌زاده، به کارگردانی رسول صدرعاملی و نقش‌آفرینی امین حیایی، از هفدهم اردیبهشت ماه در سینماهای کشور به نمایش درآمد. این اثر که در چهل و سومین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر موفق به کسب جایزه‌ی بهترین فیلم شده است، داستان خسرو را روایت می‌کند؛ مردی که به اجبار در آسایشگاه روانی بستری است و در روز تولد شانزده سالگی دخترش زیبا، در خیابان ولی‌عصر تهران، از میدان راه‌آهن تا تجریش، در پی رقم زدن یک روز متفاوت است. در این فیلم، علاوه بر امین حیایی، ژولیت رضاعی، ستاره پسیانی و مهران غفوریان نیز به ایفای نقش پرداخته‌اند. رسول صدرعاملی که پیش از این آثاری با محوریت دختران نوجوان را کارگردانی کرده است، پس از هفت سال با این فیلم به سینما بازگشته است.

4. هر چی تو بگی!

فیلم «هر چی تو بگی؟!» با نقش‌آفرینی رضا بابک، نعیمه نظام‌دوست و بهراد خرازی، در ژانر کمدی، داستان تلاش فرزندان و عروس‌ها و دامادهای طمع‌کار سالارخان برای انتقال او به خانه‌ی سالمندان به منظور تصاحب ثروتش را روایت می‌کند. در این میان، نوه‌های زیرک او با نقشه‌های غیرمنتظره برای نجات پدربزرگشان وارد عمل می‌شوند. این فیلم، ضمن بهره‌گیری از فضایی شاد و کمدی، به صورت نمادین به بحران‌های مهم شهر اصفهان، از جمله فرونشست زمین و خشکی زاینده‌رود، به عنوان تهدیدی جدی برای ساکنان و میراث فرهنگی این شهر می‌پردازد. «هر چی تو بگی؟!» توسط رسانه فیلمسازان در سینماها اکران شده است.

5. عینک قرمز

عینک قرمز

داستان فیلم کمدی «عینک قرمز»، به نویسندگی و کارگردانی حسین مهکام و تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته، حول محور جوانی به نام محمود با بازی حامد بهداد می‌گردد که به همراه خواهرزاده‌اش پری (الناز حبیبی) زندگی می‌کند. پس از یافتن وصیت‌نامه‌ی پدرش، محمود تصمیم می‌گیرد به دنبال گنجی برود که در این مسیر با مشکلاتی روبرو می‌شود. در این فیلم، علاوه بر حامد بهداد و الناز حبیبی، بازیگرانی چون هادی کاظمی، پانته‌آ پناهی‌ها، سروش صحت و نادر فلاح نیز به ایفای نقش پرداخته‌اند.

6. بازی را بکش

بازی را بکش

فیلم «بازی را بکش»، به کارگردانی محمدابراهیم عزیزی و تهیه‌کنندگی مصطفی کیایی، با اقتباس از یک داستان واقعی ساخته شده است. فیلم‌نامه‌ی این اثر را لادن شیرمرد و محمدابراهیم عزیزی به نگارش درآورده‌اند. داستان فیلم، زندگی موسی، از پیشکسوتان فوتبال را دنبال می‌کند که برادرش را در یک حادثه‌ی ورزشی از دست می‌دهد و در جریان کشف راز مرگ او، با حقایق غیرمنتظره‌ای مواجه می‌شود. محسن کیایی، هدی زین‌العابدین، پوریا رحیمی‌سام و محمد بحرانی از جمله بازیگران اصلی این فیلم هستند.

7. اسفند

فیلم سینمایی اسفند

فیلم «اسفند»، به کارگردانی و نویسندگی دانش اقباشاوی که در چهل و سومین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر به نمایش درآمد، به مقطعی سرنوشت‌ساز از دوران جنگ ایران و عراق می‌پردازد و مشکلاتی را که در میان بومیان استان خوزستان در زمان جنگ و همچنین تنش‌های موجود بین رزمندگان ایرانی و اهالی منطقه وجود داشته است، به تصویر می‌کشد. در این راستا، تلاش‌های علی هاشمی برای کاهش این تنش‌ها و تعامل با بومیان منطقه به موفقیت می‌انجامد و در نهایت، همراهی خالصانه‌ی مردم عرب خوزستان با انقلاب اسلامی و جنگ ایران-عراق شکل می‌گیرد. رضا مسعودی و مهدی زمین‌پرداز از جمله بازیگران این اثر هستند.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید