(عکس) صحنه تماشایی پرواز پهپاد رادارگریز غولپیکر روسیه کنار میگ ۲۹
اواخر ماه گذشته، شایعاتی مبنی بر پرواز پهپاد تهاجمی رادارگریز در آسمان اوکراین منتشر شد. برخی از کانال های تلگرامی اوکراینی عکسهایی از حمله سنگین اس-۷۰ اوخوتنیک منتشر کردند که باعث جلب توجه ناظران نظامی شد.
پهپاد سنگینوزن و رادارگریز اس ۷۰ اوخوتنیک در حال پرواز کنار یک جنگنده میگ ۲۹ در مکانی نامعلوم در آسمان روسیه دیده شد.
هر از گاهی خبرهایی از حضور پهپاد رادارگریز اس ۷۰ اوخوتنیک در میدان نبرد به گوش میرسد اما تا کنون وزارت دفاع روسیه این خبرها را تایید یا رد نکرده است.
اواخر ماه گذشته، شایعاتی مبنی بر پرواز پهپاد تهاجمی رادارگریز در آسمان اوکراین منتشر شد. برخی از کانال های تلگرامی اوکراینی عکسهایی از حمله سنگین اس-۷۰ اوخوتنیک منتشر کردند که باعث جلب توجه ناظران نظامی شد.
حتی ادعاهایی مبنی بر اینکه اوخوتنیک ممکن است به تأسیسات نظامی نیروهای مسلح اوکراین در منطقه سومی حمله کرده باشد، وجود داشت.
حالا با انتشار تصاویر پرواز اوخوتنیک کنار میگ ۲۹ خبر حضور این پهپاد رادارگریز غولپیکر در میدان نبرد بیش از پیش شکل واقعیت به خود گرفته است.
نکته جالب توجه قرار گرفتن این پهپاد کنار جنگنده میگ ۲۹ است چرا که تا پیش از این فقط از همراهی اوخوتنیک با سوخو ۵۷ صحبت به میان آمده بود.
پهپاد پنهانکار روسی
پهپاد اس ۷۰ اوخوتنیک پیشرفتهترین پرنده بدون سرنشین نظامی روسیه است که در اساس برای همراهی با جنگنده نسل پنجم سوخو ۵۷ در جنگهای شبکه محور طراحی شده است.
این پرنده مجهز به تجیهزات به روز شناسایی است و با تکیه بر هوش مصنوعی میتواند دست به عملیات بزند. پیش از این تصویری از این پرنده در حال پرواز کنار سوخو ۵۷ در رسانهها منتشر شده بود.
اوخوتنیک با موتور توربوجت ایال ۳۱ میتواند با سرعت ۱۰۰۰ کیلومتر بر ساعت پرواز کند و بردش به بیش از ۶ هزار کیلومتر میرسد.
این پهپاد میتواند تا ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع مهمات را در محفظههای درونی خود حمل کند که نشان از توانایی بالای رزمی آن دارد.
در طرح روسیه برای جنگهای آینده گروهی از این پهپادهای پیشرفته توسط یک فروند هواپیمای سوخو ۵۷ به پرواز در میآیند و کنترل آنها با جنگنده نسل پنجم خواهد بود.
توانایی پرواز خارج از جو
یوری ناتوف مورخ نظامی روس به قابلیت این پرنده بدون سرنشین برای پرواز در ارتفاع بسیار زیاد اشاره میکند و از توانایی آن برای پرواز در خارج از پرده برداشته است.
این توانایی یک پیش شرط دارد که هنوز محقق نشده است. پیشرانه کنونی اوخوتنیک توانایی لازم برای پرواز خارج از جو را ندارد و برای این کار باید پیشرانهای جدید ساخته شود.
منبع: خبرآنلاین