(تصاویر) کشف بزرگترین حیوان جهان؛ دو برابر سنگینتر از نهنگ
نهنگ یک باسیلوسارید (خانوادهای از ستاسههای منقرض شده) است که بر اساس مطالعهای که در نشریه نیچر منتشر شد، تخمین زده میشود که توده بدنی بین ۸۵ تا ۳۴۰ تن وزن و طول بدن آن حدود ۲۱ متر باشد.
یک نهنگ منقرض شده پس از مطالعه گسترده بر روی استخوانهای آن، مشخص شد که سنگینترین حیوانی است که تاکنون زندگی کرده است.
به نقل از سان، دانشمندان بقایایی را کشف کردند که اندازه عظیم نهنگ باستانی به نام Perucetus colossus را که تقریباً ۳۸ میلیون سال پیش میزیسته، است.
نهنگ یک باسیلوسارید (خانوادهای از ستاسههای منقرض شده) است که بر اساس مطالعهای که در نشریه نیچر منتشر شد، تخمین زده میشود که توده بدنی بین ۸۵ تا ۳۴۰ تن وزن و طول بدن آن حدود ۲۱ متر باشد.
Perucetus colossus توجه زیادی را به خود جلب کرده است، زیرا وزن سنگین آن بیش از دو برابر یک نهنگ است که سنگینترین حیوان ثبتشده قبل از کشف جدید بود.
این امر اکنون باعث شده است که Perucetus colossus لقب سنگینترین حیوان شناخته شدهای را که تا به حال زندگی کرده است، به خود اختصاص دهد.
این مطالعه توضیح داد که اعتقاد بر این است که وزن سنگین آن ناشی از جرم استخوان متراکم است که برای کمک به شیرجه در نظر گرفته شده بود.
اولین بقایای آن ۳۰ سال پیش کشف شد، اما دانشمندان از آن زمان تاکنون ۱۳ مهره، ۴ دنده و یک استخوان لگن را در استان ایکا در جنوب پرو در هر طبیعت کشف کردهاند.
اکتشافات در طول زمان به آنها کمک کرد تا وزن نهنگ را اعلام کنند.
الی آمسون، نویسنده اصلی مطالعه، دیرینهشناس و متصدی پستانداران فسیلی در موزه ایالتی تاریخ طبیعی اشتوتگارت در آلمان، گفت: «به دنبال فسیلهایی در صحرای پرو بودم و استخوانهایی را مشاهده کرد. حفاری فسیلها به دلیل وزن بسیار زیاد آنها زمان زیادی را صرف کرد. وزن هر مهره به تنهایی ۱۵۰ کیلو است.»
این یافتهها دانشمندان را به این باور رسانده است که نهنگ با سر کوچک، دستها و پاهای کوچک و بدنی بزرگ «عجیب» به نظر میرسد.
آمسون افزود: «تخمین دقیق اینکه چه مقدار تار و بافت نرم اسکلت آن را احاطه کرده، دشوار است، بنابراین ما با یک رویکرد نسبتا محافظه کارانه با تخمین اندازه خود پیش رفتیم.»
منبع: همشهری