رازهای پنهان پشت لوگوهای ۹ برند معروف در دنیا

رازهای پنهان پشت لوگوهای ۹ برند معروف در دنیا

در ادامه رازهای پنهان پشت برخی از لوگوهای شرکت های معروف دنیا را فاش می‌کنیم.

کد خبر : ۱۴۸۴۵۶
بازدید : ۱۸۳

بسیاری از لوگوهای محبوبی که تقریبا هر روز می‌بینیم، منشأ مرموز و شگفت انگیزی دارند. در برخی از لوگوها می‌توانید پیام‌ها و نمادهای رمزگذاری شده‌ای را مشاهده کنید که توسط طراحان به طور خاص برای جلب توجه بیشتر به برندهای معروف ساخته شده‌اند.

در ادامه رازهای پنهان پشت برخی از لوگوهای شرکت های معروف دنیا را فاش می‌کنیم.

۱. فرانک براون، خدمتکار رستوران

11

آنکل بنز (Uncle Ben’s) برند تجاری معروف برنج نیم پز خشک‌شده در سال ۱۹۴۳ در بازار آمریکا ظاهر شد. و از سال ۱۹۴۶، لوگوی این شرکت شامل عکس یک مرد سیاه پوست سالخورده با یک پاپیون است که بر اساس داستان‌های منتشرشده تصویر یک خدمتکار به نام فرانک براون است.

این‌طور که گفته می‌شود او هنگام صرف شام در هتلی در شیکاگو مورد توجه صاحبان شرکت قرار گرفت و آنها مقداری پول به عنوان حق استفاده از چهره‌اش به عنوان علامت تجاری خود به او پرداخت کردند.

۲. تسلا یا بینی گربه؟

تسلا موتورز (Tesla Motors) در جولای ۲۰۰۴ توسط مارتین ابرهارد و مارک تارپنینگ تاسیس شد. نام این شرکت ادای احترامی به نیکولا تسلا، مخترع صرب‌تبار آمریکایی است.

در شبکه های اجتماعی، می‌توانید چندین نظر متفاوت در مورد منشاء لوگوی این شرکت بیابید. برخی از کاربران بر این باورند که دستگاه تولید مثل زنان الهام بخش طراحان این لوگو بوده و دیگران تصور می‌کنند که این لوگو بینی گربه است، که حتی ایلان ماسک (به شوخی) در توییتر آن را تایید کرد.

اما در واقع این لوگو بخشی از یک موتور الکتریکی را نشان می‌دهد که توسط نیکولا تسلا در سال ۱۸۸۳ اختراع شد.

۳. شکلات در لوگو

12

لوگوی شکلات محبوب آمریکایی، هرشیز کیسِز (Hershey’s Kisses)، در واقع شکلاتی مشابه شکلات همین شرکت که شبیه قطره است را در خود جای داده است.

13

در قرن نوزدهم KISS عبارتی رایج برای انواع محصولات شیرینی‌پزی لقمه‌ای بود. میلتون هرشی اولین کسی بود که از این اصطلاح برای یک تکه شکلات شیری استفاده کرد و نام هرشیز کیسِز را در سال ۱۹۲۳ به عنوان یک علامت تجاری به ثبت رساند.

۴. نقاشی معروف در لوگوی یک برند لباس

14

در سال ۱۹۷۳ آلن گرین و جان لاو، بنیانگذاران شرکت پوشاک کوئیک سیلور (Quiksilver)، هنگام طراحی لوگوی خود از نقاشی معروف کاتسوشیکا هوکوسائی با عنوان «موج عظیم کاناگاوا» الهام گرفتند.

این برند یکی از بزرگ‌ترین برندهای لباس موج سواری و تجهیزات مربوط به ورزش های تخته ای در جهان است.

۵. لوگویی که قرار است شما را هیپنوتیزم کند

15

لوگوی خانه مد ایتالیایی ورساچه در سال ۱۹۸۷ توسط جیانی ورساچه شکل گرفت. این طراح مد مشهور از مجسمه مدوسا روندانینی الهام گرفته است که تغییرشکل مدوسا از یک موجود نفرت انگیز و زشت به یک زن زیبا را به تصویر می‌کشد.

جیانی ورساچه مدوسا را به عنوان لوگو انتخاب کرد زیرا مدوسا باعث می‌شد مردم عاشقش شوند و راهی برای بازگشت نداشته باشند. او امیدوار بود که با افرادی که لباس‌ها و کفش‌های تولیدشده توسط این برند را می‌پوشند هم همین کار را انجام دهد.

۶. پری، نه یک ستاره در حال سقوط

16

لوگوی والت دیزنی پیکچرز (Walt Disney Pictures) در ابتدای تمام فیلم هایی که توسط این استودیو منتشر می‌شود ظاهر می‌شود. تقریبا هر بار می‌توانید قلعه‌ای افسانه‌ای را از داستان‌های زیبای خفته و سیندرلا ببینید که از قصر نویشوانشتاین در نزدیکی شهر فوسن آلمان متعلق به لودویگ دوم بایرن الهام گرفته شده است.

با این حال تعداد کمی از مردم متوجه می‌شوند که این یک ستاره در حال سقوط نیست که بر فراز قلعه پرواز می‌کند، بلکه تینکربل، پریِ داستان‌های پیتر پن است که به عنوان نماد جادوی دیزنی شناخته می‌شود.

۷. اثر دروسته

17

لوگوی پنیر فرآوری شده فرانسوی گاو خندان (The Laughing Cow)، یک گاو شاد با گوشواره‌هایی است که تصویری از همان گاو را با همان گوشواره‌ای دارد که همان تصویر را به‌روی خود دارد و این تا ابد ادامه دارد. این به اصطلاح اثر دروسته (Droste effect) است که این لوگو را بسیار مرموز و به یاد ماندنی کرده است.

اثر دروسته درواقع اثر تصویری است که به‌طور بازگشتی در خود ظاهر می‌شود.

۸. کوفته فضایی

18

این لوگو که به شوخی کوفته یا گوشت قلقلی نامیده می‌شود توسط یکی از کارمندان ناسا به نام جیمز مُدارِلی در سال ۱۹۵۹ طراحی شد. این لوگو به جنبه‌های مختلف تحقیقات هوانوردی و فضایی اشاره دارد.

شکل گرد آبی نشان‌دهنده سیاره ماست. ستاره ها فضا را نشان می‌دهند. و بال قرمز نماد پرواز است. رد سفینه فضایی که به دور نام آژانس می‌چرخد نیز نماد سفر فضایی است.

۹. شهرهای رمزگذاری شده در نام شرکت

19

این نام ترکیبی از حروف اول نام شهرهای تولیدکننده نفت، Langepas ،Uray و Kogalym به اضافه کلمه نفت (oil) است. این سه شهر هرکدام با شرکت های نفت گازی به همین نام هریک در بخش جداگانه‌ای از صنعت نفت روسیه فعالیت می‌کردند که با ادغام به لوک اویل (Lukoil) تبدیل شدند.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید