(ویدیو) افتتاح «الظفره» یکی از بزرگ‌ ترین نیروگاه‌ های خورشیدی جهان در امارات

(ویدیو) افتتاح «الظفره» یکی از بزرگ‌ ترین نیروگاه‌ های خورشیدی جهان در امارات

این نیروگاه که وسط بیابان و در ۳۰ کیلومتری جنوب ابوظبی، پایتخت امارات قرار دارد، به عنوان «بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی تک‌ سایتی در جهان» شناخته می‌شود.

کد خبر : ۱۶۲۲۹۶
بازدید : ۸۲

امارات متحده عربی روز پنجشنبه نیروگاه «الظفره»، یکی از بزرگ‌ ترین نیروگاه‌ های خورشیدی جهان، را در حومه ابوظبی افتتاح کرد. الظفره دو گیگاوات ظرفیت دارد و میزان انتشار دی‌ اکسید کربن سالانه در این شهر را دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کاهش می‌دهد.

این نیروگاه که وسط بیابان و در ۳۰ کیلومتری جنوب ابوظبی، پایتخت امارات قرار دارد، به عنوان «بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی تک‌ سایتی در جهان» شناخته می‌شود.

به گفته مدیران پروژه نیروگاه خورشیدی الظفره امارات، پنل‌های فتوولتاییک که در مساحتی بالغ بر ۲۱ کیلومتر مربع نصب شده‌اند، ظرفیت تولید انرژی مورد نیاز ۱۶۰ هزار خانه را دارند.

مراسم افتتاح این نیروگاه عظیم در حالی برگزار شد که امارات، کشوری غنی از منابع نفتی، دو هفته دیگر میزبان کنفرانس آب و هوایی سازمان ملل موسوم به کُپ ۲۸ (COP28) است.

25

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این کشور حوزه خلیج فارس که در نظر دارد تولید نفت خام خود را تا سال ۲۰۲۷ از حدود ۳ میلیون بشکه در روز به ۵ میلیون بشکه افزایش دهد، ژوئیه گذشته متعهد شد که منابع تولید انرژی‌ های تجدیدپذیر خود را طی هفت سال آینده سه برابر کند.

26

۶۰ درصد این نیروگاه متعلق به شرکت‌های دولتی اماراتی است و ۴۰ درصد دیگر آن متعلق به یک شرکت چینی و یک شرکت فرانسوی.

برونو بنساسون، مدیر‌عامل شرکت فرانسوی ای‌دی‌اف، از سرمایه‌گذاران این پروژه، به خبرگزاری فرانسه گفت که این نیروگاه به جلوگیری از انتشار حدود ۲ میلیون تن گازهای گلخانه‌ای در سال کمک می‌کند.

27

28

به گفته چارلز بای، رییس شرکت چینی ژینکو پاور که دیگر سرمایه‌گذار این پروژه است، این میزان کاهش گازهای گلخانه‌ای معادل حذف ۸۰۰ هزار خودرو از جاده‌هاست.

به گفته عبدالعزیز العبیدی، مدیر عملیات شرکت اماراتی «مصدر»، از سرمایه‌گذاران اماراتی این پروژه، نیروگاه الظفره ۴ میلیون پنل خورشیدی دو طرفه و متحرک را در خود جای داده که توسط ربات‌ها پاکسازی می‌شوند.

این شرکت انرژی‌های تجدیدپذیر توسط سلطان الجابر وزیر کشور امارات که مدیر کنفرانس سازمان ملل متحد در زمینه تغییرات آب و هوایی است، اداره می‌شود.

29

30

این نیروگاه به گفته مسئول شرکت انرژی آینده ابوظبی، مجهز به فناوری‌هایی است که «بازده آن را در مقایسه با نیروگاه‌های خورشیدی عادی حدود ۲۰ درصد افزایش می دهد.»

31

32

امارات متحده عربی وعده داده تا سال ۲۰۵۰ به وضعیت «کربن صفر» دست یابد. سیاستی که تنها به انتشار گازهای گلخانه‌ای در داخل امارات متحده عربی مربوط می‌شود و صادرات حامل‌های انرژی فسیلی از این کشور را شامل نخواهد شد.

این سیاست مورد انتقاد برخی سازمان‌ها و فعالان محیط زیستی قرار گرفته و آن را «ناکافی» دانسته‌اند.

منتقدان معتقدند امارات متحده عربی می‌خواهد تولید سوخت‌های فسیلی خود را افزایش دهد که عامل گرمایش جهانی است.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید