گوشی های اندرویدی که دست کم گرفته شدند
در این مطلب به ۵ گوشی اندرویدی میپردازیم که به نظر ما در سال ۲۰۱۷ دست کم گرفته شدند و درنتیجه چندان به چشم نیامدند. البته این به چشم نیامدن به دلیل کیفیت پایین این گوشیها نیست، بلکه عکس این قضیه صادق است. به عقیدهی ما، گوشیهایی مانند گلکسی اس ۸، وانپلاس ۵T و پیکسل ۲، عمدهی توجه رسانهها را به خود معطوف کردند و به همین دلیل بسیاری از گوشیهای باکیفیت اندرویدی سال ۲۰۱۷ از نظرها دور ماندند و در بین خبرها گم شدند.
کد خبر :
۴۸۳۰۴
بازدید :
۲۵۰۷
اندرویداوتروتی | اپل در سال ۲۰۱۷ بهجای معرفی دو آیفون جدید، از سه آیفون رونمایی کرد و با این کار توجه زیادی را به دست آورد. البته این اتفاق برای طرفداران گوشیهای اندرویدی چیز خاصی محسوب نمیشود؛ آنها هر سال شاهد عرضه شدن صدها گوشی اندرویدی هستند.
سال گذشته هم از این قاعده مستثنا نبود. البته رسانهها معمولا فقط به شمار کمی از گوشیهای جدید توجه میکنند و بسیاری از گوشیها را آنچنان که باید و شاید جدی نمیگیرند
به همین خاطر، در این مطلب به ۵ گوشی اندرویدی میپردازیم که به نظر ما در سال ۲۰۱۷ دست کم گرفته شدند و درنتیجه چندان به چشم نیامدند. البته این به چشم نیامدن به دلیل کیفیت پایین این گوشیها نیست، بلکه عکس این قضیه صادق است. به عقیدهی ما، گوشیهایی مانند گلکسی اس ۸، وانپلاس ۵T و پیکسل ۲، عمدهی توجه رسانهها را به خود معطوف کردند و به همین دلیل بسیاری از گوشیهای باکیفیت اندرویدی سال ۲۰۱۷ از نظرها دور ماندند و در بین خبرها گم شدند.
اسنشال فون
«اسنشال فون» (Essential Phone) در سال ۲۰۱۷ توجه زیادی را دریافت کرد. اما این توجه عمدتا به خاطر شهرت بنیانگذار این شرکت، اندی روبین، بود. طبیعتا، خیلیها منتظر بودند ببینند آقای روبین این بار چه چیزی در چنته دارد. با این وجود، این گوشی بعد از عرضه پوشش رسانهای چندانی را دریافت نکرد و میزان تبلیغات این شرکت هم بهاندازهی کافی گسترده نبود.
اسنشال فون در کل گوشی بسیار خوبی محسوب میشود، اما متأسفانه دوربین این گوشی در مقایسه با گوشیهای رقیب حرف چندانی برای گفتن نداشت و این ضعف در تمام نقد و بررسیها نمود پیدا کرد. با این حال، نباید دیگر مشخصههای جذاب این گوشی را از قلم بیندازیم. اسنشال فون از نمایشگر زیبای کمحاشیهی ۵ ٫ ۷ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۳۱۲ بهره میبرد. در قسمت فوقانی نمایشگر، بریدگی کوچکی تعبیهشده که درون آن یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی جای گرفته است. تراشهی اسنپدراگون ۸۳۵ قلب تپندهی اسنشال فون را تشکیل میدهد و این گوشی از ۴ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی بهره میبرد.
شرکت اسنشال از زمان عرضهی این گوشی در ماه آگوست تا حالا، بهروزرسانیهای زیادی را عرضه کرده که در این بهروزرسانیها مشخصههای متعددی افزوده شده و بهبودهایی در کیفیت دوربین اصلی صورت گرفته است. علاوه بر موارد عنوان شده، دو درگاه مغناطیسی در پشت گوشی تعبیه شده که از طریق آن میتوان ماژولهای مختلفی مانند دوربین ۳۶۰ درجه را به آن وصل کرد. چندی پیش قیمت این گوشی کاهش محسوسی پیدا کرد و به ۴۹۹ دلار رسید.
گوشی اندرویدی نوکیا6
وقتی اعلام شد یک شرکت جدید به نام HMD Global میخواهد سری گوشیهایی را با عنوان نوکیا به بازار عرضه کند، شک و تردیدهای زیادی در بین اهالی تکنولوژی وجود داشت. بسیاری از افراد نگران این موضوع بودند که آیا این گوشیهای جدید درخور و شایستهی برند نوکیا خواهند بود یا خیر. خوشبختانه، با عرضهی سری اول این گوشیها، این شک و تردیدها کمرنگ شد.
کیفیت بالای گوشی پرچمدار نوکیا ۸، تأثیر زیادی در شهرت HMD داشت. با این حال، این شرکت گوشیهای باکیفیت دیگری را هم در سال ۲۰۱۷ عرضه کرد که نوکیا ۶ یکی از آنها محسوب میشود. این گوشی بهاندازهی گوشی گرانتر و باکیفیتتر نوکیا ۸ توجهات را به خود جلب نکرد، ولی این عدم توجه به معنای کیفیت پایین نوکیا ۶ نیست. نوکیا ۶ با توجه به قیمتی که دارد، یک گوشی فوقالعاده محسوب میشود. نوکیا ۶ در حال حاضر با قیمتی در حدود ۹۰۰ هزار تومان در دیجیکالا به فروش میرسد.
با پرداخت این مبلغ، یک گوشی با بدنهی آلومینیمی، نمایشگر ۵ ٫ ۵ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ و اندروید خام ۷.۱.۱ در دستان شما قرار میگیرد. درون این گوشی تراشهی اسنپدراگون ۴۳۰، سه گیگابایت حافظهی رم و ۳۲ گیگابایت حافظهی داخلی تعبیه شده است. همچنین این گوشی مجهز به دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و باتری ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است.
البته این گوشی کاملا هم بیعیب و نقص نیست. از بین نواقص نوکیا ۶ میتوانیم به پورت میکرو USB قدیمی این گوشی اشاره کنیم؛ ولی با تمام این شرایط، نوکیا ۶ یک گوشی اقتصادی بسیار خوب محسوب میشود.
گوشی اندرویدی سونی اکسپریاxz1
سونی درزمینهی گوشیهای هوشمند در مقایسه با رقبای قدری مانند سامسونگ موفقیت چندانی به دست نیاورده است. اما آخرین گوشی پرچمدار این شرکت، اکسپریا XZ۱، به لطف بهرهگیری از ویژگیهای جذاب، به گوشی متمایز و شاخصی بدل شده است.
مهمترین مشخصهی این گوشی، در داخل دوربین اصلی ۱۹ مگاپیکسلی آن جای گرفته است. از جمله مشخصههای این دوربین میتوان به سنسور Exmor RS همراه با لرزشگیر ۵ محوره، توانایی ضبط ویدیوهای ۴K و ضبط ویدیوهای اسلوموشن با سرعت ۹۶۰ فریم در ثانیه اشاره کرد. علاوه بر مواردی که گفتیم، دوربین این گوشی از مشخصهی جذاب Motion Eye هم بهره میبرد. بهطور خلاصه دوربین این گوشی به لطف بهرهگیری از این مشخصه، حرکت سوژه یا لبخند را تشخیص میدهد و قبل از فشردن دکمهی شاتر، سه فریم را ثبت میکند. این ویژگی، ثبت لحظات خاص را به کار راحتتری بدل میکند.
سونی اکسپریا XZ۱ همچنین مجهز به مشخصه و اپلیکیشن ۳D Creator است. با استفاده از این قابلیت، میتوانید چهره، غذا و دیگر اشیاء را بهصورت سهبعدی اسکن کنید. سپس بهطور مثال میتوانید این طرحهای جذاب را در پرینترهای سهبعدی پرینت کنید یا آنها را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید.
از دیگر ویژگیهای حائز اهمیت این گوشی، پشتیبانی از انواع و اقسام «کدکهای» (codecs) صوتی است که از بین آنها میتوان به کدک AptX HD audio اشاره کرد. این گوشی همچنین از فناوری بلوتوث ۵ هم پشتیبانی میکند. در بین ضعفهای این گوشی هم میتوان به نمایشگر نسبتا کوچک ۵ ٫ ۲ اینچی اشاره کرد. یکی دیگر از ضعفهای این گوشی (و در کل ضعف عمدهی گوشیهای سونی) طراحی تکراری آن است که اثر چندانی از خلاقیت در آن دیده نمیشود. با وجود تمام این مسائل، گوشی اکسپریا XZ۱ از سختافزار باکیفیت و مشخصههای جذابی بهره میبرد. به همین خاطر به نظر ما این گوشی دست کم گرفته شده و در حد شایستگیهایش به آن توجه نشده است.
گوشی اندرویدی موتوz2 play
گوشی موتو Z۲ Play نهتنها از گوشی پرچمدار موتورولا یعنی موتو Z۲ Force ارزانتر است، بلکه عمر باتری بالاتری هم دارد و مانند این گوشی از انواع ماژولها هم پشتیبانی میکند. البته باتری ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی موتو Z۲ Play به بزرگی باتری ۳۵۱۰ میلیآمپر ساعتی نسل قبلی خود یعنی موتو Z. Play نیست. با این وجود باتری این گوشی در حدود یک روز و نیم دوام میآورد که از عمر باتری بسیاری از گوشیهای کنونی بیشتر است. علاوه بر این، برای افزایش عمر باتری میتوانید از ماژول مختص به باتری هم استفاده کنید.
در زمینهی ماژولها هم تنوع بسیار زیادی وجود دارد. بهطور مثال ماژولی وجود دارد که گوشی شما را به یک اسپیکر قدرتمند تبدیل میکند. حتی درزمینهی فیلمبرداری و عکسبرداری ۳۶۰ درجه هم ماژولی عرضه شده است. یکی دیگر از ماژولهای جذاب، ماژول Moto Gamepad است که بهطور خلاصه یک دستهی بازی محسوب میشود که گوشی در وسط آن جای میگیرد و در کل، گوشی را به یک کنسول قابل حمل تبدیل میکند.
موتو Z۲ Play از مشخصات سختافزاری خوبی بهره میبرد که از بین آنها میتوانیم به نمایشگر ۵ ٫ ۵ اینچی، حداکثر ۴ گیگابایت حافظهی رم و حداکثر ۶۴ گیگابایت حافظهی داخلی اشاره کنیم. اما در کل ترکیب قیمت مناسب در کنار پشتیبانی از ماژولهای متنوع، این گوشی را به انتخاب بسیار جذابی بدل کرده که متأسفانه از نظرها دور مانده است.
گوشی اندرویدی الجیg6
فروش الجی G۶ در آمریکا از ماه آوریل آغاز شد، ولی خیلی سریع زیر سایهی رونمایی گوشیهای گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس قرار گرفت. متأسفانه به دلیل همین موضوع، مشخصههای جذاب این گوشی به چشم نیامدند. الجی G۶ اولین گوشی ۲۰۱۷ بود که از نسبت تصویر ۱۸:۹ بهره میبرد. این گوشی همچنین مجهز به یک دوربین دوگانهی بسیار خوب است و برای مقاومت در برابر آب و گردوخاک گواهینامهی IP۶۸ دارد.
علاوه بر رونمایی گلکسی اس ۸، وجههی گوشی G۶ به دلیل استفاده از پردازندهی قدیمی اسنپدراگون ۸۲۱ هم آسیب دید؛ کمی بعد از عرضهی این گوشی، شاهد استفاده از تراشهی اسنپدراگون ۸۳۵ در گلکسی اس ۸ و بسیاری از دیگر گوشیها بودیم. در کنار استفاده از تراشهی قدیمی، باید به قیمت بالای این گوشی هم اشاره کنیم که تمام این عوامل منجر به فروش پایینتر از حد انتظار این گوشی شد. با این وجود، الجی G۶ یک گوشی باکیفیت محسوب میشود.
سخن آخر
در سال ۲۰۱۷، صدها گوشی اندرویدی جدید به بازار عرضه شد. تقریبا میتوان گفت که بیشتر این گوشیها از جانب رسانهها و مصرفکنندگان نادیده گرفته شدند. به نظر ما این ۵ گوشی از کیفیت بالایی بهره میبرند، ولی متأسفانه از نظرها دور ماندهاند. شما چه فکر میکنید؟ به نظرتان کدام گوشیهای اندرویدی عرضه شده در سال ۲۰۱۷ توجه لازم را دریافت نکردند؟ نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید .
منبع : دیجی کالا
۰