ظهور یک بدافزار جدید در ویندوز

ظهور یک بدافزار جدید در ویندوز

محققان امنیتی به کاربران سیستم‌عامل‌های ویندوز و لینوکس هشدار داده‌اند که بدافزار جدیدی وارد عرصه رایانه و اینترنت شده است که قابلیت‌های جدید و شگفت‌انگیز پیچیده‌ای دارد. این بدافزار جدید قادر است پس از نفوذ به رایانه شخص قربانی، به استخراج ارز‌های دیجیتالی رمزنگاری شده و انتشار کرم و ویروس‌های مخرب و آلوده رایانه‌ای بپردازد و درنهایت اطلاعات شخصی، محرمانه و مالی قربانیان را به سرقت ببرد.

کد خبر : ۶۲۷۷۷
بازدید : ۹۱۹
کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری به کاربران سیستم‌عامل ویندوز و لینوکس هشدار داده‌اند که مراقب حمله سایبری یک بدافزار جدید باشند.

از آنجا که این روز‌ها اخبار زیادی مبنی بر آسیب‌پذیری‌های امنیتی و نفوذ بدافزار‌های خطرناک به رایانه کاربران و شرکت‌های تجاری در جهان منتشر شده است، بنابراین پژوهشگران بسیاری درصدد کشف هرگونه بدافزار در نرم‌افزار، برنامه و اپلیکیشن‌های مختلف هستند تا کاربران را از آسیب‌های احتمالی حملات سایبری و بدافزاری مصون بدارند.

حالا به‌تازگی محققان امنیتی به کاربران سیستم‌عامل‌های ویندوز و لینوکس هشدار داده‌اند که بدافزار جدیدی وارد عرصه رایانه و اینترنت شده است که قابلیت‌های جدید و شگفت‌انگیز پیچیده‌ای دارد. این بدافزار جدید قادر است پس از نفوذ به رایانه شخص قربانی، به استخراج ارز‌های دیجیتالی رمزنگاری شده و انتشار کرم و ویروس‌های مخرب و آلوده رایانه‌ای بپردازد و درنهایت اطلاعات شخصی، محرمانه و مالی قربانیان را به سرقت ببرد.
ظهور یک بدافزار جدید در ویندوز
این بدافزار که Dubbed XBash نام دارد، به عقیده این پژوهشگران امنیتی به یک گروه هکری چینی وابسته است و به‌منظور انجام حملات سایبری گسترده و استخراج ارز‌های مجازی رمزپایه فعالیت‌های متعددی کرده‌اند.

به گفته پائولو آلتو، یکی از محققان امنیتی که این بدافزار جدید را کشف و نام‌گذاری کرد، XBash شباهت زیادی به بدافزار‌های پیشین و خطرناکی نظیر واناکرای و نوت پتیا دارد، با این تفاوت که قابلیت استخراج و ماینینگ ارز‌های دیجیتالی رمزنگاری شده هچون بیت‌کوین نیز به آن اضافه شده است.

حملات بدافزارها، باج‌افزار‌ها و ویروس‌های رایانه‌ای که در سال گذشته ۲۰۱۷ در مقایسه با سال‌های گذشته به بیش‌ترین حد خود رسیده بود، حالا بر اساس تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته، پیش‌بینی شده است که سال جاری میلادی حملات سایبری توسط بدافزار‌های جدید رکورد خواهند زد و این روند در سال‌های آتی همچنان صعودی خواهد بود.

بدافزارها، باج‌افزار‌ها و حملات DDOS از جمله تهدید‌های امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است.

همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
بنابراین می‌توان گفت: خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلک‌ترین حملاتی است که در طول سال‌های اخیر صورت گرفته است.

حملاتی که بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمان‌ها و شرکت‌های بسیاری کرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آن‌ها برجای گذاشت. به تازگی نیز ویروس رایانه‌ای و بدافزار "خرگوش بد" سرو صدای بسیاری به راه انداخته است و به شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات کوچک و بزرگی در کشور‌های مختلف بخصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آن‌ها را به سرقت برده است.
منبع: هکر نیوز
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید