افراد بدون علائم میتوانند ناقل کرونا باشند
محققان آلمانی در روز دهم شیوع بیماری در کشور خود به این نتیجه رسیدند که بعضی از افرادی که به خاطر تولید پادتنی در سیستم ایمنی خود دیگر در خطر ابتلا نیستند، به احتمال زیاد هنوز میتوانند ناقل بیماری به دیگران باشند.
کد خبر :
۷۸۱۵۶
بازدید :
۱۰۹۵۸
شایعترین علائم ویروس کرونا شامل تب، خستگی، و سرفه خشک است که شبیه علایم آنفولانزا است
با افزایش هر روزه آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان، مقامات بهداشتی از مردم و اجتماعات میخواهند هر چه از عهدهشان برمیآید، انجام دهند تا شیوع این بیماری را محدود کنند.
به گفته کارشناسان، یکی از کارآمدترین روشها تمرین حفظ و رعایت فاصله در اجتماع است، چرا که تماس بین افراد بیمار را با دیگران در جامعه محدود میکند.
این کار به ویژه از این جهت مهم است که مرکز پیشگیری و کنترل بیماری اعلام کرده است، گرچه کووید۱۹ هنوز یک بیماری جدید است و کارشناسان «مشغول مطالعه نحوه شیوع و انتقال آن» هستند، اما به اعتقاد آنها افرادی که به ویروس کرونای جدید مبتلا شدهاند، ولی علایم آن را بروز نمیدهند، نیز میتوانند ناقل ویروس باشند.
تمام چیزهایی را که درباره ابتلا بدون بروز علایم ویروس کرونا باید بدانید، از نظر میگذرانیم.
علایم ویروس کرونا چیست؟
شایعترین علایم کووید۱۹ شامل تب، خستگی، و سرفه خشک است که شبیه علایم آنفولانزا است.
برخی افراد همچنین علایمی نظیر تنگی نفس، احساس تنگی و درد قفسه سینه و دیگر دردها، گرفتگی بینی، گرفتگی در مجاری تنفسی، گلو درد، یا اسهال را در اثر ابتلا به این ویروس تجربه کردهاند.
به گفته سازمانهای بهداشتی فدرال، هشتاد درصد افراد مبتلا به ویروس کرونای جدید تنها علایم خفیفی تجربه خواهند کرد.
آیا تمام مبتلایان به ویروس کرونا علایم آن را بروز خواهند داد؟
یکی از بزرگترین نگرانیها درباره این ویروس آن است که بسیاری از بیمارانی که نتیجه آزمایششان در ابتلا به ویروس مثبت شده است، هیچ علایمی از خود نشان ندادهاند.
آیا میتوانید بدون بروز علایم بیماری، ناقل ویروس کرونا باشید؟ چه زمانی انسان بیشتر از همیشه مسری میشود؟
گرچه یافتهها هنوز در مراحل مقدماتی است، اما به گزارش شبکه خبری ساینس نیوز (Science News) یک پژوهش جدید در آلمان بر روی ۹ نفری که پاسخ آزمایششان به ویروس مثبت بوده است، حاکی از آن است «که افراد معمولا پیش از بروز علایم بیماری، معمولا در هفته اول بیماری، ناقل آن هستند.»
سایر کارشناسان نیز بعد از انتشار گزارشهایی از انتقال ویروس توسط افرادی که علایم آن را نداشتند، به نتایجی مشابه رسیدهاند.
مایکل اوسترهولم، دبیر مرکز پژوهش و سیاستگذاری بیماریهای مسری دانشگاه مینهسوتا، به سیانان گفت: «ما اکنون میدانیم که انتقال ویروس توسط افرادی که علایم آن را ندارند، احتمالا نقش خیلی مهمی در شیوع بیماری ایفا میکند.» او افزود، انتقال بدون علایم این بیماری مسری «کاملا آشکار میسازد که چگونه این بیماری به نحوی که کنترل آن به شدت سخت شده، فراگیر شده است.»
به گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماری، گرچه پیش از این احساس میشد که انتقال بدون علایم این بیماری ممکن باشد، هیچ وقت فکر نمیشد که این راه «شیوه اصلی انتقال و شیوع بیماری باشد.»
با این وجود، به گفته اوسترهولم، خطر شیوع ویروس کرونا توسط افرادی که علایم بیماری را ندارند اکنون کاملا آشکار شده است و میدانیم که خطر آن، بیشتر از چیزی است که پنداشته میشد.
او به سیانان گفت: «در آغاز شیوع این بیماری فراگیر، سوالات فراوانی درباره نحوه انتقال آن داشتیم و متاسفانه شاهد آن بودیم که افراد مختلف نظرات قطعی و متعصبی درباره نحوه انتقال آن به یک شیوه یا شیوه دیگر داشتند. با افزایش دانستههای بیشتر ما درباره نحوه انتقال این ویروس، اکنون مشخص شده است که که بسیاری از اظهارات بیان شده در اوایل شیوع این بیماری، درست نبوده است.»
اطلاعات جدید درباره نحوه شیوع بیماری ممکن است همچنین در تعارض با اعتقاد مرکز پیشگیری و کنترل بیماری باشد که فکر میکند «افراد هنگام بروز بیشترین علایم و وقتی که به شدت مریض هستند، از همه وقت بیشتر مسری خواهند بود.»
علاوه بر کشف این نکته که افراد در هفته اول ابتلا به بیماری از هر زمانی بیشتر مسری خواهند بود، محققان آلمانی در روز دهم شیوع بیماری در کشور خود به این نتیجه رسیدند که بعضی از افرادی که به خاطر تولید پادتنی در سیستم ایمنی خود دیگر در خطر ابتلا نیستند، به احتمال زیاد هنوز میتوانند ناقل بیماری به دیگران باشند.
منبع: ایندیپندنت
۰