چه کسانی تمایل به ازدواج در فضای مجازی دارند؟

عضو هیأت علمی دانشگاه پیام‌نور استان همدان تمایل و گرایش جوانان دهه 70 به ازدواج در فضای مجازی را بیشتر از دهه 60 دانست.

کد خبر : ۳۸۴۳
بازدید : ۷۶۸۹
عضو هیأت علمی دانشگاه پیام‌نور استان همدان تمایل و گرایش جوانان دهه 70 به ازدواج در فضای مجازی را بیشتر از دهه 60 دانست.

دکتر "نصرالله عرفانی" در گفت‌و‌گو با ایسنا، اظهار کرد: ازدواج پیمان شرعی، قانونی و عرفی است که زوجین بر اساس آداب و رسوم مشخص از جمله مراسم خواستگاری با یکدیگر آشنایی بیشتری پیدا می‌کنند و بعد از آن با یکدیگر به صورت نامزد بوده سپس به عقد هم درمی‌آیند و مراسم ازدواج را برپا می‌کنند و در نهایت زندگی مشترک زوجین برگزار می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر برخی سایت‌های همسریابی امکان آشنایی پسران و دختران در فضای مجازی را فراهم کرده که این نوع آشنایی‌ها تبعات زیادی را به دنبال دارد به طوریکه احتمال ایجاد اختلافات زناشویی در این نوع ازدواج‌ها بسیار بالاست.

دکتر عرفانی تصریح کرد: پایه و اساس آشنایی زوجین باید به گونه‌ای باشد که دو طرف با یکدیگر آشنایی بیشتری پیدا کنند در حالی‌که آشنایی از طریق فضای مجازی برای تشکیل زندگی مشترک کفایت نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: درصدی از طلاق‌ها مربوط به زوجینی است که از طریق فضای مجازی با یکدیگر آشنا می‌شوند.

دکتر عرفانی تاکید کرد: والدین باید در مورد انتخاب همسر برای فرزندانشان تحقیق کامل داشته باشند و این مباحث را تنها بر عهده فرزندانشان نسپارند.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید