چگونه خوابیدن به صورت جداگانه رابطه عاطفی شما را بهبود می بخشد؟

چگونه خوابیدن به صورت جداگانه رابطه عاطفی شما را بهبود می بخشد؟

وندی تروکسل، متخصص خواب، به روند رو به رشد زوج‌هایی اشاره کرده که به خاطر خواب بهتر و بهبود سلامت کلی در اتاق‌های مجزا می‌خوانند. کم خوابی، همانطور که توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در ایالات متحده ذکر شده، با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی، از جمله دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی – عروقی و زوال عقل مرتبط است.

کد خبر : ۱۷۴۶۰۶
بازدید : ۶۷

برخی از مردم به مفهوم «طلاق خواب» اعتقاد دارند که در آن زوج‌ها به خاطر کیفیت خواب بهتر، در اتاق‌های مجزا می‌خوابند. این ایده مورد توجه افراد مختلفی، از جمله بازیگر مشهور کامرون دیاز قرار گرفته است:

من خانه خود را دارم و تو خانه خودت را. خانه خانوادگی ما در این بین است. من در اتاقم می‌خوابم و تو هم در اتاقت می‌خوابی، من مشکلی ندارم.

وندی تروکسل، متخصص خواب، به روند رو به رشد زوج‌هایی اشاره کرده که به خاطر خواب بهتر و بهبود سلامت کلی در اتاق‌های مجزا می‌خوانند. کم خوابی، همانطور که توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در ایالات متحده ذکر شده، با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی، از جمله دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی – عروقی و زوال عقل مرتبط است.

تروکسل نه‌تنها بر تأثیر فیزیکی، بلکه بر تأثیر احساسی محرومیت از خواب بر روابط تأکید می‌کند. بی خوابی بر خلق و خو، سطح ناامیدی، همدلی و ارتباطات تأثیر می‌گذارد. کم خوابی می‌تواند منجر به کاهش همدلی و مشکل در تنظیم خلق و خوی افراد شود و در نتیجه، هنگام بحث و مشکلات نمی‌توان به درستی ارتباط برقرار کرد.

در حالی که ایده طلاق خواب ممکن است غیر متعارف به نظر برسد، تروکسل پیشنهاد می‌کند که این کار می‌تواند مزایای قابل توجهی داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهند که افرادی که خواب کافی دارند، ارتباطات بهتری داشته و شادتر، همدل‌تر و حتی بامزه‌تر هستند. این ویژگی‌ها برای ایجاد و حفظ روابط سالم اهمیت زیادی دارند.

با این حال، کارشناسان توصیه می‌کنند قبل از این که به طلاق خواب فکر کنید، مشکلات اساسی خواب خود را بررسی و رفع کنید. شرکای عاطفی می‌توانند نقش مهمی در شناسایی اختلالات خواب مانند آپنه خواب، سندرم پای بی قرار یا دارو‌هایی که باعث بی خوابی می‌شوند، ایفا کنند.

اگر طلاق خواب قریب‌الوقوع به نظر می‌رسد، تروکسل توصیه می‌کند که به آن به عنوان یک «اتحاد خواب» به جای جدایی نگاه کنید. بر اساس تحقیقات او، داشتن استراحت کافی به ایجاد روابط سالم‌تر و شادتر کمک می‌کند.

قبل از «طلاق خواب» روش‌های مختلفی را برای با هم خوابیدن امتحان کنید.

برای کسانی که معتقد به خوابیدن در کنار یکدیگر هستند، رعایت نکاتی مانند بالا بردن سر برای کاهش خروپف، استفاده از گوش‌گیر یا دستگاه‌های نویز سفید، استفاده از پتو‌های جداگانه و برنامه‌ریزی خواب می‌تواند مفید باشد.

در نهایت، اگر همه تلاش‌ها با شکست مواجه شدند، زوج‌ها می‌توانند خوابیدن در اتاق‌خواب‌های جداگانه را در نظر بگیرند. تروکسل پیشنهاد می‌کند که با گذراندن زمان باکیفیت با هم و ابراز قدردانی قبل از خواب، ارتباط خود را حفظ کنید. «طلاق خواب» لزوماً به معنای جدایی دائمی نیست. زوج‌ها می‌توانند استراتژی خواب خود را بر اساس ترجیحات و نیاز‌های منحصر به فرد خود تنظیم کنند.

گاهی اوقات افراد خجالت می‌کشند به شریک زندگی خود بگویند که می‌خواهند جدا بخوابند.

یک زن در وب‌سایت ردیت گفته که او با شوهرش که باید ساعت ۴:۳۰ صبح از خواب بیدار شود، زود به رختخواب می‌رود. با این که معمولاً نیازی به بیدار شدن تا ساعت ۷ صبح ندارد.

در چند هفته گذشته با او به رختخواب می‌رفتم و دراز می‌کشیدم تا او بخوابد و چون به خواب رفتن برایم سخت‌تر است، به اتاق نشیمن می‌رفتم و در شبکه‌های اجتماعی می‌گشتم تا همسرم را بیدار نکنم. او هنوز از این موضوع اطلاعی ندارد.

پس از انتشار این پست، معلوم شد که این زن تنها کسی نیست که قبل از خواب شریک زندگی خود را در آغوش می‌گیرد و سپس جداگانه می‌خوابد.

در نهایت، چه زوج‌ها بخواهند با هم بخوابند یا نه، کلید رضایت از زندگی مشترک در ایجاد آرامش و اطمینان از لذت بردن همه از خواب شبانه است. کیفیت روابط و رفاه کلی باید همیشه در اولویت باشد.

ارتباط واضح و شفاف، تفاهم و اهمیت دادن به راحتی یکدیگر به طور قابل توجهی به زندگی سالم خانوادگی کمک می‌کند. با اولویت دادن به نیاز همه افراد به خواب آرام، زوج‌ها می‌توانند محیطی را پرورش دهند که در کنار رفاه جمعی، رضایت فردی هم داشته باشند.

مطالعات جدید در مورد خواب و روابط، بر اهمیت اولویت دادن به رفاه و رضایت فردی برای پرورش یک رابطه سالم و رضایت‌بخش تأکید می‌کند. بهتر است که زوج‌ها استراتژی‌های مختلفی را امتحان کرده و بدانند که یک فرمول یکسان برای همه افراد وجود ندارد.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید