نحوه صحیح استفاده از توالت فرنگی چگونه است؟

نحوه صحیح استفاده از توالت فرنگی چگونه است؟

باید طوری روی توالت فرنگی بنشینید که زانوهایتان بالاتر از لگن تان قرار گیرد. برای این منظور می توانید از یک چهارپایه ی کوتاه یا هر جسم صاف و ثابت دیگری کمک بگیرید و پاهای خود را بر روی آن قرار دهید.

کد خبر : ۱۸۲۰۷۸
بازدید : ۴۹۱

درباره عادت های مرتبط با دستشویی رفتن زیاد صحبت نمی شود، در حالی که ما روزانه چندین بار از دستشویی استفاده می کنیم، بی آنکه متوجه باشیم این کار را می توانیم به شکلی بهتر که برای سلامت مان مفیدتر باشد، انجام دهیم.

نحوه ی صحیح نشستن روی توالت فرنگی

کارشناسان توصیه می کنند به این شکل از توالت فرنگی استفاده کنید:

– باید طوری روی توالت فرنگی بنشینید که زانوهایتان بالاتر از لگن تان قرار گیرد. برای این منظور می توانید از یک چهارپایه ی کوتاه یا هر جسم صاف و ثابت دیگری کمک بگیرید و پاهای خود را بر روی آن قرار دهید.

– به جلو خم شوید و آرنج هایتان را روی زانوهایتان قرار دهید.

– بدن خود را شل کنید و شکم تان را بیرون دهید.

– ستون فقرات تان را صاف کنید.

تحقیقات نشان داده، حالت اسکوات (تصویر بالا) یکی از بهترین روش ها برای استفاده از توالت فرنگی است. از آنجایی که در این حالت، زانوها خمیده هستند، کانال مقعدی در حالت صاف قرار می گیرد. با این کار بدن فشار کمتری برای تخلیه ی مدفوع متحمل می شود.

پژوهش ها می گوید استفاده از توالت فرنگی در حالت نشسته (تصویر بالا)، تخلیه ی روده ها را بسیار دشوارتر از حالت اسکوات می کند. اگر پاها به اندازه ی کافی خم نشوند، کانال مقعدی هم به مقدار کافی صاف نمی شود و درنتیجه ی به تلاش بیشتری برای تخلیه ی مدفوع نیاز پیدا خواهید کرد.

چقدر باید از توالت استفاده کرد؟

همه ی ما مدت زمان مشخصی را در دستشویی سپری می کنیم. برخی افراد سعی می کنند این کار را به سرعت انجام دهند، اما برخی هم می توانند تا یک ساعت در دستشویی بمانند.

نشستن طولانی مدت روی توالت فرنگی می تواند فشار زیادی به بدن وارد کند. این امر می تواند باعث وارد شدن فشار به مقعد شود و درنتیجه ابتلا به هموروئید شود. هنگام استفاده از دستشویی از انجام کارهایی مانند کار با گوشی که باعث پرت شدن حواس و طولانی تر شدن مدت نشستن می شود، خودداری کنید.

نحوه ی صحیح استفاده از سیفون توالت فرنگی

تنها یک راه صحیح برای استفاده از سیفون توالت فرنگی وجود دارد. در حقیقت، سیفون را حتماً باید بعد از بستن درپوش توالت فرنگی زد. درغیراینصورت میکروب های درون توالت فرنگی با فشار آب به هوا پرتاب می شوند و تمام سطوح دستشویی را آلوده می کنند. این میکروب ها می توانند ناقل بیماری های عفونی باشند. با بستن درپوش توالت فرنگی پیش از زدن سیفون، میکروب های کمتری در محیط پخش می شود.

نحوه ی تمیز نگه کردن توالت فرنگی

این تصور اشتباه است که تنها با زدن سیفون، توالت فرنگی با فشار آب تمیز می شود. کارشناسان توصیه می کنند توالت فرنگی خود را به طور مرتب با مواد شیمیایی تمیز کنید.

تنها به تمیز کردن کاسه ی توالت فرنگی اکتفا نکنید و حتماً حلقه ی نشیمنگاه آن را هم تمیز کنید. اگر زمان کافی برای این کار نداشتید، برای پا کردن حلقه از دستمال های مخصوص استفاده کنید. با این حال، نظافت کامل را فراموش نکنید.

– برای تمیز کردن توالت فرنگی، به یک جفت دستکش لاستیکی، چند دستمال، ماده ی تمیزکننده و یک سطل آب گرم نیاز دارید.

– ماده ی تمیزکننده را درون سطل پر از آب بریزید و آن را با آب مخلوط کنید.

– دستمال را اندکی به مخلوط درون سطل آغشته کنید، آب اضافه اش را بگیرید و به هر دو طرف درپوش توالت فرنگی بکشید.

– بعد از آن، هر دو طرف حلقه ی توالت فرنگی را به همین روش تمیز کنید. در صورت نیاز، از تمیزکننده ی بیشتری استفاده کنید.

– به فضاهای بین لولاهای حلقه ی توالت فرنگی که دسترسی به آن ها راحت نیست، توجه بیشتری داشته باشید.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید