(تصاویر) بیوگرافی، عکس های شخصی و زندگی خصوصی رزیتا غفاری
رزیتا غفاری ۲۷ دی ۱۳۵۱ در شهر تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرک کارشناسی کارگردانی تئاتر است و در سال ۷۲ با بازی در سریال «در پناه تو» به عرصه بازیگری وارد شد. رزیتا غفاری در ۲۷ سالگی با عباس صالحی ازدواج کرد. این زوج داری یک دختر به نام تارا صالحی هستند.
بیوگرافی رزیتا غفاری و همسرش عباس صالحی را در ادامه بخوانید.
بیوگرافی رزیتا غفاری
رزیتا غفاری ۲۷ دی ۱۳۵۱ در شهر تهران به دنیا آمد. وی دارای لیسانس کارگردانی است و در دانشکده محل تحصیل خود با بازیگری آشنا شد. همسر وی عباس صالحی گریمور است و یک دختر بنام تارا دارد.
شروع فعالیت بازیگری
رزیتا غفاری یکی از دوستداشتنیترین و جوانترین بازیگرانی است که در این سالها در تلویزیون درخشیده است. وی در سال ۷۲ با بازی در سریال «در پناه تو» وارد عرصه بازیگری شد و سپس در سریال «در قلب من» بازی کرد و با درخشش در این دو سریال در ذهن مخاطبین ماندگار شد. وی در کنار بازیگری، کارگردانی تئاتر و کارگردانی انیمیشن نیز انجام داده است.
بازی در سریال قلب من
سریال در قلب من به کارگردانی حمید لبخنده در سال ۱۳۷۷ ساخته شد و از شبکه ۳ سما پخش شد. این مجموعه در تابستان سال ۱۳۹۵ از شبکه آی فیلم بازپخش شده است. داستان این سریال روایتگر زندگی دو خانواده از قشر فقیر و ثروتمند است که دختر خانواده ثروتمند یعنی سارا به رضا و دایی سارا به لیلا علاقهمند بوده و در این رابطه دراماتیک پارهای از مسائل اجتماعی نیز به تصویر کشیده میشود.
رزیتا غفاری در این سریال در کنار بازیگرانی همچون حمیده خیرآبادی، ثریا قاسمی، ایرج راد، فریده صابری، پارسا پیروزفر، لعیا زنگنه ایفای نقش کرده است.
ازدواج و همسر رزیتا غفاری
رزیتا غفاری در سن ۲۷ سالگی با عباس صالحی ازدواجکرده است. عباس صالحی تحصیلاتش درزمینهٔ طراحی به پایان رسانده است و شغل اصلیاش طراحی گریم است و چند سال خارج از ایران زندگی کرده است و علاقهٔ خاصی به تئاتر دارد و عاشق کارش است. این زوج دارای یک دختر بنام تارا صالحی هستند.
رزیتا غفاری میگوید «همسرم در زندگی همراه و کمک بسیار خوبی است و همین همکاری و حس صمیمیت مشترک ما باهم باعث شده که هرلحظه از زندگیمان با خاطرات قشنگی همراه شود. عباس قبل از اینکه یک همسر مهربان و دلسوز برای من باشد، یک دوست خوب برایم است».
مخالفت خانواده با شغل بازیگری
رزیتا غفاری در رشتهٔ کارگردانی تئاتر تحصیلکرده است و به همین خاطر علاقهٔ زیادی به بازیگری دارد، در همین رابطه میگوید که من عاشق بازیگری بودم و تصمیم گرفتم که بازیگری را بهعنوان شغلم انتخاب کنم که در ابتدا خانواده و بخصوص پدرم با بازیگری مخالف بودند و تمایلی نداشتند که این شغل را انتخاب کنم اما پس از مدتی با این محیط آشنا شدند و شناخت پیدا کردند و متوجه علاقهام به بازیگری شدند و همچنین شناختی که نسبت به من داشتند، نهتنها مانع انتخابم نشدند، بلکه تشویقهایشان هم شامل حال من شد. همچنین میگوید که خانوادهام حتی پس از ازدواجم، پیگیر کارهایم هستند. هنوز مانند روزهای اول کارم با تشویقهایشان، من را دلگرم میکنند و بهیقین میتوانم بگویم، مادرم یکی از بهترین منتقدانم است و بادید منتقدانه و جدیت بسیار، فیلمهایم را دنبال میکند تا بهدرستی درباره آنها نظر بدهد. گفتنی است پس از اینکه با عباس صالحی ازدواج کردم، او بهترین مشاور و منتقدم شده است.
مربی اسکی
رزیتا غفاری علاوه بر بازیگری به مربیگری اسکی نیز مشغول است وی میگوید که از ابتدا ورزش جزی از زندگی من بود و سالیان طولانی است که عضو فدراسیون بینالمللی اسکی و مربی اسکی هستم اما از زمانی که ازدواجکردهام و تارا به دنیا آمده است، پرداختن به اینگونه کارها برایم سخت شده است.
دستپخت و آشپزی عالی همسرش
رزیتا غفاری مثل خیلی از زنان ایرانی کدبانویی کامل است، دستپخت خوبی دارد و غذاهای خوشمزهای هم درست میکند. فکر نکنید که هنرپیشهها غذا درست نمیکنند.
وی میگوید: قورمهسبزی اولین غذایی بود که پس از ازدواجم درست کردم و ازآنجاییکه خیلی نگران بودم مبادا قورمهسبزی بسوزد، مدام به آن آب اضافه میکردم و این باعث آبکی شدن آن شد. مسلماً غذاهای ایرانی بهتر از غذاهای فرنگی است، چون به نظر من سالمتر و خوشمزهتر هستند و وقت بیشتری برای پختن آنها صرف میشود.
همسرم در خانه غذا میپزد و در آشپزی نیز به من بسیار کمک میکند، من از او خیلی آشپزی یاد گرفتم، ازآنجاییکه من کار بیرون را انجام میدهم همسرم نیز در کارخانه بسیار به من کمک میکند، بارها پیشآمده که من ۴۰-۵۰ مهمان داشتهام و سرکار بودم، اما وقتی به خانه بازگشتم غذای مهمانان حاضر بود و آنها توسط همسرم به بهترین نحو پذیرایی شده بودند.
کارنامه هنری رزیتا غفاری
مجموعه تلویزیونی
- فرشتگان بی بال (1400)
- کلبه ای در مه (1400)
- هاتف (1396)
- روزهای بهتر (1395)
- حانیه (1393)
- دیگری (۱۳۹۳)
- تبریز در مه (۱۳۸۹)
- روزهای زیبا (۱۳۸۸)
- عمارت فرنگی (۱۳۸۸)
- همسفران (۸۳–۱۳۸۲)
- فصل زرد (۱۳۸۳)
- یکی مثل من (۱۳۸۲)
- شب آفتابی (۱۳۸۰)
- روشنتر از خاموشی (۸۰–۱۳۷۹)
- همسفر (۱۳۷۹)
- در قلب من (۱۳۷۷)
- در پناه تو (۱۳۷۴)
سینمایی
- پشت پرده مه (۱۳۸۳)
- آبوآتش (۱۳۷۹)
- آوازخوان (۱۳۷۹)
- یکی بود یکی نبود (۱۳۷۸)
- شوکران (۱۳۷۷)
- هتل کارتن (۱۳۷۵)
ویدیویی
- انتقام (ویدئویی، ۱۳۸۰)
تلهفیلم
- من تو او (تلهفیلم، ۱۳۸۷)
نمایش خانگی
- شب های مافیا (1400)
- ضد (1400)
- ناتو (1400)
منبع: ستاره