(تصاویر) زندگینامه نوستراداموس؛ نگاهی به اسرار زندگی پیشگوی بزرگ فرانسوی

(تصاویر) زندگینامه نوستراداموس؛ نگاهی به اسرار زندگی پیشگوی بزرگ فرانسوی

یکی از بزرگترین پیشگویان تاریخ که اتفاقات مهمی را پیش‌بینی کرده، نوستراداموس است که در این مطلب به معرفی زندگینامه وی می‌پردازیم.

کد خبر : ۲۲۲۵۷۵
بازدید : ۱۰۸

بدون کوچک‌ترین اغراقی و با علم به این موضوع که پیشگویی کردن یکی از زیرشاخه‌های تردستی و علوم غریبه است، باید اعتراف کنیم که نوستراداموس جزو تأثیرگذارترین پیشگویان در طول تاریخ بود که عمده پیشگویی‌هایش را به زبان شعر می‌نوشت. در سال ۱۵۰۳ میلادی بود که در سنت رمی دو پرانس فرانسه که منطقه‌ای واقع در جنوب این کشور بود، نوزادی متولد شد که بعدها به نوستراداموس و بزرگ‌ترین غیب‌گوی جهان معروف شد.

تورق زندگینامه نوستراداموس

میشل دو نوسترادام در خانواده‌ای یهودی چشم به جهان گشود که به علت فشارهای بیش از حد مسیحیان فرانسه، مجبور شده بودند به مسیحیت ملحق شوند. به طور کلی وقتی نام نوستراداموس زمزمه می‌شود، پیشگویی کردن و پیشگویی‌های بزرگ به ذهن متبادر خواهد شد. وی صرفا یک رمال و طالع بین ساده نبود، بلکه یکی از ستاره شناسان به نامِ فرانسه در قرن شانزدهم به شمار می‌رفت که دستاوردهای زیادی کسب کرده بود.

2_11zon

در اواسط قرن ۱۶ میلادی، نوستراداموس موفق شد که کتاب «پیشگویی‌ها» را منتشر کند و با همین کتاب بود که تبدیل به یکی از اسامی ماندگار تاریخ شد. در این کتاب عجیب و غریب، رخدادهایی پیش‌بینی شده که ممکن است شما را تا سر حد جنون ببرد. از وحشتناک‌ترین پیشگویی‌های نوستراداموس که به حقیقت پیوست، می‌توان به وقوع انقلاب بزرگ فرانسه و شیوع یک بیماری مسری با علائم کووید ۱۹ اشاره کرد که به قدری مورد توجه قرار گرفته که نمی‌توان به این راحتی دست از سر میشل دو نوسترادام برداشت!

تأسیس یک داروخانه

در زمان‌های گذشته، جوانان جویای علم و دانش به یک حوزه کاری خاص بسنده نمی‌کردند و همچون دانشمندان قدیم به تحصیل در رشته‌های اخترشناسی، پزشکی، ریاضی و… می‌پرداختند. میشل دو نوسترادام یکی از همین جوانان بود که در ابتدا به کار داروسازی مشغول شد و سپس یک داروخانه کوچک راه اندازی کرد.

3_11zon

عمده فعالیت این پیشگوی بزرگ در داروخانه، عرضه داروهای گیاهی و درمان‌های رایج و ساده بود و سعی می‌کرد با ترکیب شیرینی به آن‌ها، متمایز از سایر داروخانه‌ها عمل کند. یکی از خلاقیت‌های نوستراداموس که امروزه شاهد اشکال گوناگون آن هستیم، شرط‌بندی روی تعیین جنسیت نوزادان بود که با استقبال مشتریانش همراه می‌شد.

در واقع مراجعه کنندگان او با شرط‌بندی روی جنسیت نوزادی که هنوز متولد نشده بود، شانس خود را امتحان می‌کردند. مجموعه خدمات شایان توجهی که او به مردم ارائه می‌داد، باعث شد تا بیش از پیش محبوب شود و داروخانه‌اش به سرعت رونق گرفت و مراحل ترقی را طی کرد. شاید بتوان گفت که اولین گام‌های نوستراداموس به حوزه پیشگویی از همین داروخانه برداشته شد.

شروع پیشگویی‌ها

4_11zon (1)

در زمانی که نوستراداموس تازه مشهور شده و تشکیل زندگی داده بود، طاعون شیوع پیدا کرد و خیلی زود جان همسر و فرزندانش را گرفت. مرگ خانواده، تأثیر بسزایی بر روحیه نوسترادام گذاشت و نقطه عطفی برای آغاز فعالیت‌های او در حوزه پیشگویی شد. بعد از این فاجعه و مصیبت بزرگ، نوستراداموس عزم سفر به اروپا کرد و تحقیقات خود را در زمینه علوم غریبه تکمیل ساخت. تلاش‌های اولیه او باعث علاقه‌مندی‌اش به عرفان و نجوم شد و مسیر حرفه‌ای و شغلی‌اش را برای همیشه تغییر داد.

تحریر کتاب و رسیدن به شهرت

در آستانه ۵۲ سالگی و زمانی که مصیبت‌های زیادی روح نوستراداموس را آزرده بود، اولین کتاب خود را تحت عنوان «پیشگویی‌ها» منتشر کرد که شامل ۹۴۲ پیشگویی می‌شد. به لطف اختراع دستگاه چاپ، کتاب او به سرعت در سراسر اروپا منتشر شد و شیوه خاص او برای به تحریر درآوردن پیشگویی‌هایش از طریق اشعار قافیه‌دار، جلب توجه کرد و شهرت بی‌سابقه‌ای برایش به ارمغان آورد.

5_11zon

شیوه پیشگویی کردن

حتما در فیلم‌های مختلف دیده‌اید که پیشگویان یک گوی سفید بزرگ دارند و با نگاه کردن در آن و ایجاد دیگ بخار، آینده را می‌بینند. میشل دو نوسترادام هم برای پیشگویی کردن، راه و رسم خاص خود را داشت و مهم‌ترین و نگران کننده‌ترین پیشگوهای نوستراداموس با این شیوه به رشته تحریر درآمد. او برای به تحریر درآوردن آنچه از آینده می‌دید، به اتاقی تاریک می‌رفت و رو به روی خود ظرفی پر از آب می‌گذاشت و خیره می‌شد.

فراهم شدن شرایط فوق به نوستراداموس کمک می‌کرد تا به خلسه برود و در وضعیت ذهنی ویژه‌ای که برایش به وجود می‌آمده، تصاویر و ایده‌هایش را بنویسد. بعد از اینکه به تصاویر و ایده‌ها می‌رسید، با کمک سنت‌های عرفانی مثل کابالا و اصول ستاره شناسی به رمزگشایی آن‌ها می‌پرداخت.

نوستراداموس سبک خاصی داشت

6_11zon (1)

شاید از خود بپرسید که چرا نوستراداموس تا این اندازه به شهرت رسیده و راز ماندگاری و جاودانه شدن او تا امروز چیست؟ از دلایل برجسته شهرت او باید به سبک خاصی که در نوشتن داشت، اشاره کرد. او به گونه‌ای تصاویر ذهنی خود را شرح می‌داد که باورپذیر بود و واسطه یا تفسیر پیچیده‌ای نداشت. همچنین این سبک می‌توانست مخاطبان را تحت تأثیر قرار دهد.

مخاطبان میشل دو نوسترادام در آن زمان علاقه زیادی به رباعی یا چهارسطری‌های قافیه‌دار داشتند و به همین خاطر نوستراداموس سعی می‌کرد پیشگویی‌ها را در قالب رباعی بریزد و نقل کند. مورد دیگری که باعث ماندگار شدن پیشگویی هایش شده بود، بهره گیری از زبان های یونانی، لاتین و فرانسوی قدیم بود که این موضوع نشان دهنده میزان تسلط او بر زبان‌ها و فرهنگ‌های متفاوت است.

پیش بینی مرگ شاه

7_11zon

یکی از طرفداران سرسخت آثار نوستراداموس، ملکه کاترین مدیچی بود که به خاطر دلبستگی بیش از حد، نوسترادام را به دربار دعوت کرد. پیشگوی اعظم در آن زمان پیش‌بینی کرد که در چه تاریخی شاه هانری دوم می‌میرد و به طرز عجیبی درست از آب درآمد.

ممنوعیت جادوگری

نوستراداموس در عصری می‌زیست که جادوگران اجازه نداشتند از مهارت‌های خود استفاده کنند و مجازات‌های سنگینی برای جادوگری در نظر گرفته شده بود. همین ممنوعیت جادوگری باعث شده بود تا نوسترادام آثار خود را به زبان رمزآلود و پیچیده بنویسد تا از اتهام جادوگری در امان باشد. یکی از عواملی که باعث ماندگاری آثار او تا به امروز شده، عدم ذکر تاریخ دقیق بود.

نوستراداموس شفادهنده

8_11zon (1)

تنها فعالیت میشل دو نوسترادام، پیشگویی کردن نبود و در برهه‌ای ادعا می‌کرد که توانایی شفا دادن بیماران را دارد. برای مثال زمانی که طاعون جان خیلی‌ها را گرفت، با انجام اقدامات خاصی نظیر حجامت و خون گیری، مردم را شگفت زده می‌کرد. از دیگر حوزه‌هایی که به آن‌ها ورود کرد می‌توان به جراحی زیبایی اشاره داشت که با ترس و نگرانی مردم همراه شد.

دومین ازدواج

گفتیم که طاعون باعث مرگ همسر و فرزندان نوستراداموس شد و فقدان دردناک آن‌ها باعث شد تا بعدا شاهد ازدواج مجدد او باشیم. پیشگوی بزرگ اروپا با بیوه‌ای به نام آن پونسارد ازدواج کرد و صاحب ۶ فرزند شدند. زندگی آن‌ها آرام و به دور از هیاهو در یک دهکده کوچک واقع در سالون دو پرووانس بود.

9_11zon

آخرین روز از زندگی نوستراداموس

در واپسین روزهای عمر، نوستراداموس مبتلا به بیماری نقرس شده بود. شب قبل از مرگ، به منشی خود اطلاع داد که طلوع فردا را نخواهد دید و همین طور هم شد. او در سن ۶۲ سالگی چشم از جهان فرو بست و میراث بزرگی از خود به یادگار گذاشت که همچنان قابل استفاده است.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید