موفقیت در ۴۰ سالگی؛ درباره فریبا نادری که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را برد‌

موفقیت در ۴۰ سالگی؛ درباره فریبا نادری که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را برد‌

فریبا نادری برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم شوهر ستاره از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد.

کد خبر : ۲۲۸۱۷۶
بازدید : ۳۳۲

خانم «فریبا نادری» در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر موفق شد با بازی در فیلم «شوهر ستاره» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کند. از او چه می‌دانیم؟

یک: فریبا نادری متولد سال ۱۳۶۳ در تهران است. 

دو: او در مصاحبه‌ای در سال ۱۳۸۷ درباره دوران کودکی خود گفته: از بچگی عاشق بازیگری بودم و بزرگ‌ترین آرزویم این بود که جای قهرمان فیلم‌هایی که دوست‌شان دارم، قرار بگیرم‌ اما پدر و مادرم مخالف بودند و سختگیری می‌کردند تا من به درس و مشقم بیشتر توجه داشته باشم. (حتی) زمانی که در دوران راهنمایی تحصیل می‌کردم، به طور اتفاقی به من پیشنهاد اجرای برنامه «نیمرخ» داده شد‌ اما مادرم مخالفت کرد.»

سه: رشته تحصیلی او گرافیک رایانه‌ای بوده ولی کار را با بازاریابی آغاز کرده است. البته تقریبا همزمان با آغاز کار خود وارد حوزه بازیگری هم شد و در این زمینه گفته: «به علت بازیگری نمی‌توانستم تمام وقت کار کنم. کار (هم) سختی بود. طرف‌های مذاکره من اغلب مدیران باتجربه شرکت‌های بازرگانی بودند.»

چهار: او در خصوص نحوه ورود به بازیگری گفته است: چند سال بعد یک روز با دوستم که گریمور بود برای تست به دفتر «مسعود رسام» رفتیم. آن روز او با تست بازیگران برای سریال «مروارید سرخ» مشغول بود، من هم غافل از این ماجرا نشسته بودم تا اینکه از اتاق‌شان آمدند بیرون و گفتند نوبت شماست. گفتم من برای تست بازیگری نیامده‌ام، دوستم آمده است...

او به من گفت: حالا که آمدی بیا تست بده... آن روز خوش‌شانس بودم و در تست قبول شدم‌ اما می‌دانستم که خانواده‌ام مخالفت خواهند کرد. در قراردادم شرط کردم که خانواده‌ام هم باید پشت صحنه بیایند و گروه مروارید سرخ هم پذیرفتند. با این شرایط باز هم مادرم مخالفت کرد‌ اما سرانجام متوجه شد که علاقه من به بازیگری وصف‌ناپذیر است و نمی‌توانند مقابل علاقه‌ام ایستادگی کنند و این شد که به بازیگری روی آوردم.»

پنج: سریال «مروارید سرخ» به کارگردانی «مسعود رسام» در سال ۱۳۸۳ تولید و پخش شد و کار بعدی نادری در سال 1385 سریال دیگری بود به نام «گل بارون زده» به کارگردانی عباس رنجبر. فریبا نادری در همان سال ۱۳۸۵ با مسعود رسام ازدواج کرد. رسام در آن وقت 49 سال سن داشت و نادری‌ ۲۲ سال. با این حال او همیشه از این ازدواج که متاسفانه در سال ۱۳۸۸ و با مرگ مسعود رسام پایانی تلخ داشت؛ به نیکی یاد کرده و گفته:

«در کنار مسعود رسام زندگی عاشقانه‌ای داشتم و با وجود 27 سال تفاوت سنی، هیچ وقت در زندگی با او خلائی حس نکردم. حتی کوچک‌ترین سخنان او برای من آموزنده بود و این بهترین خاطره‌ام از اوست که هنوز هم حرف‌های پر محتوایش در خاطرم هست.»

شش: تا حوالی سال ۱۴۰۰، نادری با وجود پرکاری، ولی در پروژه مهمی نقش ایفا نمی‌کند. منظورمان از پرکاری این است که او از سال ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰ در ۲۵ سریال و هفت فیلم سینمایی نقش ایفا می‌کند. در سال ۱۴۰۰  او برای نخستین بار در برابر دوربین یک کارگردان شاخص یعنی «مسعود کیمیایی» برای فیلم «خائن‌کشی» قرار می‌گیرد.

یک سال بعد او در آخرین سریالش که این بار برعکس بقیه سریال‌ها در شبکه نمایش خانگی است، روبروی دوربین «سعید نعمت‌الله» برای سریال «پدر گواردیولا» قرار می‌گیرد. در سال ۱۴۰۲ هم او فقط یک پروژه سینمایی یعنی «تابستان همان سال» از «محمود کلاری» را اجرا می‌کند و در نهایت می‌رسیم به سال ۱۴۰۳ که او پروژه «شوهر ستاره» را پیش می‌برد. 

هفت: نادری پس از دریافت جایزه خود برای فیلم سخنانی گفته که سبک زندگی او را نیز نشان می‌دهد. او گفته: «این جایزه ‌خستگی سال‌های کار من را از بین برد و در مسیر کاری‌ام تاثیر داشت. زیست ستاره (شخصیتی که او نقش آن را ایفا کرده) با زیست فریبا متفاوت است و تفاوت آنقدر زیاد است که من بعد 4 ماه هنوز هم به خودم و صددرصد خودم برنگشتم و هنوز هم ترکش‌های ستاره در من وجود دارد. من تاحالا تجربه کارِ خونه به معنای کارگری نداشتم، تا حالا مترو سوار نشدم.» او این جایزه را به مادر و همسرش هدیه کرد. همسر فعلی او آقای مهرداد طباطبایی است و آنها یک فرزند دارند. 

منبع: هفت صبح

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید