این خوش‌رنگ‌های خوردنی!
آیا رنگ‌های خوراکی ضرر دارند؟

این خوش‌رنگ‌های خوردنی!

آنچه در شکل گیری رنگ های درخشان محصولاتی مانند آبنبات ها، نوشیدنی های انرژی‌زا، و محصولات پخته شده نقش دارد، رنگ های خوراکی مصنوعی است. از این رنگ ها در برخی از مواد غذایی دیگر مانند ترشی، چاشنی سالاد و هم...
۴ روز پیش
با حبوبات رنگی، بیماری‌ها را کمرنگ کنیم
چرا باید حبوبات بخوریم؟

با حبوبات رنگی، بیماری‌ها را کمرنگ کنیم

مصرف حبوبات در برخی از بیماری‌ها مفید است و به درمان کمک می‌کند. حبوبات به پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی، دیابت،‌ سرطان روده و کم خونی ناشی از فقر آهن کمک می‌کنند.
۱۱ روز پیش
دستور غذایی دیابتی ها
تغذيه و ديابت

دستور غذایی دیابتی ها

توصيه ها در جهت حذف يا تقليل ميزان كربوهيدرات هاى ساده به ميزان ۵ درصد از كالرى روزانه است. اين مواد شامل قند، شكر، مربا، شيرينى ها و... هستند كه قند آنها نسبت به كربوهيدرات هاى تركيبى (نان، غلات، ماكارونى ...
۱۶ روز پیش
یک راه حل ساده برای گشودن گره‌های زندگی
چگونه راه خود را پیدا کنیم؟

یک راه حل ساده برای گشودن گره‌های زندگی

گاهی اوقات مسائل آن‌قدر که به نظر می‌رسد پیچیده نیستند. در زمان شروع کار تحقیقاتی‌ام، کتاب‌های زیادی خواندم که قول می‌دادند در پیدا کردن هدف زندگی به من کمک کنند. اما به این نتیجه رسیدم که زندگی بسیار...
۱۹ روز پیش
قلبتان چند سال دارد؟
محققان دولت آمریکا اظهار داشتند از هر چهار فرد بالغ آمریکایی، سن قلب ۱ نفر بیشتر از سن تقویمی خود فرد است. این امر باعث می‌شود احتمال حمله و سکته قلبی در این افراد افزایش یابد.