تصاویر/ آلبوم کشفشده از «عصر وحشت»
آلبوم عکسهای مخفیانهای که یک کارمند سفارت امریکا در مسکو برداشته نمونهای نادر از تصویر مردمانی است که در عصر وحشت زندگی می کنند.
کد خبر :
۴۳۰۵۳
بازدید :
۵۸۶۳۸
فرادید | آلبوم عکسهای مخفیانهای که یک کارمند سفارت امریکا در مسکو برداشته نمونهای نادر از تصویر مردمانی است که در عصر وحشت زندگی می کنند.
به گزارش مجله تاریخ فرادید، زمامداری استالین در شوروی سابق که در مارس 1953 به پایان رسید و با صفاتی چون عصر خفقان، وحشت و اختناق از آن یاد میشود، نمونه کاملی از یک نظام دیکتاتوری خشن بود که هیچ مخالفی را تحمل نمی کرد و با ایجاد وحشت در میان مردم بر آن ها حکومت می کرد.
استالین برای از میان برداشتن مخالفان خود قدرت پلیس مخفی را افزایش داد و مردم را تشویق کرد که از همدیگر جاسوسی کنند؛ او با این روش میلیونها نفر را کشت و بسیاری دیگر را بر اساس سیستم کمپ های کار اجباری در صحرای سیبری به کار اجباری واداشت.
مورخین میگویند در عصر وحشت بیش از 20 میلیون نفر اعدام، زندانی و یا به سایر مناطق اتحاد شوروی تبعید شدند که از این تعداد حدود 10 میلیون نفر به طور قطع جان خود را از دست دادهاند.
سیستم بسته عصر استالین تا جایی پیش رفت که او در برنامه موسوم به « پاکسازی بزرگ » تمامی افرادی که درباره وفاداری آنها به کمونیسم شک و شبه بود را از رده های حکومت و ارتش اخراج کرد.
مارتین منهوف کسی بود که سالهای پایانی عصر وحشت استالینی را به عنوان کارمند سفارت امریکا در مسکو میگذراند. او که شاهد یکی از مخوفترین سیستمهای حکومتی قرن بود تصمیم گرفت از این فرصت برای ثبت مصور تاریخ استفاده کند.
منهوف و همسرش پیشتر در اواغت فراغت به عکاسی مشغول بودند و تصمیم گرفتند این علاقه قدیمی را برای ثبت زندگی روزمره مردم شوروی به کار ببرند. از آنجا که در عصر استالین خارجی ها به ویژه اتباع کشور امریکا به شدت زیر نظر بودند منهوف سعی می کرد مخفیانه پروژه خود را پیش ببرد. با این حال حکومت شوروی به او مشوک شد و وی را در سال 1954 از این کشور اخراج کرد.
منهوف در بازگشت به کشورش برای بیش از نیم قرن عکس های مخفیانهای که از شوروی در عصر استالین برداشته بود را پنهان کرد؛ این مجموعه که بین سال های 1952 تا 1954 برداشته شده چند سال پیش توسط یک محقق امریکایی به نام داگلاس اسمیت کشف شد و برای اولین بار به انتشار درآمد.
۰