دستور تهیه پیده گوشت

این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ می‌باشد. به شما توصیه می‌کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی‌های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.

کد خبر : ۵۲۹۶۷
بازدید : ۱۵۷۶
ستایش پاکدل l ین غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ می‌باشد. به شما توصیه می‌کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی‌های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.
پیده گوشت؛ سرشار از پروتئین


میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم:

آرد: ۵۰۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
آب: ۲۵۰ گرم
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیرمایه: ۱۰ گرم
شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
نمک: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

گوشت گوساله: (ریز خردشده): ۵۰۰ گرم
روغن: به مقدار لازم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد

مواد لازم رویه:

دانه کنجد: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
کره (ذوب شده): به مقدار لازم

پیده گوشت؛ سرشار از پروتئین

طرز تهیه:

آب، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کرده و حدود ۵ الی ۶ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه ور آید.
بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
مخلوط خمیر مایه و شیر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
گلوله‌هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کنید. روی آن‌ها را بپوشانید و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا ور آیند.
سپس هر یک از گلوله‌های خمیر را به شکل مربع روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
برای تهیه مواد میانی مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا پخت و برشته شود.
این مخلوط را وسط خمیر‌ها پخش کنید و آن‌ها را رول کنید و دو قسمت انتهای خمیر را محکم کنید. ـ. آن‌ها را در سین فر بچینید و روی آن‌ها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیده‌ها طلایی و برشته شوند.
کره ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و سرو کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید