چاکلت لاواکیک

از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد.

کد خبر : ۵۳۲۴۳
بازدید : ۲۸۰۴
چاکلت لاوا کیک که یک نوع کیک شکلاتی است که وقتی آنرا برش میدهید، شکلات ذوب شده از آن بیرون میریزد.

میزان سرو: ۶ نفر
چاکلت لاواکیک


مواد لازم:
کره: ۱۵۰ گرم
شکلات نیمه تلخ: یک و یک سوم پیمانه
آرد: یک دوم پیمانه
پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
پودر قهوه فوری: یک دوم قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
برگ نعناع: برای تزیین
بستنی وانیلی: برای سرو


چاکلت لاواکیک

طرز تهیه:

۱. کره و شکلات نیمه تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

۲. آرد و پودر شکر را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.

۳. تخم مرغ‌ها و زرده‌های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

۴. اسانس وانیل و پودر قهوه فوری را اضافه کنید.

۵. مواد را به خوبی مخلوط کنید.

۶. خمیر به دست آمده را در قالب کاپ کیک ۶ حفره‌ای از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت ۱۴ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک‌ها بپزند و قسمت میانی آن‌ها کمی نرم و بلافاصله سرو کنید.

۷. آن‌ها را با برگ نعناع تازه، میوه‌های دلخواه و بستنی وانیلی تزیین کنید.

نکته: توجه داشته باشید که اگر کیک‌ها بیش از حد بپزند، قسمت میانی آن‌ها به صورت شل و مذاب نخواهدبود.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید