(عکس) بریان؛ کهن غذای اصفهان که هنوز هم پرطرفدار است

(عکس) بریان؛ کهن غذای اصفهان که هنوز هم پرطرفدار است

بریان یا بریون معروف‌ترین غذای اصفهان است که یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهر به حساب می‌آید. این غذا از گوشت گوسفند تهیه می‌شود که نخست آبپز و بعد چرخ شده است، سپس آن را در حجم‌های اندک همراه با دارچین و نعنا خشک، در کفگیر‌های مسی، پهن و روی آتش کاملاً سرخ می‌کنند و معمولاً همراه با جگر سفید پخته چرخ‌شده و نان سنگک سرو می‌شود. در شهر اصفهان رستوران‌های خاصی هستند که فقط بریان و آبگوشت آن را سرو می‌کنند و غذای دیگر طبخ نمی‌کنند که به آن‌ها «بریانی» گفته می‌شود به همین دلیل مردم شهر‌های دیگر با مشاهده اسم بریانی روی مغازه‌ها اغلب تصور می‌کنند که اسم غذا بریانی است.

کد خبر : ۱۸۱۲۹۸
بازدید : ۷۶۳

resized_1960498_444

resized_1960499_129

resized_1960500_105

resized_1960501_436

resized_1960502_375

resized_1960503_682

resized_1960504_190

resized_1960505_861

resized_1960506_849

resized_1960507_935

resized_1960508_132

resized_1960509_351

resized_1960510_755

resized_1960511_808

resized_1960512_550

resized_1960513_623

resized_1960514_427

resized_1960515_902

resized_1960516_359

resized_1960517_122

resized_1960518_186

resized_1960519_676

resized_1960520_162

resized_1960521_900

resized_1960522_605

resized_1960523_880

resized_1960524_274

resized_1960525_859

resized_1960526_581

منبع: فرارو

۲
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید