(ویدئو) ترفند تهیه بستنی خانگی

(ویدئو) ترفند تهیه بستنی خانگی

بستنی یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرها در تمام دنیا است که در فصل گرما طرفداران زیادی پیدا می کند. تهیه ی بستنی در منزل می تواند بسیار لذت بخش و سرگرم کننده باشد و به شما این امکان را می دهد که از طعم و مزه ی دلخواه خود لذت ببرید.

کد خبر : ۱۸۷۶۲۶
بازدید : ۶۶

بستنی یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرها در تمام دنیا است که در فصل گرما طرفداران زیادی پیدا می کند. تهیه ی بستنی در منزل می تواند بسیار لذت بخش و سرگرم کننده باشد و به شما این امکان را می دهد که از طعم و مزه ی دلخواه خود لذت ببرید.

بستنی هویجی خانگی: طعمی منحصر به فرد و پرخاصیت

بستنی یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرها در تمام دنیا است که در فصل گرما طرفداران زیادی پیدا می کند. تهیه ی بستنی در منزل می تواند بسیار لذت بخش و سرگرم کننده باشد و به شما این امکان را می دهد که از طعم و مزه ی دلخواه خود لذت ببرید.

در این مقاله طرز تهیه ی بستنی هویجی خانگی را به شما آموزش می دهیم که طعمی منحصر به فرد و پرخاصیت دارد و می تواند یک انتخاب عالی برای دسر باشد.

مواد لازم:

    1 قاشق چایخوری وانیل مایع

    ½ پیمانه شیر عسلی

    1 پیمانه خامه صبحانه یا قنادی

    هویج به مقدار لازم (حدود 3 تا 4 عدد هویج متوسط)

    ½ پیمانه آب

    2 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

طرز تهیه:

    آماده سازی هویج:

        هویج ها را به خوبی بشویید و پوست آنها را بگیرید.

        هویج ها را به صورت حلقه ای و یا دلخواه برش بزنید.

    پخت هویج:

        در یک قابلمه ی مناسب، هویج های خرد شده را به همراه آب و شکر (اگر از شکر استفاده می کنید) بریزید.

        قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا هویج ها نرم شوند.

    خنک کردن هویج:

        هویج های پخته شده را از روی حرارت برداشته و بگذارید به طور کامل خنک شوند.

    مخلوط کردن مواد:

        هویج های خنک شده، شیر عسلی، خامه و وانیل مایع را در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید.

        مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    انجماد بستنی:

        مخلوط بستنی را به ظرف مخصوص بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستورالعمل دستگاه، بستنی را فریزر کنید.

        اگر از بستنی ساز استفاده نمی کنید، مخلوط بستنی را در یک ظرف درب دار بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید. هر 30 دقیقه یکبار، مخلوط را هم بزنید تا از یخ زدن بلوری آن جلوگیری کنید.

    سرو بستنی:

        پس از اینکه بستنی به طور کامل سفت شد، می توانید آن را سرو کنید.

        می توانید بستنی هویجی را به همراه تکه های هویج، سس شکلات، مغز پسته و یا هر نوع topping دلخواه دیگر سرو کنید.

منبع: ترفندتو

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید