(ویدئو) کشف جدید محققان کره جنوبی؛ برنج صورتی با پروتئین بالا

(ویدئو) کشف جدید محققان کره جنوبی؛ برنج صورتی با پروتئین بالا

خلق برنج با پروتئین بالا در کره جنوبی را ببینید. این برنج که تقریبا صورتی است، با سلول‌های ماهیچه ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.

کد خبر : ۱۹۴۵۴۵
بازدید : ۱۴۳

تیمی از محققان کره جنوبی در حال تزریق سلول های گوشت گاو به دانه‌های برنج هستند و امیدوارند باعث تحول نحوه تغذیه در جهان شوند.

به نقل از ژاپن تایمز، این برنج که تقریبا صورتی است، با سلول‌های ماهیچه ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.

هونگ جی کی و تیمش معتقدند که برنج به اصطلاح گوشتی او راهی اخلاقی و دوستدار محیط زیست برای دریافت پروتئین است.

این محقق دانشگاه یونسی کره جنوبی گفت: با استفاده از گوشت پرورش یافته می‌توانیم پروتئین گیاهی را بدون کشتار دام به دست آوریم.

بسیاری از کمپانی‌های جهان مدت‌ها است که به به دنبال تجاری سازی جایگزین‌های گوشت از طریق گیاهی یا کشت سلولی هستند.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

منبع: عصر ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید