(ویدئو) نحوه پخت سبزی فسنجان محلی و اصیل به روش مادربزرگ گیلانی

(ویدئو) نحوه پخت سبزی فسنجان محلی و اصیل به روش مادربزرگ گیلانی

در این ویدئو یک مادر بزرگ گیلانی با مواد اولیه شامل: 150 گرم گردو، مخلوط سبزی‌های معطر 300 گرم، دانه انار ترش 30 گرم، رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری، پیاز 2 عدد بزرگ، گوجه‌فرنگی 2 عدد متوسط، گوشت گوساله 300 گرم چرخ شده، فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری، زردچوبه 2 قاشق چای‌خوری، نمک 4 قاشق چای‌خوری و سبزی‌ها: واران بو، چوچاق، برگ سیر، نعنا، کوت‌کوتو، جعفری و گشنیز این سبزی فسنجان محلی را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۴۰۲۸
بازدید : ۷۵۷۰

 

 

 

 

 

 

۳۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید