(ویدئو) پخت کوکورِچ کبابی با هزار متر روده بره به روش روستایی باکویی
کوکورِچ (آلبانیایی: kukurec) یا گوشت و رودهٔ کبابی و طعمدار شده گوسفند، یکی از غذاهای خیابانی محبوب استانبول و همچنین یونان و کشورهای بالکان بهشمار میرود. کوکورچ روی یک سیخ گردان درست میشود و بعد از آنکه به قطعات ریزتری خرد شد، طعمدار شده و داخل ساندویچ قرار داده میشود. در ادامه شاهد پخت کوکورچ توسط آشپز مشهور آذربایجانی هستیم.
کد خبر :
۲۰۵۷۶۲
بازدید :
۷۶۰۰
۱۱۳