ببینید؛ غذای خیابانی در عراق؛ کباب ماهی مسگوف محبوب عراقی ها در موصل

ماهی مسگوف (Masgouf) یک غذای سنتی عراقی است که معمولاً از ماهیهای رودخانهای مانند کپور (Carp) یا کپور قهوهای تهیه میشود. این ماهی بهطور خاص به روش کبابی تهیه میشود، بدینگونه که ماهی را بهصورت عمودی روی آتش ذغال قرار میدهند و آن را بهآرامی میپزند. این روش کبابی به ماهی طعمی منحصر به فرد و دودی میدهد. ماهی مسگوف معمولاً با سالادهای عراقی مانند سس گوجهفرنگی داغ، ترشی و پیاز سبز سرو میشود و معمولاً بدون استفاده از ابزار غذاخوری، با دست خورده میشود. این غذا نماد مهمی از فرهنگ و میراث عراقی است و در بسیاری از بازارها و رستورانهای عراقی، بهویژه در کنار رودخانههای این کشور، بسیار محبوب است.
کد خبر :
۲۴۰۹۳۹
بازدید :
۱۴۸
۱