ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهرانه پادل ماهی کمیاب و تهیه انواع غذا با آن

پادلماهی (Paddlefish) که در زبان فارسی به آن "پارو ماهی" هم گفته میشود، یک نوع ماهی بزرگ و آبزی است که در خانوادهی Polyodontidae قرار دارد. این ماهی به دلیل شکل خاص دُم و فکهایش شناخته میشود که شبیه به پارو یا چاقو است و به همین دلیل نام "پارو ماهی" به آن داده شده است.این ماهی ویژگیهای خاصی دارد، از جمله فکهای بلند و مسطح که به صورت پارو شکل گرفتهاند. این فکها به ماهی کمک میکنند تا غذای خود را از آب فیلتر کند. پادلفیشها میتوانند تا اندازههای بزرگی برسند و وزن آنها به بیش از ۲۰۰ کیلوگرم میرسد. پادل ماهی ها علاوه بر ویژگیهای ظاهری منحصر به فرد، به دلیل گوشت لذیذ و بافت نرمشان در صنایع غذایی محبوب هستند، به ویژه برای تهیه سوشی و ساشیمی. در برخی مناطق، گوشت این ماهی به عنوان یکی از غذاهای خاص در نظر گرفته میشود.