ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت نان سنتی پاسکا توسط مادربزرگ 85 ساله

پاسکا (Paska) یک نان یا کیک سنتی اوکراینی، روسی و سایر کشورهای اروپای شرقی است که به مناسبت عید پاک (Easter) پخته میشود. این نان معمولاً با تخممرغ، کره، شکر، شیر و آرد تهیه میشود. طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. این نان نماد زندگی، رستاخیز و برکت است و جایگاه ویژهای در فرهنگ مذهبی مردم اوکراین، روسیه، بلاروس و برخی کشورهای بالتیک دارد.
کد خبر :
۲۴۵۶۹۷
بازدید :
۷۹
۰