ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت نان سنتی پاسکا توسط مادربزرگ 85 ساله

ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت نان سنتی پاسکا توسط مادربزرگ 85 ساله

پاسکا (Paska) یک نان یا کیک سنتی اوکراینی، روسی و سایر کشورهای اروپای شرقی است که به مناسبت عید پاک (Easter) پخته می‌شود. این نان معمولاً با تخم‌مرغ، کره، شکر، شیر و آرد تهیه می‌شود. طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. این نان نماد زندگی، رستاخیز و برکت است و جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ مذهبی مردم اوکراین، روسیه، بلاروس و برخی کشورهای بالتیک دارد.

کد خبر : ۲۴۵۶۹۷
بازدید : ۷۹

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید