ببینید؛ برش زدن ماهی کاتلا 50 کیلوگرمی به روش ماهی فروش سریلانکایی

در این ویدئو یک ماهی فروش سری لانکایی را می بینید که یک ماهی کاتلای بزرگ 50 کیلوگرمی را با مهارت و سرعت برش می زند. ماهی کاتلا (Catla)، که به نام علمی Catla catla نیز شناخته میشود، یک نوع ماهی آب شیرین از خانواده کپورماهیان (Cyprinidae) است که بومی رودخانههای جنوب آسیا، بهویژه در هند، بنگلادش، نپال و پاکستان است. در سریلانکا و بسیاری از کشورهای آسیایی، گوشت این ماهی بسیار محبوب است و در بازارها و غذاهای محلی جایگاه ویژهای دارد.
کد خبر :
۲۴۵۹۹۷
بازدید :
۳۲۹
۳