ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ تهیه پاکورای مرغ و میگو

پاکورا (Pakora) یک نوع غذای سرخشده و خوشمزهی هندی-پاکستانی است که در کشورهای آسیای جنوبی خیلی محبوب است. برای تهیهٔ آن، معمولاً انواع مواد مثل مرغ، میگو، سبزیجات (مثل سیبزمینی، پیاز، گلکلم، اسفناج) را در یک خمیر غلیظ از آرد نخود (gram flour یا besan) و ادویهجات میزنند و بعد در روغن داغ سرخ میکنند. نتیجهٔ کار، لقمههایی ترد و طلاییرنگ میشود که معمولاً به عنوان میانوعده یا پیشغذا همراه با سس تند سرو میشود.
کد خبر :
۲۴۸۰۵۰
بازدید :
۲۴
۰