ببینید؛ مراحل کاشت و برداشت کلم چینی در مزرعه ای تماشایی در ژاپن

ببینید؛ مراحل کاشت و برداشت کلم چینی در مزرعه ای تماشایی در ژاپن

در این ویدئو مراحل کاشت و برداشت کلم چینی را در مزرعه ای در ژاپن مشاهده می کنیم. کلم چینی (Chinese cabbage) نوعی سبزی برگی است که بومی چین می‌باشد و به‌ویژه در آشپزی آسیای شرقی بسیار پرکاربرد است. این گیاه دو نوع رایج دارد: کلم ناپا (Napa cabbage) شبیه به کلم‌پیچ ولی کشیده‌تر و نرم‌تر است، با برگ‌های روشن و سبز کم‌رنگ. بیشتر در تهیه خوراک‌هایی مانند سوپ، خورش و کیمچی استفاده می‌شود. بوک‌چوی (Bok choy) برگ‌های سبز تیره و ساقه‌های سفید و ضخیم دارد. طعم آن کمی شیرین و ترد است و اغلب در غذاهای بخارپز، تفت‌داده یا خوراک‌های آسیایی کاربرد دارد.

کد خبر : ۲۵۴۳۹۶
بازدید : ۴۹

 

 

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید