ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت خورشت «دوبارپچ رامسری» در روستایی جنگلی

ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت خورشت «دوبارپچ رامسری» در روستایی جنگلی

دوبارپچ یک خورشت اصیل رامسری است که سال‌هاست فراموش شده است. این خورشت کاملاً گیاهی است و معمولاً همراه با برنج، نیمرو و ترب سفید سرو می‌شود. نام «دوبار پچ» به معنای «دو بار پخته شده» است و اگر به روند پخت دقت کنید، خواهید دید که ابتدا سبزی‌ها جداگانه پخته و سپس له می‌شوند. سپس با گردو آسیاب‌شده مخلوط شده و دوباره پخته می‌شوند. ترکیب سبزی‌های مغذی مانند اسفناج و گزنه همراه با گردو و رب انار طعمی منحصر به فرد و لذیذ ایجاد می‌کند که احتمالاً تا به حال تجربه نکرده‌اید.

کد خبر : ۲۵۶۸۰۹
بازدید : ۷۷

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید