ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت خورشت «دوبارپچ رامسری» در روستایی جنگلی

دوبارپچ یک خورشت اصیل رامسری است که سالهاست فراموش شده است. این خورشت کاملاً گیاهی است و معمولاً همراه با برنج، نیمرو و ترب سفید سرو میشود. نام «دوبار پچ» به معنای «دو بار پخته شده» است و اگر به روند پخت دقت کنید، خواهید دید که ابتدا سبزیها جداگانه پخته و سپس له میشوند. سپس با گردو آسیابشده مخلوط شده و دوباره پخته میشوند. ترکیب سبزیهای مغذی مانند اسفناج و گزنه همراه با گردو و رب انار طعمی منحصر به فرد و لذیذ ایجاد میکند که احتمالاً تا به حال تجربه نکردهاید.
کد خبر :
۲۵۶۸۰۹
بازدید :
۷۷
۰