ببینید| کشاورزان ماداگاسکاری چگونه وانیل را برداشت و فرآوری می کنند؟

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری وانیل را در ماداگاسکار مشاهده می کنید. وانیل (Vanilla) یک ادویه و طعمدهندهٔ طبیعی است که از غلاف گیاه ارکیده وانیل (Vanilla Orchid) به دست میآید. این گیاه بیشتر در مناطق گرمسیری مثل ماداگاسکار، اندونزی و مکزیک کشت میشود. غلافهای سبز وانیل بعد از برداشت باید طی یک فرآیند طولانی شامل خشککردن، تخمیر و عملآوری آماده شوند تا عطر و طعم شیرین و خوشایند وانیل ایجاد شود. از وانیل در شیرینیپزی، بستنی، شکلات، نوشیدنیها و صنایع غذایی بهطور گسترده استفاده میشود. همچنین در عطرسازی هم کاربرد دارد.
کد خبر :
۲۶۱۰۴۵
بازدید :
۱۷
۰