طرز تهیه ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻓﻨﺮﯼ؛ یک غذای مجلسی و خوشمزه با گوشت چرخ کرده
اگر از طرفداران پرو پا قرص بادمجان هستید و یا اینکه میخواهید برای اولین بار یک غذاهای خوشمزه و متنوع با بادمجان درست کنید به شما پیشنهاد میکنیم خوراک بادمجان فنری را امتحان کنید.
فرادید | بادمجان یکی از بهترین نوع سبزیجات است، این گیاه خوراکی کاربری چند منظوره دارد و میتوان غذاهای مختلف و خوشمزهای با آن تهیه کرد. غذاهایی که با بادمجان تهیه میشوند، تقریبا تمام دسته بندیهای غذایی مثل غذاهای فوری، غذاهای سنتی و غذاهای فست فودی را پوشش میدهند.
به گزارش فراید ، این غذاها میتوانند با بادمجان کبابی یا سرخ شده تهیه شود (غذایی مثل پارمیزان بادمجان یا رولاتینی بادمجان) و بهترین حالتهای آن به شکل کبابی، خورشتی یا سرخ کرده است.
اگر از طرفداران پرو پا قرص بادمجان هستید و یا اینکه میخواهید برای اولین بار یک غذاهای خوشمزه و متنوع با بادمجان درست کنید به شما پیشنهاد میکنیم خوراک بادمجان فنری را امتحان کنید. در ادامه مطلب با آموزش خوراک بادمجان فنری همراه ما باشید
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ: ۳ ﻋﺪﺩ ﺗﭙﻞ ﻭ ﮐﺸﯿﺪﻩ
ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ: ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﭘﯿﺎﺯ: ۲ ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: ۵۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺳﯿﺮ: ۲ ﺣﺒﻪ
ﺭﻭﻏﻦ: ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯿﺸﻮﺋﯿﻢ ﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﻃﻮﻝ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺑﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﻋﻤﯿﻖ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﻣﺘﻼﺷﯽ ﻧﺸﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻧﻤﮏ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺋﯿﻢ ﻭﺩﺭ ﺁﺑﮑﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ.
ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻤﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﯿﺎﻓﺰﺍﺋﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺩﺭﻭﻥ ﺑﺮﺷﻬﺎﯼ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﻄﺢ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﭘﺮ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮐﻮﭼﮏ ﺁﺏ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﻨﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺑﭙﺰﺩ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻼﯾﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﭙﺰﻧﺪ.
ﯾﮏ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺳﯿﺮ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﯿﺎﻓﺰﺍﺋﯿﻢ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﻔﺖ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﯾﮏ ﺭﺑﻊ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﺗﺎ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ. ﺳﺲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯿﭽﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
ﻧﮑﺘﻪ: ﻃﻌﻢ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﺗﻨﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
نکات تغذیه ای
بادمجان حاوی مقادیر غنی از فیبر میباشد و به همین دلیل میتواندبه بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک شایانی میکند. علاوه بر این فیبر موجود در بادمجان برای بهبود معده درد و هضم آسانتر غذا نیز کاربردی میباشد.
بادمجان حاوی مقادیر قابل توجهی آب است که با آبرسانی به پوست بدن و صورت به عنوان مرطوب کنندهی طبیعی پوست عمل کرده و خشکی پوست را درمان کند.
گلیکوزیدهای rhamnosyl سولاسودین، یک عصاره پیدا شده در پوست بادمجان، میتواند به جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی ما کمک کند. این ماده بخصوص در جلوگیری از سرطان پوست به نام ملانوما تأثیرگذار است.
مقادیر بالای مواد معدنی و ویتامینهای موجود در بادمجان به درمان خارش، پوسته پوسته شدن و شوره سر کمک میکند.
با مصرف بادمجان میتواند کم خونی و علائم آن را تا حدودی از بین ببرید. بادمجان حاوی آهن و مس میباشد و به همین دلیل میتواند به افزایش تولید گلبولهای قرمز کمک کند که در نتیجه به درمان کم خونی منجر میشود.
سلامت استخوان انسان به مس و ویتامین K بستگی دارد. در عین حال، بادمجان منبع عالی از هر دو اینها است. افراد اغلب پوکی استخوان را در مراحل بعدی زندگی به دلیل کمبود مس ایجاد میکنند.