۵ نکته مهم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب یکی از کبابهای خوشمزه و بسیار محبوب در میان ایرانیان است. برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه و آبدار در مطلب پیش رو همراه ما باشید.
فرادید | کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه میشود. کبابها بسیار متنوع هستند که از میان آنها میتوان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد.
به گزارش فرادید، جوجه کباب یکی از انواع کبابهای مرسوم و پر طرفدار است که تهیه آن از سایر کبابها کمی راحتتر است و گاه میتوانید حتی بدون آتش و منقل و در منزل تنها با استفاده از ماهی تابه نیز این کباب خوشمزه را تهیه کنید. در این مطلب پنج نکته مهم و اساسی برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه و آبدار را تهیه کردهایم که تقدیم به شما خواهد شد.
۵ نکته مهم برای تهیه جوجه کباب
۱- به طور کلی قبل از اینکه مرغ را مزهدارید، ابتدا تکههای آن را خوب بشویید. بعد از اینکه مرغها کمی خشک شدند، آنها را توی یک ظرف دردار بریزید و مواد مخصوصی را که برای مزهدار کردن تهیه کردهاید، روی مرغها بریزید، طوری که تمام سطح مرغ از مواد پوشانده شود؛ سپس در ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از گذشت این زمان ظرف مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و تکههای مرغ را کباب یا گریل کنید.
۲- هرگز از ابتدا به مرغ آبلیمو و نمک نزنید. قبل از این کار ابتدا کمی روغن به مرغ اضافه کنید تا و جوجهها را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شوند؛ سپس نمک و آبلیمو را اضافه کنید. با این روش جوجهها بعد از کباب شدن خشک نخواهند شد.
۳- برای مزهدار کردن مرغ هرگز پیاز را رنده نکنید؛ زیرا پیاز رنده شده به جوجه میچسبد و هنگام کباب شدن میسوزد. در این صورت هم ظاهر زشتی به جوجه کباب شما میدهد و هم ممکن است به اشتباه فکر کنید که جوجهها درحال سوختن هستند و به این ترتیب جوجه را خام از روی منقل بردارید. بهتر است حتما پیاز را به صورت خلالی به مواد مرغ اضافه کنید.
۴- زعفران را با مواد جوجه کباب ترکیب نکنید؛ زیرا با این کار به جای اینکه زعفران به خورد مرغ برود، با سایری موادی که اضافه کردهاید، مانند پیاز و فلفل دلمهای ترکیب میشود و به جای تکههای مرغ آنها را طعمدار میکند. بهتر است ابتدا کل مرغ را با زعفران آغشته کنید و اجازه بدهید یک ساعت داخل یخچال بماند؛ سپس بقیه مواد را برای مزهدار کردن مرغ به آن اضافه کنید.
۵- هرگز برای مزهدار کردن مرغ به جای روغن مایع از کره استفاده نکنید؛ زیرا بعد از اینکه ظرف مرغ را برای استراحت داخل یخچال بگذارید، کره در اثر سرما میبندد و به مرغ عطر و طعمی نمیدهد. بهتر است کره را بعد از کباب کردن جوجهها اضافه کنید، به این صورت که کف قابلمه یا ظرفی که قرار است جوجههای کباب شده آماده را بریزید، کمی کره بگذارید و بعد کباب داغ را داخل قابلمه بریزید تا کره خود به خود با حرارت جوجه آب شود و عطر و طعمش به خورد جوجه برود.