تاثیر خیره‌کنندۀ «روزه» بر درمان دیابت

تاثیر خیره‌کنندۀ «روزه» بر درمان دیابت

بر اساس یک پژوهش جدید، بیماران مبتلا به دیابت با استفاده از روزه‌ی متناوب به طور کامل درمان شدند و دیگر نیازی به دارو نداشتند.

کد خبر : ۱۱۵۴۱۰
بازدید : ۹۸۴۳

فرادید | بنا به گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، بیش از ۳۷ میلیون آمریکایی دیابت و حدود ۹۵-۹۰ درصد آن‌ها دیابت نوع ۲ دارند. دارو‌های موثری مانند متفورمین وجود دارند. همچنین، ثابت شده است رژیم غذایی سالم و ورزش منظم برای کنترل دیابت ضروری است. حالا، بر اساس یک پژوهش جدید، روزه به صورت متناوب می‌تواند دیابت نوع ۲ را بدون نیاز به دارو درمان کند.

به گزارش فرادید؛ بهبودی کامل دیابت زمانی است که سطح متوسط قند خون، حداقل یک سال پس از توقف دارو‌های دیابت، کمتر از ۶.۵ درصد باشد. جزئیات این پژوهش در ۱۴ دسامبر در مجله‌ی درون‌ریزشناسی و متابولیسم بالینیِ انجمن غدد درون‌ریز منتشر شد. در سال‌های اخیر، رژیم روزه‌ی متناوب به عنوان روش موثر کاهش وزن پرطرفدار شده است. مطالعات نیز نشان داده‌اند که این رژیم‌ها می‌تواند به بهبود التهاب کمک کند و سلامتی و طول عمر افراد را بیشتر کند. در رژیم روزه‌ی متناوب، تنها ظرف بازه‌ی زمانی خاصی غذا می‌خورید. اگر هر روز چند ساعت روزه بگیرید یا چند روز در هفته فقط یک وعده غذا بخورید، به چربی‌سوزی بدن شما کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که روزه‌ی متناوب می‌تواند خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

تاثیر خیره‌کنندۀ «روزه» بر درمان دیابت

دانگبو لیو، دکترای دانشگاه کشاورزی هونان در شانگشا در چین در این باره گفته است: «دیابت نوع ۲ لزوماً یک بیماری مادم‌العمر نیست. بهبودی دیابت زمانی میسر می‌شود که بیماران با تغییر رژیم غذایی و روی آوردن به ورزش منظم، وزن‌شان را کم کنند. تحقیقات ما نشان داده است که روزه‌ی متناوب می‌تواند موجب بهبودی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شود. این یافته‌ها می‌تواند تاثیر شگرفی بر ۵۳۷ میلیون بزرگسال مبتلا به دیابت در سطح جهان بگذارد.»

دانشمندان رژیم روزه‌ی متناوبِ ۳ ماهه را برای ۳۶ فرد مبتلا به دیابت تجویز کردند و دریافتند نزدیک ۹۰ درصد این افراد از جمله کسانی که عامل‌های پایین‌آورنده‌ی قند خون و انسولین مصرف می‌کردند، پس از تجربه‌ی رژیم روزه‌ی متناوب، مصرف دارو‌های دیابت‌شان کاهش یافت. دیابت پنجاه و پنج درصد این افراد بهبود یافت، مصرف دارو‌های دیابت‌شان قطع شد و این وضعیت حداقل تا یک سال ادامه یافت.

نتایج این پژوهش، این دیدگاه متعارف را به چالش می‌کشد که بهبودی دیابت تنها در مورد کسانی است که دوره‌ی دیابت کوتاه‌تری (۰ تا ۶ سال) دارند. در واقع، شصت و پنج درصد شرکت‌کنندگان این پژوهش که از دیابت بهبود یافتند، دوره‌ی دیابت‌شان بیش از ۶ سال بود (۶ تا ۱۱ سال).

به گفته‌ی دکتر لیو: «دارو‌های دیابت گران هستند و گرانی برای کسانی که می‌خواهند دیابت‌شان را به شکل موثری مدیریت کنند یک مانع است. بر اساس پژوهشی که ما انجام دادیم، پس از اجرای رژیم روزه‌ی متناوب، هزینه‌های دارودرمانی ۷۷ درصد کاهش یافت.»

منبع: Scitechdaily

مترجم: زهرا ذوالقدر

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید