همه جانشینان ایلان ماسک؛ چه کسی مدیرعامل بعدی توییتر می‌شود؟

همه جانشینان ایلان ماسک؛ چه کسی مدیرعامل بعدی توییتر می‌شود؟

مالک توییتر در نهایت با دو روز تأخیر اعلام کرد که به نتیجه این نظرسنجی احترام می‌گذارد و جای خود را به شخص دیگری خواهد داد. البته او گفت که خودش همچنان به مدیریت تیم‌های نرم‌افزار و سرور ادامه می‌دهد.

کد خبر : ۱۱۵۶۹۳
بازدید : ۸۴۸۰

ایلان ماسک پذیرفته که دیگر مدیرعامل توییتر نباشد، اما او حالا باید کسی را پیدا کند که قادر به زنده نگه‌داشتن این شبکه اجتماعی باشد.

ایلان ماسک رسماً اعلام کرد که به محض یافتن شخصی که بتواند اداره توییتر را برعهده بگیرد، از سمت مدیرعاملی این شرکت کناره‌گیری خواهد کرد. اگرچه او می‌گوید که هنوز کسی را برای انجام این کار پیدا نکرده hsj، ولی ما در این مطلب می‌خواهیم نگاهی به گزینه‌های احتمالی برای مدیرعامل بعدی داشته باشیم.

ایلان ماسک چند روز پیش در یک نظرسنجی در صفحه شخصی خود از کاربران پرسید که آیا باید از مدیرعاملی توییتر کنار برود یا خیر. این نظرسنجی در نهایت با شرکت بیش از ۱۷ میلیون نفر به‌پایان رسید و ۵۷.۵ درصد از شرکت‌کنندگان موافق کناره‌گیری او بودند. مالک توییتر در نهایت با دو روز تأخیر اعلام کرد که به نتیجه این نظرسنجی احترام می‌گذارد و جای خود را به شخص دیگری خواهد داد. البته او گفت که خودش همچنان به مدیریت تیم‌های نرم‌افزار و سرور ادامه می‌دهد.

او پیش‌تر در پاسخ به کاربری که پیش از اتمام نظرسنجی نوشته بود ماسک از قبل جانشینش را انتخاب کرده، گفته بود: «هیچ‌کسی پیدا نمی‌شود که واقعاً بتواند توییتر را زنده نگه دارد. هیچ جانشینی وجود ندارد.» تحلیلگر شرکت TECHnalysis هم می‌گوید تلاش برای پیش‌بینی مدیرعامل بعدی این شرکت بی‌فایده است، چون تصمیم‌گیری‌ها در توییتر از زمان ورود ماسک پیش‌بینی‌ناپذیر و کوتاه‌مدت بوده‌اند. با این حال، بیایید کمی حدس‌وگمان داشته باشیم.

جرد کوشنر

ایلان ماسک در دیدار فینال رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در کنار «جرد کوشنر» در حال تماشای بازی تیم‌های ملی آرژانتین و فرانسه دیده شد. کوشنر، مشاور رئیس جمهور سابق ایالات متحده آمریکا، «دونالد ترامپ» و داماد اوست.

انتشار تصویر این دو نفر در کنار یکدیگر، این سؤال را برای بسیاری از کاربران به‌وجود آورده که ماسک و کوشنر چه رابطه‌ای با یکدیگر دارند. آیا کوشنر جدیدترین همکار ماسک در توییتر است؟

کریشنان

سیریام کریشنان

یکی از دوستان نزدیک و قابل‌اعتماد ایلان ماسک، «سیریام کریشنان» است؛ تکنوکرات هندی که از سوی مالک جدید این شبکه اجتماعی مأمور شد تا این پلتفرم را به درآمدزایی برساند. او یکی از معدود افرادی است که در هسته مرکزی یاران ماسک در توییتر قرار دارد.

کریشنان که پیش‌تر کارمند توییتر، متا و مایکروسافت بوده، همچنین یک سرمایه‌گذار، مهندس و عاشق فناوری است که پادکست و کانال یوتوب هم دارد. او در وب‌سایت خود نوشته است: «من به تقاطع فناوری‌های مصرفی و رمزارز‌ها علاقه دارم و در آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنم.» کریشنان می‌گوید ورزش کشتی یکی از علایق بزرگ اوست. این مهندس هندی به اهمیت ورود‌های بزرگ و تأثیرگذار باور دارد و احتمالاً این ویژگی یکی از چیز‌هایی بوده که نظر ماسک را نسبت به او جلب کرده است.

دیوید ساکس

«دیوید ساکس»، سرمایه‌گذار و تولیدکننده پادکست در حوزه فناوری است و یکی از اسامی آشنا در فهرست افراد نزدیک به ایلان ماسک به‌حساب می‌آید. ساکس در آغاز راه پی‌پل با ماسک همراه بود و یکی از اعضای گروه موسوم به «مافیای پی‌پل» محسوب می‌شود. این گروه شامل تعدادی از مدیران پیشین پی‌پل است که در ادامه مسیرشان، بخشی از موفق‌ترین کسب‌وکار‌های دره سیلیکون را بنا گذاشتند.

جک دروسی

جک دورسی

«جک دورسی» تاکنون دو بار در دو مقطع زمانی مختلف مدیرعامل توییتر بوده است. پس چرا برای بار سوم عهده‌دار چنین مسئولیتی نشود؟ حقیقت این است که هیچ‌کس به‌اندازه او این پلتفرم را نمی‌شناسد. او در ماه نوامبر ۲۰۲۱ از مدیرعاملی توییتر کناره‌گیری کرد.

دورسی در گذشته به‌طور همزمان مدیرعامل توییتر و شرکت خدمات پرداخت اسکوئر بود، اما در نهایت به‌طور کامل از توییتر خارج شد (حتی از هیئت مدیره بیرون آمد) تا تمرکزش را روی سایر علایقش بگذارد. در حال حاضر به‌نظر نمی‌رسد که او نقشی در دوران هدایت توییتر توسط ایلان ماسک داشته باشد، اما نام او از توییتر جداشدنی نیست.

سارا فرایر

«سارا فرایر» قبلاً مدیر امور مالی شرکت اسکوئر متعلق به جک دورسی بود. او البته حالا به شرکت Nextdoor رفته است و مدیرعاملی آن را برعهده دارد. Nextdoor یک شبکه اجتماعی است که روی محله‌های کوچک و بومی تمرکز دارد. خانم فرایر یکی از محترم‌ترین مدیران زن در دره سیلیکون است که ترکیب موفقی از مهارت‌های تجاری و دل‌وقلبی قابل‌اعتماد را از خود نشان داده است. او همچنین عضو هیئت مدیره اسلک، والمارت و ConsenSys محسوب می‌شود.

دیوید مارکوس

دیوید مارکوس

یکی دیگر از اعضای مافیای پی‌پل «دیوید مارکوس» است که به‌خاطر فعالیت در پی‌پل رابطه نزدیکی با ایلان ماسک دارد. او یکی از اولین رهبران دنیای فناوری بود که از رمزارز‌ها استقبال کرد. مارکوس پیش‌تر از مدیران بالارده متا هم بوده و هدایت پروژه رمزارزی Diem و Messenger را برعهده داشته است. او در هیئت مدیره صرافی رمزارزی کوین‌بیس هم حضور دارد.

دیوید مارکوس در حال حاضر شرکت رمزارزی Lightspark را هدایت می‌کند که روی توسعه قابلیت‌های بیت کوین تمرکز دارد. اگر برنامه‌های آینده ایلان ماسک برای درآمدزایی از توییتر از دنیای رمزارز‌ها عبور کند، مارکوس می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت این شرکت باشد.

شریل سندبرگ

خانم «شریل سندبرگ» پیش‌تر مدیر ارشد عملیات متا و دست راست «مارک زاکربرگ» بود. او در ماه ژوئن امسال از متا کناره‌گیری کرد تا تمرکز خود را روی امور بشردوستانه بگذارد.

سندبرگ یکی از مهم‌ترین چهره‌ها در متحول‌سازی استراتژی درآمد‌های فیسبوک بود که توانست این پلتفرم را از یک کسب‌وکار تبلیغاتی کوچک به بزرگ‌ترین امپراتوری شبکه‌های اجتماعی دنیا تبدیل کند. در شرایطی که درآمدزایی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات توییتر محسوب می‌شود، آیا او دوباره به دنیای دره سیلیکون برخواهد گشت تا شبکه اجتماعی ایلان ماسک را نجات دهد؟

پاراگ

پاراگ آگراوال

یکی از اولین اقدامات ایلان ماسک پس از تکمیل معامله خرید توییتر، اخراج جمعی از مدیران ارشد این شرکت از جمله «پاراگ آگراوال» بود. آگراوال توسط جک دورسی برای هدایت این شرکت انتخاب شده بود و تا قبل از اخراج او، توییتر حداقل موفق به حفظ ثبات نسبی شده بود.

اگرچه انتخاب این گزینه بسیار بعید به‌نظر می‌رسد، اما آیا ماسک ممکن است برای خروج از هرج‌ومرج به‌سراغ آخرین مدیرعامل این شرکت برود و مسئولیت رسیدگی به امور مدیریتی را به آگراوال بسپارد؟

ادوارد اسنودن

از زمانی که ایلان ماسک از احتمال کناره‌گیری خود از مدیرعاملی توییتر خبر داد، خیلی‌ها از جمله «لکس فریدمن»، محقق دانشگاه MIT خودشان را به‌عنوان گزینه‌ای برای این سمت معرفی کردند. در این میان، «ادوارد اسنودن»، سوت‌زن مشهور آژانس امنیت ملی آمریکا هم از جمله کسانی بود که نام خود را البته به شوخی به ماسک پیشنهاد کرد. او در توییتی نوشت: «حقوقم را در قالب بیت کوین می‌پذیرم.»

ماسک در توییتی که اسنودن به آن پاسخ داده است، نکته مهمی را مطرح کرده بود: «مسئله یافتن مدیرعامل نیست، مسئله یافتن مدیرعاملی است که بتواند توییتر را زنده نگه دارد.»

منبع: دیجیاتو

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید